Budžet 2018: Kako to utiče na 20 ljudi | RS.polkadotsinthecountry.com

Budžet 2018: Kako to utiče na 20 ljudi

Budžet 2018: Kako to utiče na 20 ljudi

Da, zvuči prilično dosadno i da, to je definitivno komplikovano - ali to utiče na vas više nego što mislite.

Da budem iskren, ni reč "budžet" nas tera da sklupčam u loptu i plakati - punjenje toalet rolne u usta da zaustavi suze dok riječi 'stambene krize "stick debljine u leđa naših grla.

Ali, kako je vlada otkriva svoje planove potrošnje za narednih 12 meseci, vredi podizanje glavu - samo milimetre ili dva, ne brinite - i zagledao u ekranu telefona da saznaju šta se dešava. Jer čak i ako ste tako slomio ste uzeli da liže svoj doručak jogurt poklopac i nazivajući ručak, jučerašnja najava još uvek ima veći uticaj na vaš dan u dan život nego što mislite.

load...

Gazirana pića su oko da biste dobili BEHR mnogo više EKSPENSIVEGeorge Osbourne najavio je uvođenje "Sugar poreza", koji će se primenjivati na gaziranih pića kao što su Coca-Cola, Irn-Bru i Pepsi (bismo mogli da nastavimo, ali ti suština). Novac koji prave od toga će ići u finansiranju više sportsko obrazovanje u školama širom zemlje - što znači da su mlađe generacije će imati manje plombe, i više mišića. Ili tako nešto ionako. Što je dobra stvar. (Čak i ako to znači možda ćete želeti da počnete pronalaženju alternativnih mešalice na večernjim izlascima.) To će biti mnogo teže dobiti pomoć ako ste VOMANVomen je usluga - posebno oni koji pružaju podršku za žrtve porodičnog nasilja - imali su sredstva smanjena za do 30 odsto. To je uprkos činjenici da je broj žena dolazili da traže pomoć je znatno porasla od 2010. Godine, a kako stvari stoje, jedna od tri žene su već okrenuo od izbeglica, jer nema dovoljno kreveta.

ŠTA će biti (neznatno) BOLjE Ako ste SAMO EMPLOIEDFrom 2018 (Da, ti ćeš morati da sačeka dve godine da se ovo realizuje), pojedinci koji su self emploied neće morati da plati National Insurance do oni zarađuju preko 8 €, dok u ovom trenutku, morate da ga platite ako zarađuju preko 5 €. 'Ura', čuli smo da plačeš - "Ja ću napustiti svoj posao i biti svoj gazda ' Ali vredi zapamtiti da u stvari, inflacija i povećanje stope iznajmljivanje znači da zaista, nećeš biti mnogo bolje. Plus, ko zna šta će raditi u dve godine u svakom slučaju.

load...

Ako zaradite preko 42 € K (ali pod 45 € K), ti ćeš biti BOLjA OFFGeorge podigao je gornji stopa poreza na dohodak prag (da smo u zoni od kucanja i to) od 42 € do 45 € - što znači da ako dobijete između 42 € i 45 €, ti ćeš biti oporezovani po nižoj stopi. Ali, ako zaradite preko 45 € k, vi i dalje će biti oporezovani po najvećom stopom, a ako zaradite pod 42 evra, onda to ne važi za tobom, tako da samo da nastavimo. (Što je u suštini svi, onda.)

Ako ste ispod 40, možete dobiti 'DOŽIVOTNO ISA'.This je jedna velika, što Džordž se naplate kao stvar koja će spasiti hiljadugodišnje generaciju (našim rečima, nije njegov). Nažalost, on je nekako promašila malo. U osnovi, on je zabrinut da nismo dovoljno štedi, tako da je ostvaren "vek trajanja Isas 'za svakoga po 40. Za svakih četiri kilograma te spasiti, vlada će vam dati još jednu, za besplatno. Dakle, ako ste sačuvali 400 €, dobijate dodatnih 100 €. Ali, dok canvithdrav uštede u bilo kom trenutku bez poreza, moraćete da platite 'rano izlaz "u iznosu od pet procenata ukupnog iznosa. Jao.

I ima još jedna stvar koja Džordž izgleda da sam propustio. Prvo, glavni razlog zašto mi Millennials nisu dovoljno štednje, jer nemamo dovoljno moneito spasiti. To nije zato što nemamo podsticaj (verujte nam, volimo kuće i volimo praznike i volimo odeću koliko i sledećeg Babi Boomer). To je zato što moramo da platimo nebo-visoka stanarina sa bafflingli niskim platama. I dok je to uzme u obzir, dodatni bankovna kartica nije baš da koristi bilo koga.

load...

Slične vesti


Post Izveštaji

Ekskluzivna: Cate Blanchett govori o izbegličkoj krizi

Post Izveštaji

Zašto neko postaje patološki lažov?

Post Izveštaji

Upoznajte žene koristeći instagram da promene svoje živote

Post Izveštaji

Tinejdžerke u Americi prodaju svoje telo u zamenu za hranu

Post Izveštaji

Francuski brend lingerie je tijelo koje sili decu sa svojim grudima

Post Izveštaji

#burkiniban: Ovo se dešava kada policija kaže ženama šta da nosi na plaži

Post Izveštaji

Ajša izbeglička priča drugi deo: Danska

Post Izveštaji

Sirijske devojke u Jordanu osećaju prisiljavanje u brak

Post Izveštaji

Armpit hair hair shrugira na društvenim medijima zašto je to i dalje problem?

Post Izveštaji

Da li vam Google tajno snima ono što kažete?

Post Izveštaji

Nasilje nad ženama u Velikoj Britaniji upravo je dostiglo vrhunac svih vremena

Post Izveštaji

Kako se izvinjavati i misliti - na osnovu ove epske izvinjenja ne uspeva