Izbegavanje prostitucije i zavisnosti osećao se nemogućim, ali sam to učinio | RS.polkadotsinthecountry.com

Izbegavanje prostitucije i zavisnosti osećao se nemogućim, ali sam to učinio

Izbegavanje prostitucije i zavisnosti osećao se nemogućim, ali sam to učinio

Nakon odrastanja u nezi, Anina * život u spirali na prostituciju, narkomanije i rade kućama, pre nego što je konačno našla hrabrosti da hoda

Kao što je u Danielle Aumord

Voleo bih da kažem da sam osećao krivicu zbog štete prouzrokovane sam sebi i bezbroj žena koje sam prodate za seks. Ali, u to vreme, bio sam toliko zaokupljen o tome gde je moj sledeći visoki dolaze i tako vođen tako što novac da nahranim krek kokaina naviku mi nije stalo. Pravio sam 9 € nedeljno od trčanja bordela i živi ono što sam nazvao "Šampanjac način života". Ali u stvari, ja sam očajnički pokušava da ućutka traumu sam proveo svoj život sahranjivanje, pokušavajući da umrtvi bol sam se osećao u napuštaju moja majka kao dete.

Bio sam 13 i živi u malom primorskom gradu u Devonu sa mojim Gran kada su me odveli na staranje. Druga deca mojih godina su već radili provale. Počeo sam se eksploatiše ranije. Bila sam mala, pa su me stavili kroz prozore da dobiju pristup. Ja sam bio jak volje i želi da impresionira - odobrenje od druge dece se osećam važna, možda po prvi put. Moja mama je bio alkoholičar koji su me ostavili u bolnici kad sam se rodio, pre nego što beže u Australiju. To me potpuno nesposoban da voli nikoga. Možda gledajući unazad zato sam osetio sam morao da se osloni na sebe, bez razmišljanja o osećanjima drugih.

load...

Nisi mogao reći da je moj život otela kontroli tokom mojih tinejdžerskih godina, jer nisam imao nikakvu kontrolu na prvom mestu. Socijalni radnici su njihove odluke o mom životu na osnovu politike, a ne mene kao individualni dete. Od samog početka, bili smo zaboravljeni deca - briga home deca niko nije hteo. Ja bila seksualno zlostavljana od strane osoblja i druge dece u periodu od dve godine. Jedan dečak me je pin uza zid i stavi ruku u moje gaćice, a zatim jednu noć, muški član osoblja ušao u moju sobu i dirao moje grudi dok sam spavao. U roku od nekoliko meseci, počeo je da me siluje. Ali sam postao vešt kao gasi se dole i udaljavanje se od bola.

Do 15 godina starosti, nisam mogao da više i ja sam pobegla od kuće zaštite u London. Počeo sam visi sa grupom ljudi koje sam upoznao na uglu ulice u Baisvater kao tinejdžeri rade. Bio sam naivan kada je jedan od devojaka mi je rekla da zna kako sam mogao napraviti mnogo novca i da bi ona to mi pokazati kako. Jedne večeri, stajao sam i gledao kako mamac za klijenta na ulici, da izgleda tako lako. Nisam ni znao šta je seks radnik i rekao sam sebi da ne bi uradio. Ali bilo mi je hladno, gladan i spava na prljavom dušeku koji sam pronašao na ulici i uspeo da klin u prodavnice vrata. Kada dođete do te tačke, da ćeš učiniti gotovo sve.

load...

Otkrio sam bolnu moć lekova kada sam imao 14 godina i pokušao da ih po prvi put sa 17-godišnji muškarac prijatelj. Volio sam način na koji pukotina se osećam - kao da sam mogao otploviti od svega, zaboravljajući ko sam i gde sam došao i samo se gubi u ovom trenutku. Ukratko, to mi je pomoglo da se zatvore svoja osećanja, a ja sam bio zahvalan za predah.

Ali to je bio moj postepeno zavisnost da bi zamka mi u životu bih se našla u. Kao zavisnik, ja bi bio u i van ćelije u Paddington Green često i do tri puta za noć. U izvesnoj meri, što je uhapšen dane olakšanje. Bilo je toplo u ćelijama i dao mi je trenutak da zastanemo i razmislimo o tome šta sam radio, ali to nikada nije trajala. Policija mora da me znaju - jedan minut da bi me stavljanje u lisicama, sledeći oni bi me savetuje da je silovatelj bio na slobodi i drugih zaposlenoj devojci je pronađena mrtva upozoravaju da budem siguran i brinuti o sebi.

Nisam odlučio da se to desi, ali u roku od 9 godina, imao sam sedam žena radi za mene - uključujući i prodaja seks sebe - i sam trčao bordel u Baisvater iz stana koji je pripadao član aristokratije (koji je bio takođe uhapšenik moj). Zanimljivo, on nije želeo nikakav novac od nje - on je samo uživao uzbuđenje. U vreme kada sam bio 32, ja sam se preselio svoje bordele iz Londona i u dom okruga, jer je novac bio bolji. Klijenti u Hampshire su iz gornje srednje klase porekla - bankari, advokati, čak i lekara - i to osetio kao nadogradnju.

Ironično, radi posao, uprkos činjenici da je iskorištavanje druge ugrožene žene kao što sam ja, dao mi osećaj svrhe. Koristio sam lokalnu štampu na listu oglasa u odeljku za masažu i da je neizgovorene da klijenti znali šta bi se. Kako je na mreži industrija seksa rasla, počeli smo reklamne usluge na međunarodnom sajtu pod nazivom odraslih rad. Kupci mogu da kretanje kroz ženske slike i čitaju komentare, ili bi nas pozvati i tražiti kratkim opisom žena pre nego što odlučite koji imaju seks sa. Bilo je kao seks radničke verziji Air B & B i moj posao je brzo rastao kroz usmeno. Do sada, ja sam prestao da se prodaje sek, je spavao sa do 10.000 ljudi. Čovek bi pomislio da je možda osećao kao olakšanje, ali istina je da sam se numbed na ideju seksa sa nepoznatim ljudima odavno. To je kao igra ulogu i sam postao stručnjak za isključenje svoje već uveliko odsutne emocije, uz pomoć pića i droge.

Ja sam zavisnik od zarađivati novac, iako, i na moj najbolji sam pravio 9000 € nedelju dana od rade bordela. Osetio sam više kontrole nad mom životu nego što sam imao ranije. Ja mogu da radim stvari za privremeno popraviti svoja osećanja straha i samo-sabotaže, uzimajući skupe odmore, vozeći sportski automobil, koristeći krivu hipoteke dilera i računovođu da mi omogućite za pranje novca od droge u biznis automobila i kupi vilu u Surrei.

Identifikovao sam sa ženama koje rade za mene i ja ga napravio svoju odgovornost da osigura da su pazili i plaća na vreme. Takođe sam napravio tačka ne zapošljavaju nikoga ispod 20 godina starosti na površini, mnogi od mojih radnika su se predstavili kao jake žene, ali, kao što sam ja, svi su imali zadnja priču. Mnoge žene sam naišao je seksualno zlostavljana u nezi ili člana porodice. Ali, ova industrija jede ljude brzo, uključujući i mene.

Prekretnica za mene je došao kada je jedne noći ubijen je prijatelj mrtav ispred mene. Njena priča je gotovo slika moje ogledalo - odrastao u brizi, maltretirao je jedan član porodice i okrenuo drogama kao besplodnu izlaz. Bila je i seksualna radnica i ona duguje novac dilera droge. Prizor je bio tipičan - prljava skvot u Shepherd Bush gde će ići da kupi drogu i koristiti ih, sa svežim serije uvek se kuvani u kuhinji. Postoji razlog zašto postoji pukotina Den kliše - to zaista izgleda kao da radi u filmovima. Posle ovaj čovek pucao moj prijatelj, on me je pogledao u oči i rekao da sam nekome, da će doći po mene. Znao sam da ako ne onda ostavili, ja bih završiti kao vest, mog tela pronađena u prtljažniku ili na dnu kanala.

To je bilo u ovo vreme koje sam otkrila svoju veru (sam otkrio hrišćanstvo u tinejdžer). Možda je očaj prvobitno - odlazak u crkvu dao mi negde da pobegne u i postepeno, postalo je moje utočište, moj komfor i mesto gde sam osetio da mogu biti neko drugi, neko bolje. Kada sam izašao iz kuće za zadnji put, ja se sećam u ogledalu u stanju da prepozna lice bulji - to je kao da je život bio isisan iz mene. Ostavio sam iza sebe 680 € aktive - uglavnom u nekretnine i automobile. Ostavio sam sa samo 72 evra u gotovini da bih uspela da skloniti na različitim mestima. Mnogo toga je sada troši na preseljenja na periferiji Londona i postavljanje novog života; 20 € ovoga sam donirao u dobrotvorne svrhe koji radi sa žrtvama trgovine ženama u Evropi. Ih platio sam anonimno u gotovini.

Ne mislim o mojoj majci - nikada nije shvatio u životu tako da nema šta da se vrate i rade na u smislu odnosa. Umesto toga, ja se fokusirati na svoju decu i obnovi našeg frakturu vezu. Živim u malom stanu sa svojom 14-godišnjeg sina (iz odnosa sa bivšim dečkom, koji je živio sa tokom mojih najmračnijih vremena) i prijatelja sam upoznao kroz crkvu. To je daleko od vile sam živeo u, ali osećam u miru ovde. Od kada je napustio kriminala, počeo sam kreativnog pisanja kurs i ja sam došao u kontakt sa svojim dvema ćerkama (iz druge bivše dečkom), koji su sada 19. I 21., sa moj najstariji na univerzitetu. Trebalo mi je dugo vremena da se obnovi poverenje sa ćerkama jer su se osećali napustili pored mene na isti način kao i ja po svojoj majci. Žalim ih stavlja u situaciji opasnosti to je značilo da su slati u hraniteljsku porodicu. Ali ja sam odlučan da se prekine ciklus razaranja da bi se izbegao još bola. Uzimamo korak po korak i srećemo za večeru ili kafa redovno. To vredi više od bilo kog sume prljavog novca. Ja ne izgledam preko mog ramena.

* Neki od detalja su promenjena da zaštiti anonimnost osoba utiče

load...

Slične vesti


Post Izveštaji

Tinejdžerke u Americi prodaju svoje telo u zamenu za hranu

Post Izveštaji

Kako se baviti sporodom vlasnika

Post Izveštaji

Vote100: Totalli Badass suffragettes o kojima treba znati

Post Izveštaji

10 najgorih zakona protiv žena: kako to još uvek postoje?

Post Izveštaji

Rusija i bela kuća: Sve što znamo do sada

Post Izveštaji

Francuski predsjednički izbori 2018: Evo sve što trebate znati

Post Izveštaji

Zašto žene marširaju: žene koje su pobedile 2018

Post Izveštaji

Kako se izvinjavati i misliti - na osnovu ove epske izvinjenja ne uspeva

Post Izveštaji

Sirijske devojke u Jordanu osećaju prisiljavanje u brak

Post Izveštaji

Kako pričati novac u vezi bez tvrdnje

Post Izveštaji

Novi bogati: Kako stvarno trošimo svoj novac

Post Izveštaji

Donald Trump žene: Za šta stvarno zaostaju?