5 najboljih proizvoda za kupanje | RS.polkadotsinthecountry.com

5 najboljih proizvoda za kupanje

5 najboljih proizvoda za kupanje

Iako je većina nas jedva potrebno ubede da dok daleko neko vreme u kadi, znanje koje dvadeset minuta proveo potapanjem u pravom kupatilu tonik mogu uticati na raspoloženje i zdravlje sigurno dodaje dodatnu motivaciju.

Naš uredi od najboljih kupanje proizvoda će vas videti srećno u proleće...

Problem: Overvorked mišići

Kupka napitak: Svi smo bili tamo, jedan previše zaneli teretana sednica tako da sprečava neke od mlevenog pite konzumiraju preko Božić se završava ostavljajući nas oseća malo tender. Dok je ležao u toploj vodi će ići neki način za opuštanje mišića i olakša tenziju, dodajući dobar glug Mio Likuid joge (26 €) će povećati efekte zahvaljujući Epsom soli koji pomažu cirkulaciju da ublaži bolove u mišićima.

Make it Luke: zavaliti i neka arome sadržane u soje i kokosovog ulja koja sadrže Janjira Massage Candle (34 €) te smiri pre sipanja otopljenu vosak u rukama (ili one voljni Massažistka / sseur) i masirati u.

load...

Problem: Boreći se isključiti nakon posla

Kupka napitak: Prelaz od kancelarije do kuće sebi može da bude zaista nezgodno. Adrenalin pušten u toku dana još uvek može pokrenuti pobunu u večeri i propasti da sve važne zastoja. Kada je suočena sa racing mozga (i ponekad srcu) nakon napornog dana, neka aromaterapija izazvati mentalnu prekidač. Mi nikada ne izbijaju iz Aromaterapija Associates Deep Relak kupanje i tuširanje ulje (40 €) oseća mentalno kilometrima daleko od radnih briga.

Neka bude Luke: Drago mi je da pogledate, ali još bolje miriše, Tome Dakon Sous Les Glicines sveću (55 €) sadrži bergamot, glicinija, ruže, jasmina i med. Jedan Sniff i tim Mari Kler su podsetili na toplije dane i bašte cveća ispunjen.

Problem: Nesanica

Kupka napitak: Ovo radovi Duboko sna Bat ulje (80 €) nije samo smešten u najlepšem boce smo ikada videli, ali i nas šalje u stanje potpune i krajnje blaženstva kada ne izgleda san na horizontu. Malo savet od stručnjaka - ako nemate vremena za dugo upije, samo dab malo ovo impulsa mestima gde će se lavanda, vetiver i kamilica pomažu da izazove pospanost.

load...

Neka bude luke: Ne mogu da odolim kombinaciju zagrevanja konjaka i ćilibara u Biredo je sveće saradnji sa fotografima Inez & Vinoodh. Takođe, - crvena i crna sveće gleda sanjar na polici.

Problem: Silazak sa hladan

Kupka napitak: kneipp eukaliptusa Hladno i gripa mineralne soli kupatilo (8 €) su najbolji smo našli da pomogne jasne sinuse i umiri se Achi telo. Bilo bi nepravedan a da ne pominjemo da je dr kneipp je skoro singlehandedli odgovoran za renesansu hidroterapija (od kojih smo takvi vatreni fanovi).

Make it luke: Diptikue je sveće su uvek lepe dopune bilo koje vreme za kupanje, ali je njihova nova Pomanderone (40 €), koji sadrži karanfilića i cimeta, ima dodatnu korist da pomogne da se oslobode neprijatno Chesti kašalj.

Problem: U potrebe za energijom udarca

Kupka napitak: Dok smo tako temeljno rastrzan između naše dve omiljene ćemo preporučiti oba sadržaj mikronizovan morskih algi kesice THALGO je (32 € za 10) i Espa je Energizing Bath Oil (30 €). Dodavanje na jutarnje kupanje kada osećaja grogi izgleda da napravi svet razliku od naših energetskih nivoa.

Make it luke: Juici, uplifting i moreish, Ecoia je francuski Pear Candle (32 €) je naš izbor kada je u pitanju borbe protiv pospanosti tokom dana. Za tvoju informaciju: lepota sto vole da zadrži prazne tegle za čuvanje make-up četkice i predlažem da uradite isto - oboje su lepi i prave veličine za taj posao.

load...

Slične vesti


Post Lepota

10 najboljih proizvoda za zaštitu od zagađenja kože

Post Lepota

9 stvari koje dermatolozi ne mogu bez života

Post Lepota

Najbolja krema za ruke za mekše, hidratizovane ruke i zdrave nokte

Post Lepota

Najbolji lažni proizvodi za sve tonove kože: pronađite svoju omiljenu formulu

Post Lepota

Gven Stefani o srcu, svemiru i njenoj ljubavi prema crvenom karminu

Post Lepota

Zbog toga su žene počele da trljaju beli luk na licima

Post Lepota

Proizvodi veganske koze koje niste znali bili su bez životinja

Post Lepota

5 najboljih načina za zaustavljanje noktiju razdvajanjem i pilingom

Post Lepota

Najbolje šamponske formule za sve tipove kose, od finih do frizzija

Post Lepota

Kako ukloniti gel lak za nošenje bez rušenja noktiju

Post Lepota

Restauracija kolagena: Tretmani, dodatci i kreme koje su vam potrebne

Post Lepota

10 najboljih kupaca za prirodni izgled šminke. Marie Claire