Dii: Kako postići osjećaj koji je inspirisan salonom i osušio se kod kuće. Marie Claire | RS.polkadotsinthecountry.com

Dii: Kako postići osjećaj koji je inspirisan salonom i osušio se kod kuće. Marie Claire

Dii: Kako postići osjećaj koji je inspirisan salonom i osušio se kod kuće. Marie Claire

Promotivni karakteristika sa Tangle Teezer

Zaboravi bezbroj proizvode i bolne ruke - ova za oblikovanje kose alati su sve što je potrebno da revoluciju vaš udarac-suvo...

Postizanje salon-savršen svaki put kada perete kosu je veliki zahtev - ali nije kao daleko kao što mislite. Bez obzira da li ste u potrazi za elegantnom završne obrade ili velike, skokovito talasa, novi asortiman Alga TeezerBlov-stiling Alati će pružiti Gorgeous Hair, bez potrebe za oblikovanje sprejeva ili usijanim aparata.

load...

Oba stilski alati rade na svim tipovima kose, kao što se vidi sa stvarnim ženama koji su učestvovali u udarac-Stiling kampanje - Straight, kovrdžava, debelih, dobro - i alati nude istu zaštitu svakom tipu kose, zahvaljujući njihovim fiksni-baza zubi i izgrađen u napetosti slobodnog protoka koja se oslanja vode daleko, postizanje super brz, super glatko isfenirati.

Zaista nikada nije bilo lakše dobiti super glatke rezultate - čak i sa najviše samovoljnog grive. Biramo udarac za sušenje alata svaka žena treba...

 

Čvor Teezer Blov-stiling kolo Alat, od 17 €, je deo Alga Teezers 3 koraka do fantastičnoj režima kose, koje isporučuju požudu-dostojan lift i zapreminu za prirodni odskok i sjaja, bez potrebe da koristite klešta. Takođe, dolazi u dve veličine, tako da imate duge brave ili kraće, sassi stil, tu je četka za kosu koji odgovara.

 

Ako ste sve o glatkim elegantnom završiti sa prirodnom kretanju, Tangle Teezer Raznesimo-stiling Ublažavanje Alat, od 18 €, takođe dostupan u dve veličine, može biti vaša kosa novi NPZ. Mislim svilene brave i ozbiljan sjaj, sans ispravljanje pegle.

load...

Udarac-Stiling alati su deo Alga Teezers 3 koraka do fantastičnoj kose, pa budite sigurni da sledite za Salon Perfect brave:

1: Posle tuširanja, koristite originalnu detangling kosa, 11 €, na mokrom ili suvom kosom da detangle sa minimalnom muke i loma, osiguravajući vaši brave izgledaju i osećaju zdravije nakon svakog pranja.

2: Zatim koristite ili udarac-Stiling SMOOTHING Tool (svilenkasta, elegantan cilja) ili udarac-Stiling Round Tool (veliki, skokovito zvuka), dok feniranje, kako bi se teksturu kose i prirodni lift. Koristite punu veličinu za dugo srednje dužine kose i veličinu pola za kratko na dužinu srednje kose. Možete kupiti Alga Teezer proizvode sa sajta, Čizme storesand profesionalne salone širom Velike Britanije.

3: A finiš? Da, Alga Teezerhas mislio o tome previše! Jednostavno koristiti The Ultimate završnu Hairbrush, od 15 €, za postizanje savršene updos i složenije frizure.

Inovativni Blov Stiling temu obećavaju brzo, glatko, nežno isfenirati na bilo kom tipu kose, glačanje od manjih poteškoća i ubrizgavanjem kosu sa prirodnim zvuka tokom stilu. A to znači da nema više žure napolje sa pola vlažnu kosu.

Dobar dan kosu svaki dan? Da, zaista je moguće...

 

load...

Slične vesti


Post Lepota

Zdrava haka za kosu koju morate znati za sjajne brave

Post Lepota

Sve što trebate znati o najboljoj zimskoj mirisi

Post Lepota

Da li je osnova loša za akne? Istražujemo pitanje starog starom

Post Lepota

5 najboljih načina za zaustavljanje noktiju razdvajanjem i pilingom

Post Lepota

Pronađite najbolji crveni karmin za SS18 u našem vrhunskom uređivanju

Post Lepota

Starenje kože: Pravila SPF ne možete sebi dozvoliti da odbacite

Post Lepota

Praškasti temelji

Post Lepota

Tako sam se dobro oslobodio tinejdžerke

Post Lepota

Hiperhidroza: Sve što trebate znati o prekomernom znojenju

Post Lepota

Tražili smo staze da otkriju svoje najbolje savete za putovanja

Post Lepota

Najbolji ljubičasti šampon za svaku nijansu blonde

Post Lepota

Može li vam seks dati bolju kožu?