Gledajte: Sve što vam treba da znate o sivoj kosi. Marie Claire | RS.polkadotsinthecountry.com

Gledajte: Sve što vam treba da znate o sivoj kosi. Marie Claire

Gledajte: Sve što vam treba da znate o sivoj kosi. Marie Claire

Ovde je niski.

Lepota sto cujem vreme tri pitanja i ponovo: 1) Kako pop spot? 2) Da li možete da se oslobodite tih ljubičastim kesa ispod očiju za dobro? 3) Kako mogu da pokriju svoje dosadne sive dlake bez vraćanja da je bojenje svake nedelje?

Odgovori: 1) Do not - ili ako apsolutno mora, sačekajte beli glava je nastao i nastaviti lagano. 2) Ne baš - oni su često genetski, iako dobro za negu kože i zdrav način života može pomoći. 3) Sa našom najnovijom nalaza, EVERPRObeauti Zero siva proizvodima, naravno!

load...

Veliki hit u Americi, EVERIPRObeauti je roba bila na našoj listi sat mesecima i veoma smo uzbuđeni da vam pokazati kako da koristite pametne proizvode u prethodnom videu.

5 Things That Make EVERPRObeauti je nula Siva Root prikrivanje Proizvodi Stand Out 

1) Oni se ne mrdam. Ozbiljno. Come Rain or znoj, ova stvar ostaje put, marljivo pokriva sivu do šamponom od (površinska u šampona su potrebni da razbije proizvod).

2) Imaš opcije. Želim da pokrije neke ozbiljne korene u nekoliko sekundi? Odlučite se za EVERPRObeauti Zero BLACK Koren korektor Sprai, koji trenutno pridržava u sivim, pokrivajući ih u potpunosti. Samo je nekoliko slučajnih greis nižu kroz kosu? Prevucite je EVERPRObeauti Zero BLACK Koren touch-Up magnetni prah kroz sive zakrpe - kompaktni zajedno sa ogledalom i sunđer bi za najlakši - i najbrža - prikrivanje smo videli. Savršeno za u pokretu.

load...

3) Sve boje su pokriveni. Zahvaljujući pametne tehnologije boja samo podešavanje, svaki od tri nijanse dostupne prilagođava da bi se uklopili sa tri nivoa tog hladu, sa ukupno devet nijansi, od srednje plavu do duboko abonosa kosom pokrivena.

4) Oni su Faff bez. Nema potrebe za bilo kakvim tehnike teškim aplikacija ili čekaju boje da ovde - samo sprej ili listanje na suvu kosu, stil i može da kas.

5) Možete dobiti dosta praska za svoj novac. U zavisnosti od toga koliko greis ti štitiš, nula GREI aerosola u spreju će vam dati oko 40 uses. Na 9 € za sprej (magnetna prah je 12 €), koji radi od mnogo jeftinije nego udara salon na dodir do svoje korene. Dostupno na Superdrug prodavnicama širom zemlje i Superdrug.com.

Slične vesti


Post Lepota

Suve ruke: Kako se boriti protiv suve, ispucale, svrbeće kože za mekše ruke

Post Lepota

Najbolja maska za kosu

Post Lepota

Tražite savršenu negu kože nakon bebe? Evo vašeg odgovora. Marie Claire

Post Lepota

10 najboljih proizvoda za zaštitu od zagađenja kože

Post Lepota

Najpopularniji proizvodi venčanja za neveste

Post Lepota

8 najboljih muških kupaca kupi za Božić

Post Lepota

Japanski kozmetički proizvodi su vam potrebni ako se zovete zavisnikom od ljepote

Post Lepota

Creme de LA Mer šminka je ovde i to je sve što ste se nadali da će biti

Post Lepota

Najbolja frizura za mokro vreme

Post Lepota

Zdrava haka za kosu koju morate znati za sjajne brave

Post Lepota

Ne tako tajan život Rokie Nafousi: Gde da radim

Post Lepota

Koju boju za lakove nosite na intervjuu?