Greške u pogledu kože koje bi trebalo zaista prestati da pravite sada | RS.polkadotsinthecountry.com

Greške u pogledu kože koje bi trebalo zaista prestati da pravite sada

Greške u pogledu kože koje bi trebalo zaista prestati da pravite sada

Svečano se zaklinjem da nikada više ne bi ovo

Over Ekfoliating

Kada se koža preko eksfoliran, mi zapravo oštećuje naše ćelije kože što nije im šansu da se razvijaju u zdrave ćelije kože, to može dovesti do osetljivosti kože i izazivaju crvenilo i u nekim slučajevima ranice na koži.

Mi svi treba piling našu kožu, ali samo jednom ili dva puta nedeljno, to će ukloniti mrtve ćelije kože ostavljajući sveže one se razvijaju i daju koži priliku da diše. Ali piling naše koncentrate i kreme za lečenje će raditi efikasnije jer su u stanju da prodre u kožu lakše.

load...

Netačni proizvodi za osetljivu kožu

Znamo da osetljivu kožu utiče na većinu kože u Velikoj Britaniji, tako da ove greške se prave od mnogo stanovništva. Korišćenjem neispravne proizvode na osetljivu kožu, to može dovesti do daljih pitanja za negu kože kao što su rosacea. Proizvod koji su prestrogo će skinuti kožu i postane crvena, takođe imaju tuševi koji su suviše vruće za nas će doprineti osetljivosti kože.

Korišćenjem proizvoda koji imaju sastojke dizajnirane da smiri i čađi koža će pomoći puno, i izbegavajte vruću vodu na licu, pranja lica pod toplog tuša će stimulisati kožu, unapredi svoju osetljivost.

Ne pije dovoljno vode

Još jedna stvar koju znamo da bi svi raditi ali da pijemo dovoljno vode? Voda održava vlagu u telu i savršen je za održavanje vaše kože hidratisani i elastičnom. To, naravno, potiskuje apetit i pomaže telu metabolizam nagomilane masti. Porast vodozahvata smanjuje masne naslage i obratno. Pokušajte za šest do osam čaša vode dnevno.

load...

Redosled proizvoda

To može biti zbunjujuće kada se suoče sa zalihu proizvoda kao što prvo koristiti, međutim, postoji ispravan biste koristili da se uverite da dobijete najviše od vaše proizvode. Primene u pogrešnim redosledom će rezultirati u svoje proizvode ne radi, kao i mogao.

Proizvodi sa najmanjom strukture molekula treba prvo koristiti, to su vaši koncentrati i oči kreme, veliki molekul strukturirani proizvodi su zatim slede poput svoje kreme za tretman i ostaviti na maski. Ovo je idealan način za nanošenje slojeva da obezbedi najbolje rezultate.

Nedostatak sna

Jedna od najbolje čuvanih anti-aging tajne i jedan od najboljih prijatelja sjajne, mladalački ten može imati je dobar noćni san. To je tih dragocenih sati da naše ćelije popravku oštećenja, tako da je od vitalnog značaja! Pokušajte da tvoja lepota spavanje, idealno iznos je 8 sati.

Ishrana

Kao što stara izreka kaže, vi ste ono što jedete! A isto važi i za našu kožu. Ono što jedemo može da utiče na način na koji naša koža izgleda i oseća. Jede zdravo Preporučuje se i u stvarnosti će zdrava i izbalansirana ishrana pomoći vaši unutrašnji organi dobro funkcionišu i zauzvrat kožu koja je, naravno, najveći organ našeg tela da svetle sa dobrim zdravljem. Sjaj i sjaj je znak srećnih i zdravih ćelija. U Superhrana koju jedemo sada nalaze svoj put do naših proizvoda za negu kože i iz dobrog razloga.

Acerola Trešnja je lep crveno voće / bobica koja ima jednu od najviših vitamina C sadržaja iz Majke Prirode - 13 puta više nego skromnom pomorandže! Kao sastojak za negu kože će doneti sjaj kože, štiti elastin vlakna protiv kaljenje i donosi vredne anti-aging svojstva, kao što su zabrani oksidans i moćan protiv slobodnih radikala. Ona štiti i jača zidove krvnih sudova i ima veliki uticaj na Tirosinaise - koja je deo proizvodnog procesa melanina, to znači da će čak i od pigmentacija na skins površini smanjenjem proizvodnju melanina. Osim vitamina C, Acerola Cherri sadrži vitamin A, a broj B vitamina.

Drugi favorit je spirulina ekstrakt, poznat u "sokovnike" među nama kao super zdrav dodatak svakom JUICED piće ili Smoothie. Ovaj ekstrakt plavo / zelene alge je prepun vitamina A, C, E i B svi rade kako bi sjaj vaše kože. Spirulina sadrži kože usavršavanje elemenata u tragovima i minerale, uključujući kalijum, gvožđe, cinka i bakra.

load...

Slične vesti


Post Lepota

Najbolje lažne trepavice: parovi koji će učiniti da vaši pejdžeri pop

Post Lepota

Koliko često treba da operete kosu da bi bila zdrava?

Post Lepota

Najbolji tretmani akni za blesave i ožiljke

Post Lepota

Najbolje maske za lice koje vam daju trenutni podsticaj kože

Post Lepota

Koju boju za lakove nosite na intervjuu?

Post Lepota

Sve što trebate znati o najboljoj zimskoj mirisi

Post Lepota

Mc se sreće: Debbie Thomas je kraljica lica

Post Lepota

Avatari za kosu koji su tako elegantni da će raditi za svaku priliku

Post Lepota

Kalendari za lepotu iz 2018. godine morate se tretirati

Post Lepota

Inspirujući razlog zašto svi dele svoje #cellfie

Post Lepota

Ovlaživač za masnu kožu koja će popraviti višak sjajnosti

Post Lepota

Kako očistiti sitne četke: Kompletan vodič