Kako očistiti sitne četke: Kompletan vodič | RS.polkadotsinthecountry.com

Kako očistiti sitne četke: Kompletan vodič

Kako očistiti sitne četke: Kompletan vodič

To je lakše nego što mislite

Ako imate ni jedan, onda je apsolutno neophodno da razumete kako da pravilno očistite make-up četkice.

9 od 10 nas verovatno priznati da osećam kao da zaista ne mogu da se dupeta za čišćenje našu lepotu alat s vremena na vreme, ali, kao što Australijski model Antea Stranica je ponovio sa fotografskim dokazima prošle godine, trebalo bi da neverskip pranje make- do brushesif želite da izbegnete mnoštvo problema sa kožom - uključujući infekcije.

Najbolji šminka brushesdeserve pravilnu ljubav i brigu, pa smo oborio sve što treba da znate o njima čišćenje, od tačno kako treba čišćenje alata za koliko često treba da se operu. Mi smo sigurni da će znati kako da očistite make-up četkice s oči zatvorene za kratko vreme.

load...

Koliko često treba da očistite make-up četkice?

Ovo će varirati malo u zavisnosti od toga koliko često koristite svoje make-up četkice. Ako ih koristite na dnevnoj osnovi, onda ćeš morati da ih očistite više nego ako ih koristite nekoliko puta nedeljno. Ali ipak često ih koriste, četkice su plodno tlo za bakterije. Kažemo da im se duboko čist najmanje jednom nedeljno, a idealno koristite sprej za čišćenje između upotrebi da ih osvežim.

I, kao što je bilo profesionalno make-up artist će vam reći, ako koristite svoje make-up četkice na druge ljude da mustbe očistiti posle svakog korišćenja da bi se izbeglo širenje uslova kože ili infekcija.

Love lepotu? Prah a te pokriva - našli sveti gral osnova ovde!

Kako očistiti make-up četkice kod kuće

Čišćenje svoje make-up četkice je mnogo lakše nego što mislite - to može biti urađeno u udobnosti svog doma (konkretno, vašem kupatilu). Počnite sa ispiranjem pod mlazom vode da se neka od viška šminke iz četkom. Onda ili uzmi četku sredstvo za čišćenje, kao što je Real Technikues dubinsko čišćenje Brush Gel, 7 €, čizmama, ili radi običan šampon u vlažnom četkicom glavu, i isprati. Držite četke nadole kada ispiranje, tako da su svi viška ulja i starih make-up pranja ravno u lavabo.

load...

Nevercompleteli potopiti svoje četkice u vodu. Kao vrh MUA Daniel Sandleradvises na svom blogu: ". Nikada potpuno potopiti četku i izbeglo dobijanje ručka ili metala malo (ferula) četke previše vlažan, jer to može oštetiti lepak koji drži vlakna zajedno ' A, kada ste granatirali od toliko na tako lepim alata, ne želite da uradite bilo šta što bi ih uništi.

Kada ste isprati glavu četkice dok voda ne bude bistra, iscediti višak iz četkom. Dozvoli da ti četke za prirodno osuši sjedeći ih preko ivice stola ili policu. To je tako jednostavno.

Kladimo se da nikada nisi bio toliko uzbuđen da odem kući i očistite make-up četkice.

load...

Slične vesti


Post Lepota

8 najboljih muških kupaca kupi za Božić

Post Lepota

Najbolji krema za suhu kožu koja će vam dati najmekšeg tena

Post Lepota

Victoria Beckham pokreće šminku sa estee lauder

Post Lepota

14 problematičnih stvari samo devojke sa dugom kosom znaju samo

Post Lepota

Zašto je aftersun koža toliko važna, plus proizvodi za usporavanje kože

Post Lepota

Kompleti za izbeljivanje zuba: oni koji znaju probati i testirati

Post Lepota

Najbolji marker: Pronađite savršen sjaj za vaš ton kože

Post Lepota

Zbog čega salicilna kiselina može biti vaš novi spasilac kože

Post Lepota

Najbolji tonirani hidratant: onaj koji kupite za sijenu kožu

Post Lepota

Top 8 trikova i saveta svih umetničkih umetnika

Post Lepota

Avatari za kosu koji su tako elegantni da će raditi za svaku priliku

Post Lepota

Tako sam se dobro oslobodio tinejdžerke