Kako se osloboditi tačaka: 3 načina za zaustavljanje snimanja | RS.polkadotsinthecountry.com

Kako se osloboditi tačaka: 3 načina za zaustavljanje snimanja

Kako se osloboditi tačaka: 3 načina za zaustavljanje snimanja

Pokušajte Marie Claire beauti ekipe tri koraka mesto razbijanja rutinu.

Akne, fleke, mrlje, breakouts, kako god da ih zovu, buđenje uz erupcije crvenila preko vašeg lica nikada nije zabavno. U stvari, to je jako uzbudljiv. Zbog čega postoji beskrajnoj potraga za kako da se oslobodi mesta.

Akne spotova gotovo uvek zadnja svoje ružne glave kada zaista mogli bez njih; taman na vreme za intervju ili datum - čini se da čitaju naše misli i napraviti izgled kada znaju da će izazvati najviše haos.

Postoji neka uteha u znajući da nismo jedini koji su ipak pate. Čak Kendal Džener nije imuna. Ona je jedna od svetskih najprepoznatljivijih lica i uspeo je da lukav prelaz iz realiti TV zvezda na kredibilan Catvalk Model - ona ​​je čak i postići njenu ambiciju da hodaju na VICTORIA'S SECRET pistu. Pomislio bi ona imala lako, ali njena koža je zadržan u mladosti godina i ona otvorila o svom iskustvu sa akni na njenom pretplate samo sajtu.

load...

Kendall mlađa sestra Kajli postane suviše a nedavno je čudno mesto dele je go-to proizvod za njihovo isterivanje; bili smo prilično samozadovoljno da nauče da je Mario Badesku Sušenje losion, 15 €, jer je to jedan od naših sve vremenske favorite previše.

Svi znamo da kokičara nije put kojim treba ići (zašto je to tako prokleto primamljivo ?!). Ukoliko imate više volje od nas i vi (da) se odupre potrebu da proturi život od toga, onda evo naši su pokušali-i-testirane mane blitzing savete. Ili, da pronađu sredstva za čišćenje, moisturiserand serumthat'll pomoći odbiti fleke, reci naša sestra lepotica sajt Povdera nešto o vašoj koži i oni će izabrati najbolje proizvode za vašu kožu (i torbicu!)

CleanseNot jednom, već dvaput - prvi put sa uljem, probajte CLINIKUE je uzimam slobodan dan, 22 €, za uklanjanje šminke i prašinu, a drugi sa melem, volimo Elemis PRO-Kolagen čišćenje balzam, 39 €, da izvadite bilo upornu prljavštinu. I, ne, maramice neće učiniti ni korak adekvatno i treba da bude proteran na festivalu i za upotrebu samo - oni su previše oštra.

ToneNot strogo neophodno, ali dobar način da se povrati pH ravnotežu uzrujava kože. Opt nešto umirujuće da se smiri tako da nema rizika od iritira kožu dalje. Ako imate više od nekoliko mesta da se suoči sa pokušati proizvod koji sadrži beta hidroksi kiselina ili BHA, salicilna kiselina kao Origins Zero Oil Pore Pročišćavajući toner, 18 €. Salicilna kiselina će ubrzati promet ćelija, blede tačke i nadam se minimizira šanse za plaši.

load...

TreatIf imaš samo poneko mesto onda verovatno da preskočite ovaj korak, ali ako vidite elastični nekoliko koji drži opsecanje gore uprkos svim naporima, onda zaposli jednu, ako ne i, ovih koraka.

Investirajte u nekim jastučićima lečenja zasićenih u BHAS, volimo Origins Spot Remover Blemish Treatment jastučići, 24 €, za 60 jastučića). Sveep jedan preko očišćenu kožu jednom dnevno.

Još jedan favorit je Vichi je Normaderm 3-u - 1 sredstvo za čišćenje, 12 €.Use je kao sredstvom za čišćenje ili ostaviti sloj od toga preko kože za 10-minute maske - to je savršen za kožu koja je bila malo ostavio osetljiv čestim erupcijama.

BlitzA par favorite uvek vraćaju na: Eve Lom Dinaspot, 22 €. Ova bledo roze pasta antiseptik, smiruje i ubrzaće eliminaciju "utikač". To je na isti način kao Jenner Mario Badesku sušenja losion. Oni kažu da je "zategnut kože", ali ako niste u vezi iste boje kao Perci svinje, moraćete da stavim ovo u toku večeri kada ste na tod / u blizini nekoga ne osećaju potrebu da pogledam dobro za. Ne pokušavajte da stavite korektor na tome, ili - da ćete izgledati kao da ste stavili make-up na vrhu krede. Samo ga ostavite na onoliko dugo koliko je to moguće, a zatim uklonite sa tonera pre nanošenja bazu.

Clinikue Klinički kliring gel, 20 €. Ovo je veliki topovi, ali treba da bude raspoređen sa pažnjom - kao Lom spot proizvod, sadrži salicilnu kiselinu (koja pomaže da se nežno odbacimo mrtve kože i efikasno 'pojesti' sadržaj blokade), ali je takođe prilično heavi o sadržaju alkohola. Iz tog razloga, crack ovo kada imate MEGA mesto koje treba vlada u pred događaja.

load...

Slične vesti


Post Lepota

Proizvodi veganske koze koje niste znali bili su bez životinja

Post Lepota

8 kozmetičkih proizvoda koje nikada ne biste trebali podeliti

Post Lepota

Tražite savršenu negu kože nakon bebe? Evo vašeg odgovora. Marie Claire

Post Lepota

Ovi glavni proizvodi za laku noć lepote će promeniti način na koji izgledate

Post Lepota

Najbolje šamponske formule za sve tipove kose, od finih do frizzija

Post Lepota

Crne maske za lepotu zapravo mogu uništiti vašu kožu

Post Lepota

Osvojite svoju sopstvenu bočicu bio-ulja i ogrlicu Monica Vinader vrednu 170. EUR Marie Claire

Post Lepota

Škare mogu odgovarati svima, a mi imamo dokaz

Post Lepota

Suki vaterhouse govori o njenom najboljem izgledu lepote

Post Lepota

Zaštita od sunca: Sve što trebate znati o spf

Post Lepota

Mitovi o kosi: činjenica ili fikcija? Stručni frizer nam govori zašto

Post Lepota

Face scrubs: Kako postići svoj najbolji ton ever