Kako se osloboditi celulita (jer se to može učiniti) | RS.polkadotsinthecountry.com

Kako se osloboditi celulita (jer se to može učiniti)

Kako se osloboditi celulita (jer se to može učiniti)

Iako je celulit je savršeno prirodno, većina nas će priznati želimo da vidimo da nema za dobro

Iako apsolutno nema ništa loše u tome, većina žena želi da zna kako da se oslobodimo celulita. To može biti teško da se menjaju, ali je prvi korak da se protera je da razume kako se formira na prvom mestu.

Procenjuje se da će oko 90% žena iskusi celulita u nekoj fazi u svom životu, sa najčešćih uzroka ucrtana kao hormonalni, ishrane i životnog stila. Celulit formacija Smatra se da povezan sa estrogena, insulina i prolaktina hormona. Masti, soli i ugljenim hidratima bogate dijete su takođe povezani sa celulitom i smatra oni koji vode neaktivnih stil života da bude u većem riziku.

load...

Genetics takođe igraju ključnu ulogu, jer se određeni geni potrebni za celulita formiranje. Tako da su šanse, ako tvoja mama ima celulit, u jednom trenutku će takođe. Hvala, mama.

"Sedi na ivici sedišta za bolju cirkulaciju i da bi se sprečilo nakupljanje toksina, kaže Marša Kros, osnivač Bliss. "Za dodatnu podsticaj, baci sve gaćice koje su dovoljno dugo da oprosti slabu butine, a vi ćete biti prisiljeni na anticelulit akciju."

Kako se otarasiti celulita iz stomaka

Pije mnogo vode. Ako počne da pije više od 2 litra vode dnevno, vi ćete smanjiti celulit brže - jer će dehidracija pogoršati postojeći celulit. Kada se probudite, popijte pola litre vode sa limunom, a zatim nastaviti da pije tokom dana.

Takođe, treba uzeti u obzir nekoliko diet promene da pomogne osloboditi od celulita; pazi unos natrijuma (soli podstiče svoje masne ćelije da nabubri, čineći ih još izraženiji) i jedu dosta detoksikaciju vlaknima bogate i celog zrna hranu.

load...

"To je slom osnovnog pojasa kolagena u butinama, kaže Marša. "Time bi bilo omogućeno preko veličine masne ćelije da lakše poke kroz, stvarajući ispupčen, narandžasto-kore pogled a."

Vežba i ishrana smanjiti veličinu masnih ćelija i pije mnogo vode će učiniti kolagena ostane elastična.

 

 

 

Kako se otarasiti celulita na rukama

Konzumiraju namirnice koje su bogate hranljivim materijama: celovite žitarice, mahunarke, posna mesa, ribe, malo masti mlečni proizvodi, voće i povrće.

Probajte i do ruka težine svakog jutra previše. Oni ne moraju da budu teška - težine 1kg će učiniti trik. Držite ruke kako bi svojoj strani i rotiraju unazad u malim krugovima za 1 minut. Zatim, okrenite svoje unapred oružja za 1 minut.

 

 

load...

Slične vesti


Post Lepota

Frizura za gustu kosu koja će učiniti da vaša gripa izgleda neverovatno

Post Lepota

Perike: Sve što trebate znati

Post Lepota

Kako ukloniti gel lak za nošenje bez rušenja noktiju

Post Lepota

Narsovo prvo izdanje 2018. godine je paleta za senke tvojih sanja

Post Lepota

Tako sam se dobro oslobodio tinejdžerke

Post Lepota

Nazad akne - šta je to, zašto se to događa i kako se to rešiti

Post Lepota

Osnovna obuka: Kako nanositi temelje

Post Lepota

Ovaj izazov je stavljanje nepoznatih brendova za lepotu na mapi

Post Lepota

Najbolje šamponske formule za sve tipove kose, od finih do frizzija

Post Lepota

Najbolji konturni komplet: Palete i četke za skupljanje i definisanje

Post Lepota

Koju boju za lakove nosite na intervjuu?

Post Lepota

6 najlakših načina za dobijanje dobre kose dok spavate