Kako spasiti suhu i oštećenu kosu. Marie Claire | RS.polkadotsinthecountry.com

Kako spasiti suhu i oštećenu kosu. Marie Claire

Kako spasiti suhu i oštećenu kosu. Marie Claire

Uzmite vašu kosu od slame kao da Silki za nekoliko minuta

Vi možda mislite da je to samo toplo, vlažno ljetno vrijeme da donese pravu pustoš sa svojom kosom, ali se ispostavilo da zimskim mesecima mogu da izazovu ozbiljne probleme. Hladan i suv vazduh u stvari može da spreči vlage bude zaključan u tvojoj kosi, pa možda ste primetili da vaša kosa oseća malo suvlja i sklonija lomljenja u ovom trenutku. Ili, ako želite da zagreje stil ili redovno boji kosu, možda želeti da preokrene neke od oštećenja.

Unesite neke od najboljih popravku proizvoda koji novac može kupiti. Naoružan sa ovim, moći ćete da uopšte vratili kosi njenu prirodnu slavu u kratkom vremenu.

Kao prvo, treba vam šampon i regenerator koji će početi proces popravku dok perete kosu - početi sa Living Proof je Restore šampon, 24 €, fabled.com. Koji sadrži OFPMA, patentirani "zdrava kosa molekul" koji pruža laganog zaštitu za svaku kose struka, i ova odbija prljavštinu i višak ulja znači vaš pranje traje duže.

load...

Prilično smo opsednuti jede kinou, ali da li ste ikada smatrati kozmetičkom sastojak? Dozvolite nam da vas upoznam sa AVEDA je Oštećenje Remedi restrukturiranja uređaj, 24 €, fabled.com. Ovde je tajna popravke kosu u kinoa proteina, koji uliva silkiness i jača kosu od budućih oštećenja. U međuvremenu sandalovine, ječam i Phellodendron rade zajedno da izgladi kosu kutikulu, dajući tvoja kosa vrstu zdrave, svishi kretanje A-lista će zavisti. I za više uređaja savršene za vaš tip kose, da ovaj kviz.

Ako imate malo vremena na rukama da ostavi dubok tretman na kosu, posegnuti za masku za kosu. Mi volimo Perci & Reed je potpuno pomoću TLC idratante Mask, 20 €, fabled.com. Završiti sa "tretman haube" za da nosite dok maska radi svoju magiju. On takođe daje izgovor da stavi noge i ne radi ništa za nekoliko minuta, pa šta više ubedljiv ti treba?

Kada vaša kosa se ispira i spreman za stil, vreme je da se primeni serum ili naduvavanje kremu za sušenje. Ako se borite da se bori protiv kovrdžanje, gledati eSalon je Feelin 'Smoothie Anti-Frizz Hair Serum, 13 €, esalon.com.A nemasna serum koji sadrži provitamin B5 i svileni protein, to će hidrataciju i glatka svaki pramen kose da bi vaš stil kontroliše i sprečava fli-Delili.

load...

Da bi se izbegla oštećenja od duvanja sušenje, ispravljanje, uvijanja i svih drugih divnih termičkih tretmana koje koristimo u režimu kose, to je mozgalica da investiraju u dobru zaštitu toplote proizvoda. Kao i brani svoju kosu od toplote i UV zračenja, Bumble and Bumble Popravka feniranje, 23 €, fabled.comalso radi u hrani kosu i pečat Split Ends i zadržati svoj stil u potrazi leti do tri dana. Jednako važno, neće napustiti svoj osećaj kose ili gleda masna. Alternativno, posegnuti za verni zaštitu toplote, kao što su GHD toplotu Protect Sprai, 12 €, fabled.com. Koji će štititi vašu kosu od preterano visokim temperaturama briljantno.

Sa ovim junak lepota kupuje na raspolaganju, moći ćete da zadrži suvu kosu na odstojanju doći kiše ili sjaj.

Kupujte punu ponudu kose briga nad na našem čuveni prodavnici, sada

load...

Slične vesti


Post Lepota

Najbolji make-up četkice vaš pribor za lepotu alata

Post Lepota

5 najboljih načina za zaustavljanje noktiju razdvajanjem i pilingom

Post Lepota

Najbolji kistovi za šminkanje i priprema svake vrste kose za zabavu. Marie Claire

Post Lepota

Bun frizura za Chic, elegantan i lagan izgled kose

Post Lepota

Kratka istorija eieliner-a

Post Lepota

Ovaj izazov je stavljanje nepoznatih brendova za lepotu na mapi

Post Lepota

Inspirujući razlog zašto svi dele svoje #cellfie

Post Lepota

Festivali festivala festivala koji trebate probati ovog leta

Post Lepota

Biće ograničeno izdanje NARS kutije za lepotu

Post Lepota

Kako bojati svoju vlastitu kosu kao profesionalac kod kuće

Post Lepota

Kako očistiti sitne četke: Kompletan vodič

Post Lepota

Greške u pogledu kože koje bi trebalo zaista prestati da pravite sada