Kako ukloniti gel lak za nošenje bez rušenja noktiju | RS.polkadotsinthecountry.com

Kako ukloniti gel lak za nošenje bez rušenja noktiju

Kako ukloniti gel lak za nošenje bez rušenja noktiju

Nema više oderati svoje lak za nokte

Prednosti gela manikira je beskrajna. To znači da vaš najbolji nokat polishthat je čip besplatno i sjajna za najmanje dve nedelje. Definitivno beats farbanje nokte, a zatim kucanje ih na kuhinjskom stolu odmah. Kao i činjenica da su odmah osuše svakako pomaže sa situacijom toalet. Neizbežna pojava svaki put kad se naši nokti naslikao. Ali problem je, oni su skoro nemoguće da je bez potpuno upropastiti svoj nokta. Osim ako ne znate kako da uklonite Gel lak za nokte kao profesionalac.

Srećom, tu je nekoliko budala otporan načine da ga skine. I nećete morati da podnesu svoje nokte mučenju.

Soak Off gel lak za nokte

Ova metoda se neko vreme, tako da zahteva strpljenje, kao i malo napornog rada. Ali, to će vam pomoći da skinete gel lak za nokte bez uništavanja nokte.

load...

Prvo, popunite veliku posudu sa toplom vodom. Zatim, uzeti manju posudu i napunite je sa acetonom pre stavljanja u velikoj posudi kao da bi sa duplim kotla. Dok je aceton zagreva, Buff površinu noktima da se probije vezu. Zatim, postavite svoje nokte u zagrejan aceton i ostaviti da upije 10 - 15 minuta. Uzmite drvenu narandžastu štap i lagano olabavite gel na uglovima noktima dok se u potpunosti uklonjena.

Praćenje sa velikodušnu količinom kreme za ruke i zanoktica ulje.

Love All Things lepotu? Pogledajte našu sestra sajt prašak za personalizovane preporuke proizvoda! Počnite sa pronalaženja savršenog maskaru ovde.

Uklonite Gel lak za nokte sa DII folija

Prvi put ovo uradite, možda će vam biti teško da uradi. Ali, kad imaš stos, ovaj metod će postati vaš idi-u. Brzo, lako i neće učiniti nikakvu štetu vašeg nokta.

Prvo, uzmi flašu acetona i pamuka loptice od svog lokalnoj apoteci. Takođe je potrebno Tin Foil čine kuhinju i čvrste nokte bafer.

load...

BUFF nokte, tako da je površina noktom se više ne sjajne. To znači da se gel veza je slomljena. Zatim, natopite pamučnu loptu u aceton i stavite ga direktno na vrhu nokta. Sada, završi svaki prst sa malim parčetom folije i pustiti da upije 10 - 15 minuta. Kada skinuti foliju, pinch nokat kao i vi. Gel lak treba iskliznuti sa folijom.

Kako da uklonite gel lak za nokte sa kompletom

Ako ne možete da pronađete sve delove koji su vam potrebni za gore. Investirajte u jednoj od kompleta specijalno dizajniranih da vam pomogne da skineš gel za lak za nokte. Geltok Poljski Detoksikacija uklanjanje kit Ciate je, 25 €, Asos, obuhvata rešenje za uklanjanje, Nail oblozi, hranljivu serum, nail file, kopita štap, četvorosmerni noktiju buffer i uputstva o tome kako da uklonite gel lak za nokte.

load...

Slične vesti


Post Lepota

Tubing Mascaras: Šta su oni i treba li da koristite?

Post Lepota

Postoji najbolja osnova za kožu Pale (i imamo dokaz)

Post Lepota

Fka grančice: Lepota evolucija

Post Lepota

Puni za usne: Šta su oni i kako se osećaju?

Post Lepota

Ljetni spasitelji za spasavanje o kojima smo gladni. Marie Claire

Post Lepota

Restauracija kolagena: Tretmani, dodatci i kreme koje su vam potrebne

Post Lepota

Kako napraviti francusku pletivu: Sve što trebate znati

Post Lepota

Gledajući dvostruko: 15 najboljih poznatih ličnosti i doplatgangera

Post Lepota

8 najboljih muških kupaca kupi za Božić

Post Lepota

Zaustavi sve! Tangle teezer je pokrenuo novu četku za kosu. Marie Claire

Post Lepota

Najbolji sušilice za kosu od 2018. godine za suviše vredan udarac

Post Lepota

Najbolja lepota izgleda u olimpijskoj istoriji