Koju boju za lakove nosite na intervjuu? | RS.polkadotsinthecountry.com

Koju boju za lakove nosite na intervjuu?

Koju boju za lakove nosite na intervjuu?

Jer ruke zapravo rade puno govori

Naše ruke igraju tako važnu ulogu u tome kako mi komuniciramo. Mi smo ih koriste za gest, pomoći opisati stvari i bolje prenose svoje poruke na dnevnoj bazi. Zbog čega je toliko važno da ih uzeti u obzir prilikom odlaska na intervju. Čak i bez vašeg znanja, vi ćete verovatno koristiti svoje ruke kada odgovaraju na pitanja ili izražavate svoje mišljenje. I niko ne želi da to uradi sa izmrvljeni nokte, ili bojom koja vrišti nešto potpuno drugačije na ono što pokušavaš reći.

Auto-intervju Pamper? Reci urednike lepote na Povdera malo o svojoj koži i da će preporučiti najbolje maske za lice za vas.

To ne izgleda očigledno, ali vaš izbor boja noktiju je zapravo produžetak vašeg celokupnog prezentacije. I to nije jedna boja odela za moleraj situacije. Šta može biti bolje za uređivačke ili modne posla, ne može biti idealan za korporativne poziciju. I obrnuto. Dakle, pre nego što krenete na sledeću intervju, razmotriti nijansu laka za nokte treba da nosi... I oni možda ćete želeti da odu do prvog dana na poslu. Šta lak boje bi trebalo da nose na intervju? Pročitajte na…

load...

Kreativan 

Imaš sreće, jer kreativni položaj poziva na kreativnu osobu, tako da generalno svaka boja ide. Samo imajte na umu da glitter efekti odaju mlađe vibracije.

Corporate

Jer ove uloge poziv za više formalnog pristupa, trebalo bi da ide za bogate, tamne boje kao što su šljive, šumske zelene i tamno sive ili neutralnih poput baleta cipelicu, prašnjavom roze i goli. Ako želite da nosite više udarni boje, ići na klasični crveni, i drugi glasni nijanse možda ima moć da podgreva pažnju od stvarnog razgovora.

Zdravstvena zaštita 

NHS usmeravanje kaže da nokti treba da budu kratki i bez laka, međutim ankete pokazali su da mnogi zdravstveni radnici ne nosim lak za nokte. Međutim, verovatno je najbolje da se drži neutralnim bojama koje su Bene sveže uradili, jer to je ono što se očekuje kada ste u struci.

Business Casual 

Iako je povremeni, ovi poslovni uloge će i dalje očekivati određeni stil uniformi, tako pomanjale roze i električna plava verovatno najbolje ostaviti za neki drugi dan.

load...

 

Slične vesti


Post Lepota

Zaštita od sunca za kosu: Da li vam nedostaje ovaj ključni korak u lepoti?

Post Lepota

Urednik lepote izabrala je Marie Claire

Post Lepota

Kako sječiti svoju vlastitu kosu: Kompletan vodič za njegovo pravilno postavljanje

Post Lepota

Koje akne u vašim dvadesetim godinama jeste, od tretmana do samopouzdanja

Post Lepota

Kratka istorija eieliner-a

Post Lepota

Festivali festivala festivala koji trebate probati ovog leta

Post Lepota

6 greške u osnivanju koje svi stvaramo i stvarno ne bi trebalo

Post Lepota

Najbolji kreme za celulit za nežnu i čvršću kožu

Post Lepota

Instaglam: Najbolji instragi lepote nedelje

Post Lepota

Šta je Olaplek tretmanom kose i kako to funkcioniše?

Post Lepota

Najbolji prajmer za sjaj, zamagljivanje pore i držanje šminke na mestu

Post Lepota

Tako sam se dobro oslobodio tinejdžerke