Najbolje šamponske formule za sve tipove kose, od finih do frizzija | RS.polkadotsinthecountry.com

Najbolje šamponske formule za sve tipove kose, od finih do frizzija

Najbolje šamponske formule za sve tipove kose, od finih do frizzija

Vreme je da se zalihe na novom kose heroja.

Najbolji šampon može biti teško pronaći - ali kada ste ga našli, to je tvoj prijatelj za ceo život. Šta god vaši najveći problemi kosa može biti, ovde smo da razbije sve od najboljih formula za vaš tip kose.

Pronalaženje savršen šampon za vaš tip kose nije lak zadatak na svoju ruku, pa dozvolite da vas vodi kroz opcije, da li ste u potrazi za pravom jedan za suvu kosu, ili vam je potrebna mala pomoć u vezi sa kaznom, u boji, debela, ili masna tip kose. Verujte nam, tamo je šampon tamo koji je savršen za svakoga.

load...

Kupi

Najbolji šampon za obojenu kosu

Aveda Boja Conserve šampon, 19 €, Fabled

Podrazumeva se da je, posle prskanje se na svežem boje posao u salonu, želite da produžite ti je kosa boje za što je duže moguće. Pokušajte Aveda je boja sačuvala šampon; formula na biljnoj bazi je nežnije nego hemijskim na bazi šampona i stoga čisti bez skidanja kosu svoje svega živog slave u boji.

Kupi

Najbolji šampon za kovrdžavu kosu

Bumbar i bumbar Curl šampon, 24 €, Fabled

Ovo je čvrsto uspostavljena favorit u glavama vitičaste-kose žena u svijetu i to s pravom stekao kultni status u kozmetičkom svetu. Sulfat bez i obogaćen brazilske ulja u hrani i pomoć lokne zadržati svoj oblik, to je nježan za pranje koji neće frazzle The Living Dailights od svojih lokne za frizure bez završne obrade. Praćenje sa 1p veličine mehur carinske regenerator.

load...

Kupi

Najbolji šampon za volumen

Persi i Rid obilno Bounci volumen šampon, 14 €, Fabled

Odličan za finije kosu kojoj je potreban malo zadebljanja i odskok, Perci & Reed volumen šampon je obogaćen ribizle ekstraktom da doda tela i vitamin B5 za jačanje i gustinu dlake. Sa dva sveta legendarnih frizera na čelu, ovo je potpuno možete staviti svoje poverenje u.

Kupi

Najbolji šampon za kosu neposlušnu

Evo Mane je Tamer šampon, 22 €, merritsforhair.co.uk

Mane Tamer radi upravo ono što piše na boci (sa duhovitim natpisom na boot) - kroti vaš griva bravu FrizZ bez ste samo ste sanjali do sada. Se sulfat bez Formula znači manje pene i nežniji čistom koji ne Fuzz život iz tvoje kose. Dorađivač je jednako neverovatna, super-gusta formula koja smiruje i ublažava kosu tako da je svilenkasto glatkom.

Kupi

Najbolji šampon za masnu kosu

Liz Erl Botanička Shine Shampoo, 12 €, John Levis

Prilikom izbora najboljeg šampon za kosu fino da se lako dobija mastan, ne radi se samo o tome koliko često treba da perete kosu. Ključ je da se tražiti zapremine-podsticanje osobina. Investirajte u visoko-kvalitetnog šampona i otarasi uređaj, umesto toga tretira kosu sa proizvodom toplote štiti pre sušenja, jer će to zaustaviti vašu kosu od toga da bude opterećen nakon što je bio očišćen. Preporučujemo Liz Earle potpis šampon za masnu kosu, jer hidrira i daje sjaj bez dodavanja težine do brave. Jabuke i pomorandže ekstrakti poveća nivo sjaj, a ši buter povećava hidrataciju ti je kosa.

Kupi

Pročitate našu punu zaokruži od najboljih šampona za masnu hairfor više preporuka.

Najbolje sulfat bez šampon

Marija Nila Svetlosni Boja šampon, 12 € Amazon

Vegan-prijatan brand Maria Nila je formule su svi sulfat i parabena besplatno, a mirisne svetlosni šampon boja štiti brave bledi nakon pranja tokom vremena. Ema Votson navodno kune po svojoj srebrnoj šamponom da zaustavi svoje brave će Brassi post-boje, tako da znate da je to dobro.

Kupi

Pročitate našu punu zaokruži od najboljih sulfata slobodnog shampoofor više preporuka.

Najbolji razjašnjavanju šampon

Bumbar i bumbar nedelja šampon, 22 € Amazon

Ovo je najbolji šampon za vas ako ste tip osobe koja treba da opere Hella proizvod (i prljavštine) od njihove kose, bez skidanja svoju prirodnu dobrotu i zdravlje. Bumble and Bumble u nedelju Šampon je nedeljni tretman koji se oslobađa prljavštine, zagađivača, proizvoda ostatak, samo reci - ali ne bi trebalo da se koristi na farbanu kosu. Pročitate našu punu rundu čine najbolje razjašnjenje shampoofor više preporuka. Imajte na umu da ovo može da se koristi bilo koji dan u nedelji, a ne samo nedeljom...

Kupi

Najbolji šampon za osetljivu kožu

Štala čuperak Nežan šampon, 16 €, Fabled

Neki temena su skloni osetljivosti, posebno tokom zimskih meseci kada je naša koža se stavljaju preko zvono sa oštrijim vremenskim uslovima. Koristeći toplo, nego vruće, vodu sa blagim šamponom poput štali je pramen kose, koji sadrži ilang-ilang, limuna i lavande ulja za smirenje, da ćete očistiti svoju kosu bez da je skidanje svih neophodnih prirodnih ulja.

Kupi

Vi (i kosu) mogu da nas kasnije zahvaliti.

Got kosa briga želite da vidite pokrivena? Neka nam je nas tveeting na @marieclaireuk

load...

Slične vesti


Post Lepota

Najbolji serum za lice koji će vam dati zaista sjajan sjaj

Post Lepota

Uradite to sebi zaštitne ruke: kako oni rade, koliko ih košta, plus da li su sigurni?

Post Lepota

Pričvrsnice za kvadratna lica koja će vam laskati svoje uglove

Post Lepota

Najbolji Mac makeup rešenja: Svi vaši omiljeni proizvodi za manje

Post Lepota

Koliko žena troši na ljminkanje tokom svog života šokiraće vas

Post Lepota

Pronađite najbolju osnovu za suvu kožu bez obzira na to kakve su vaše kožne nevolje

Post Lepota

Crne maske za lepotu zapravo mogu uništiti vašu kožu

Post Lepota

Zbog toga su žene počele da trljaju beli luk na licima

Post Lepota

Huda kattan koristi lube i vagisil kao primer u svom najnovijem video snimku

Post Lepota

To je i donacija javnog prevoza koja razbira etiketu

Post Lepota

Stezne tačke nisu samo loše za vašu kožu. Može da te ubije

Post Lepota

Najbolji naušnici: 6 koji stvarno rade kao magija