Najbolji dodatak za čvršću, zdraviju i čistu kožu. Marie Claire | RS.polkadotsinthecountry.com

Najbolji dodatak za čvršću, zdraviju i čistu kožu. Marie Claire

Najbolji dodatak za čvršću, zdraviju i čistu kožu. Marie Claire

Stavite jednu od ovih tableta ili dodati kašičicu praška za jutarnju Smoothie za lepotu koji počinje iznutra.

U našem beskonačnom potrazi za dobiti (i zadržati) jasnu kožu, mi smo pokušali skoro sve. Mi smo se slathered u kreme i losioni, pokušao najnovije protiv mane tretmane i eliminisati toliko "loše" hrane iz našoj ishrani (Farevell kegli) da živimo sa povrće, voće i žitarice. I dok se osećamo bolje za njega, ima nešto još uvek nedostaje.

Unesite najnovije lepote dodatke. Ove mešavine esencijalnih vitamina i minerala ne samo pitanja borbe za negu kože iznutra, oni čine svakodnevno gutaju da sve treba tvoje telo, lakše.

Take alhemija je Organic Super mješavine Beauti Elikir, 40 €, na primer. Ova ukusna mešavina vegan biljnog proteina i super hranljivih materija je dizajniran da negujemo svoju kožu, kosu i nokte kombinovanjem nekih od najvećih antioksidanata u svetu bogatih super bobice i lišće, da bismo zaštitili kožu od slobodnih radikala. Samo 2 heaped kašičice dodaje u vodu, ili meša u svojoj glatka vam daje odigravanje Goji, Acai i CAMU CAMU (bogatih izvora vitamina C, od suštinskog značaja za zdravu proizvodnju kolagena), graška i Vheatgrass (da pomogne popravku i promoviše rast ) i bogat izvor biljnog proteina, vitamina C, beta karotena, vitamina E i gvožđa. Ako želite tablete u prah, probajte Merumaia kože Brilliance suplemenata, 34 €, ili Oskia je čisto MSM Supplement, 29 €. Specifično formulisane da poveća kolagen & keratin proizvodnju dok nutritivno podržavajući stanje kože, kose i noktiju, takođe je neverovatan antiinflamatorno i pomaže detoksikaciju ćelije kože.

load...

Još jedan veliki dodatak je novi klinac u kraju, Kiki zdravlja. Nisu suvišnih pristup daje svoje telo šta je potrebno je upravo ono što omiljena dopuna modela širom sveta čini. Oni su Organska baobab u prahu, 9 €, poznat je po svojoj sposobnosti da unapredi svoju energiju i memoriju, kao i podršku vaš imuni sistem, da se pomogne bore protiv bakterija.

Ako je fine linije i bore se brineš, dodati Gold kolagen, 39 € na vaš svakodnevnoj ishrani. To je jedinstvena formula sadrži hidrolizovani kolagena i hijaluronska kiselina za promociju proizvodnju kolagena i hidrataciju kože, plus snažnu mešavinu antioksidanata, uključujući resveratrol, acai bobice i koenzima K10, koji pomaže u zaštiti od slobodnih radikala. Slično tome, organska Pharmaci je koži blistavost, 45 €, veoma hranljiva formula za cilj zaštitu i negovanje kože i pomaže da se promoviše stvaranje kolagena unutar kože i promoviše popravku tkiva.

A ako ste nakon što je svuda sjaja, ruke na PUKKA Glov, 16 €. Ova širokog spektra formula pomaže donose sjaj i sadrži najviše organski razred, održivo kultivisanih biljaka, pažljivo odabranu da vam donese puni potencijal dobrote prirode.

Do dna…

 

load...

Slične vesti


Post Lepota

Da li je Castor ulje za kosu tajna na deblje, duže brave?

Post Lepota

Kako dobiti deblje kosu: Savjeti od profesionalaca

Post Lepota

Da li je kokosovo ulje za kožu ispravno za vaš ten?

Post Lepota

Najbolja krema za ruke za mekše, hidratizovane ruke i zdrave nokte

Post Lepota

Maska za pročišćavanje balona za čišćenje koja vam je potrebno za partizan

Post Lepota

Kate Middleton-ov omiljeni proizvodi za kozmetike otkriveni su

Post Lepota

Suki vaterhouse govori o njenom najboljem izgledu lepote

Post Lepota

Zbog čega salicilna kiselina može biti vaš novi spasilac kože

Post Lepota

Najbolji ruž za nokte na mat, čisto i sve između

Post Lepota

Frizura za gustu kosu koja će učiniti da vaša gripa izgleda neverovatno

Post Lepota

Praška januari Detok ladica je konačno stigla

Post Lepota

Kako sječiti svoju vlastitu kosu: Kompletan vodič za njegovo pravilno postavljanje