Najbolji ljubičasti šampon za svaku nijansu blonde | RS.polkadotsinthecountry.com

Najbolji ljubičasti šampon za svaku nijansu blonde

Najbolji ljubičasti šampon za svaku nijansu blonde

Oni kažu da plavuše imaju više zabave, ali nema ništa zabavno tučanim tonova

Oni kažu da plavuše imaju više zabave, ali tu ?? 'ništa zabavno bave Brassi tonovi nekoliko nedelja nakon što ??' ve račva od apsolutnu sreću sa punim balaiage- tamo je najbolji ljubičasti šampon dolazi u obzirom. Peroksid-manija nema znakove usporavanja, jedini način da boju kose pod kontrolom je putem pranja sa velikim ljubičastim šamponom. U stvari, postoji ?? 'sa nekoliko stvari koje treba razmotriti pre nego što lakši. Zbog čega ?? 'sam zajedno izvukao spisak svega što je potrebno da znate pre nego što plavuša.

Šta je ljubičasta šampon?

Razmislite o paletom boja iz umetničke časove. Kao što si se suprotstavi crvenilo u svojim kože sa zelenom korektor boje, to pravilo važi i ovde. Zašto? Jer su ?? 'ponovo suprotni jedan drugom na volanu boja. Žuta i ljubičasta su suprotni na paletom boja, tako cool zategnut ljubičaste šampon će suprotstaviti bilo tople medaljon tonova koji počinju da sija kroz obojene plavuše ili beljene kosu posle nekog vremena.

load...

Kada perete sa ovom hladu šampona, it depoziti ljubičasta boja u tvojoj kosi, negira brassiness i rasvjetljavanje srebrne tonove kroz tvoju kosu. Purple šamponi često se nazivaju srebra šampone, a dva su prilično isti - u stvari, većina proizvoda sa oznakom 'crna' su zapravo ljubičaste pigmenta. Najbolji deo? Treba samo da ga koristite jednom ili dva puta nedeljno za održavanje. Dakle, jedna boca će vas trajati sve dok ne posetite frizera za top up boji. Pazite da ne dozvoliti da šampon sjesti na kosu predugo, ili se okrenuti blago ljubičasta - koji zapravo izgleda prilično neverovatno.

Mi smo izdvajali zajedno krem useva će vam pomoći da pronađete najbolju ljubičaste šampon. I nešto za svakoga. Bez obzira da li ste u potrazi za najbolju shampoofor suvu kosu ili onu koja će vam dati više grit za stajling. I to nije sve. Takođe smo izdvajali zajedno neke prirodne opcije, tako da ako imate osetljivu kožu glave, imate sreće.

Najbolje ljubičasta šampon za plavu kosu

Aveda Plava Malva šampon, 32 €, Fabled

load...

Nekoliko nedelja nakon što ste bili u salonu kosa može početi u potrazi malo gore za trošenje. Ali najbolji ljubičasti šampon će zadržati boju sveže u skoro svakom plavuša hair.A nekoliko nedelja nakon što sam bio u salonu kosa može početi u potrazi malo gore za trošenje. Ali najbolji ljubičasti šampon će zadržati boju sveže u bilo koju plavu kosu. Pokušajte Aveda Plavi Malva šampon da ublaži sve Brassi nijanse ili izbledela-Ness, i vratiti plavu kosu u punom sjaju. To nije najjača formula pa nije suviše oštra na vašoj kosi, što znači da se izbegne da ga ne ošteti na duge staze.

Kupi

Najbolje ljubičasta šampon za kosu Brassi

Lush tata o Black šampon, 12 €, lush.com

Brassi kosa je najgore. Kada ste račva od ko zna koliko za plavušu "uradi, vi želite da ga zadrži u najbolje što je duže moguće. Za svežu i uzvišenom izbora, probajte bujnom je tata O purple šampon, obogaćen sa limunom za Zingi mirisa kose. To će se suprotstaviti da brassiness da smo toliko volite da savršeno mrze.

Kupi

Najbolje ljubičasta šampon za kosu platine

Sachajuan Gold šampon, 20 €, Fabled

Ako ste odsutni Platinum Blonde a la Jennifer Lavrence ili, u skorije vreme, Kara Delevin, onda nema sumnje da želite da zadržite srebrni izgled ti je kosa sveže između dobijanja vaši koreni uradi. Sachajuan je Gold šampon deluje ne samo na isti način kao vašeg redovnog ljubičastim šamponom od neutrališe brassiness, ali dodaje srebrne tonove za savršen peroksida plavuša. Apsolutni must-bui ako si sve o izbeljenim izgled.

Kupi

Dođite kroz našu listu da se pronađe najbolje ljubičaste šampon za vašu boce.

Marija Nila Čista Gold šampon, 14 €, Sali Lepota

Izazivaju Touch of Silver intenziteta šampon, 2 €, Amazon

Bleach Gold šampon, 15 € Amazon

Noćenje Glava Tigi Glup Plava tonirajući šampon, 12 € Amazon

L'Oreal Professionnel Serie ekspert Black, 11 € Amazon

Ovaj šampon je od najmračnijih ljubičaste nijanse koje smo videli, što je dobar znak da dobro radi i to brzo radi. Ako imate platina plavu kosu, ovo će biti vaš najbolji prijatelj.

load...

Slične vesti


Post Lepota

Stezne tačke nisu samo loše za vašu kožu. Može da te ubije

Post Lepota

Fka grančice: Lepota evolucija

Post Lepota

Reflektor za lepotu: Urbana gniloba gola koža koja ispravlja boju kože

Post Lepota

6 greške u osnivanju koje svi stvaramo i stvarno ne bi trebalo

Post Lepota

Billboard dodeljuje najbolju lepotu 2018. godine

Post Lepota

Kako spasiti suhu i oštećenu kosu. Marie Claire

Post Lepota

Ovaj izazov je stavljanje nepoznatih brendova za lepotu na mapi

Post Lepota

Zbog čega salicilna kiselina može biti vaš novi spasilac kože

Post Lepota

Lice za lice: Sve što trebate znati i kako pronaći najbolje

Post Lepota

Najbolji suhi šampon može vam promeniti život (ovde je dokaz)

Post Lepota

Bun frizura za Chic, elegantan i lagan izgled kose

Post Lepota

Kako sječiti svoju vlastitu kosu: Kompletan vodič za njegovo pravilno postavljanje