Ne tako tajan život Rokie Nafousi: Gde da radim | RS.polkadotsinthecountry.com

Ne tako tajan život Rokie Nafousi: Gde da radim

Ne tako tajan život Rokie Nafousi: Gde da radim

Jer zima menja sve.

Roksi je doprinosi pisac Marie Claire, bloger i stilista. Prati je na Instagram @rokienafousi da se pridruže u njenom životu putu... 

Tako sam uzbuđena da najavim početak mog novog nedeljnoj kolumni sa Marie Claire UK. Svake nedelje ću deliti mali deo mog života i ono što sam naučio na putu. Ja sam zdravlje, lepotu i putovanja fanatik, ali i jak vernik u živi život punim plućima, bez stalno se lišavaju stvari koje volite!

load...

Kako se bliži sredinu septembra, ja sam konačno morao da prizna sebi da leta je došao i prošao. Ja sam ostao sa čežnjom da se vrati na plaži sa suncem na licu i nogama u vodi ali jednako osećaj uzbuđenja za Autumn Leaves, Chunki knits i noći u po dnevniku vatre. Kada sunce sija Mislim da je tako teško reći ne na Aperol Spritz ili sendvič i pomfrit pored bazena. Ne žalim - to je ono što ja verujem praznici su za - slabost bez krivice. Nažalost, iako, kao što nemam metabolizam supermodel, mi jeans su postali smešno čvrsto i ja sam na rubu kopiranja moj omiljeni kombinezon. Posle leta zadovoljstva sada je vreme da se vrati u teretanu i možda ne kažem da se moj svaki želje.

Posle duže pauze od vežbanja može biti prilično teško da se vratim u njega i motivaciju da treba toliko veći! Za mene vežba nije toliko zbog gubitka težine (iako je to veliki plus), ali to je bilo da mi daje energiju i motivaciju u svim drugim oblastima u mom životu. Endorfina žurba je tako bitno da mi za smanjenje svoje nivoe stresa i što osećam srećnije i ja zaista verujem da ne postoji takva stvar kao što je loše vorkout - nešto je uvek bolje nego ništa. Zato ja volim nastavu - muzika i atmosfera vas gurnuti kroz sat vremena, tako da možete i uživati i osetiti tu euforični naponom navalu posle.

load...

Moj najveći savet za ljude da nastave je da ne brinete o tome šta bilo ko drugi u sobi radili - svako ima različite sposobnosti i to je otprilike radi najbolje što može da uradi!

Ovde su moji apsolutni favorit klase koji će vam pomoći da te vratim u formu posle leta!

Etos Spitafields - Trk

Ovo je ruke dole jedan od najboljih klasa koju sam ikada uradio. Ova klasa Trk se radi u Tabata stilu (20 sekundi na 10 sekundi off), što je neverovatno za sagorijevanje masti, dok je otpor Trk vrši rad i ton svaki mišića u vašem telu. Kao što se koristi samo svoju telesnu težinu u vežbama možete to učiniti tako teško (ili tako lako) koliko želite. Videla sam veliku promenu u svom obliku, a naročito oko struka i kukova području nakon samo 3 klase. Sve klase u etos (uključujući Barre, joge i biciklizam) se vrši u 25 stepeni toplote, tako da se radi do pravog znoj! Izlazim iz ove klase osećanja apsolutno nepobediva. Nisam mogao da ga preporučujem dovoljno! To je definitivno izazov (možda imaju kafu pre!), Ali vredi svaki minut.

Uvodna Ponuda: 2 časa za 20 €

Psicle

Ja ću da budem iskren - Ako me pitate šta je "otrov" zaista jeste, ne bih mogao da vam kažem. Ali znam da sam Toplica na oslobađanje od njih - tako rade do znoj je od suštinskog značaja za mene, tako da sam generalno osećaju kao da sam poništi neke štete od vikenda. Psicle je savršen za to upravo to! Psicle je kralj predenje klase i oseća kao da si u noćnom klubu nego treninga. Muzika je tako dobro i tako uzdizanje da ste u mogućnosti da se mnogo dalje nego što ste ikada pomislili moguće, jer imate previše zabavno da ostvari vi zapravo vežbate gurati. Ovo je velika klasa za poboljšanje kardio dok zatezanje noge, ruke i ABS. Vi ćete ostaviti ove klase osećaj podmlađena i spreman za dan unapred. Svi treneri su neverovatno ali posebno volim Sal časove.

Paola telo Nalazite

Živimo u eri Kardashians, što znači da je era ASS opsesija. Video sam toliko pert dno na Instagram tokom leta, osećam da to dugujem sebi da pokušam da jedan za sebe, a ovo je prvo mesto da ide za to. Nema klase liftovi i vaja svoj pozadina ovako Bella je! Tu je i veliki naglasak na vase trbusnjake, pa stvarno volim da mislim o tome kao krajnji Beach Bodi trening. Na osnovu baleta i pilates tehnike klasa je dinamičan, visoka energetska i mali uticaj znači vaše telo će biti zategnuta, produžiti i izvajana.

KO BOKS

Imam Major Devočka zaljubio u Gigi Hadid, pa kad sam videla boks na svojim društvenim medijima, odlučio sam da ga probam. Otišao sam u KO BOKS (specijalista boks klase) u Čelsiju i osećao sam se kao totalni badass! Klasa je podeljen na dva - polovina korišćenjem torbe probijanje a pola podu koristeći tegove, otpor bendove i ploče da izgradi snagu. Volim da koriste ovu klasu kao ukupan stresa! Savršen za sve nivoe, od početnika do iskusnih boraca!

Core Kolektivni

Ja sam malo opsednut Intel Core kolektiv, ne samo za fantastičnog niza klasa, ali i zato što samo curi kul: treneri su svi divan, a comfi sofe gore su savršen Chill Out oblast da uhvati korak sa devojkom sa sokom nakon klase, i povrh svega hranu u kafani je ukusna. Toplo preporučujem heljde vafli !!

Da li idu u svoju Velociti (HIIT), Accelerate (predenje), Otpor (Trk) ili Pover joge - si siguran da izađe oseća fantastično!

Bargain Hant

Nedavno sam krenuo u "klase zajednice" u Barre Core gde nastavnici pripravnici nude besplatne časove! Posebno volim Chloe Bellas!

Voleo bih da čujem kako ti se zato molim označite me koristi heštegom RokieKSMC!

load...

Slične vesti


Post Lepota

Najbolje šamponske formule za sve tipove kose, od finih do frizzija

Post Lepota

Lice za lice: Sve što trebate znati i kako pronaći najbolje

Post Lepota

Najbolji kistovi za šminkanje i priprema svake vrste kose za zabavu. Marie Claire

Post Lepota

Džon Majerova lepotička rutina snimanja je smešna!

Post Lepota

Najbolje šamponske formule za sve tipove kose, od finih do frizzija

Post Lepota

Decleor potpisao je međunarodnu šminku, Vendi rove

Post Lepota

Suncobrani: Da li su oni loši za nas kao što mislimo da jesu?

Post Lepota

Kalendari za lepotu iz 2018. godine morate se tretirati

Post Lepota

8 alternativnih načina korišćenja lepote

Post Lepota

Celodnevna šminka: 5 proizvoda koji su vam potrebni u vrećici za lepotu

Post Lepota

Kako obnoviti mekani izgled šarene u Carolini herrera. Marie Claire

Post Lepota

Najbolja ulja za lice koja će u potpunosti pretvoriti tvoj tanjir