Prema ovom blogeru ljepote, Vasabi je tajna većih usana | RS.polkadotsinthecountry.com

Prema ovom blogeru ljepote, Vasabi je tajna većih usana

Prema ovom blogeru ljepote, Vasabi je tajna većih usana

Da li je ovo odgovor na toplim usnama?

Ti bi teško da pronađe Beuati bloger koji nije pokušao sve pod suncem u nadi da će pronaći novu lepotu hack. I vreme i iznova, da im se zahvalim za sve svoje napore, jer su neki od trikova dolaze sa prilično jednostavno, neverovatno. Dakle, kada lepota bloger izvanredni Farah Dhukai (mozak toliko naših novih trikova za negu kože) posted a nev, prirodno usnu onu stvar tehnike pomoću vasabi, bili smo uzbuđeni Početnik! Na kraju krajeva, usisne kape jednostavno nisu naša pesma. I sa Božić iza ugla, mi definitivno nemamo džepove dovoljno duboko da pokuša usana punila.

U potrazi za personalizovane preporuke lepotu? Ne tražite dalje od sestrinskog sajta, prah. Pronađite savršen crveni ruž ovde!

"Kao što ste možda primetili, ja imam jako naborano usne i svoje hladne AF u Torontu, tako da sada mogu si super suv previše. Naborano + suvi = najgori kombinacija ikada, ', napisala je ispod njenog Instagram post. 'SOOO. Ovaj trik je sjajan način da se punije usne koje izgledaju kao da ste imali punila-oni će biti veoma mekan, bore se popunjava, oni će imati prirodnu roze boju, i oni će biti tako debeo [ ljudi] ce misliti da smo ih uradili. "

load...

Nažalost, hemijska jedinjenja iz vasabi nemaju moć da punije usne tvoje usne kao onu stvar proizvod. Iako je trnce oseća kao da radi čuda, ona nema mogućnost da ih veže za mnogo duže od nekoliko sekundi, minuta, ako imate sreće. Šta se desi je da tvoje usne da iritira i nabubri za veoma kratko vreme.

Kao rena, senfa, i drugim članovima porodice Brassica, vasabi dobija toplotu iz alil izotiocijanat. Za razliku od čili paprike toplotu, koja dobija svoj spiciness od hemijske, kapsaicin, vasabi spiciness je kratkog veka i lako da se ispravi. U stvari, obično smiri za manje od jednog minuta i čaša vode je dovoljno da podstakne na peckanje.

Ali, to neće nužno nas sprečiti da koriste vasabi kao alternativa veliki negu kože. Izgleda da ima niz ljekovitim svojstvima nikada nismo znali o.

Ne samo da je bilo prvobitno koristili japanski narod da otera trovanje hranom zbog svojih antimikrobnih svojstava, to je takođe prepun vitamina C, kalcijuma, kalijuma i fitohemikalija koje jačaju antioksidansi u vašem telu i pomažu vašoj koži u borbi protiv slobodnih radikala. Navodno, možete čak ni koristiti kao stimulans za upalu mišića da se poveća cirkulaciju i kiseonik.

load...

Dakle, možemo začiniti svoj život posle svega. Samo na drugačiji način.

load...

Slične vesti


Post Lepota

Halloveen makeup tutorijali od super spooki do super lako

Post Lepota

Keira Knightlei kosa i šminka stil datoteke

Post Lepota

Blonde frizure za skoro svaki ton plavuše tamo

Post Lepota

Da li je kokosovo ulje za kožu ispravno za vaš ten?

Post Lepota

Najbolji serum za lice koji će vam dati zaista sjajan sjaj

Post Lepota

13 stvari koje niste znali možete učiniti sa vazelinom

Post Lepota

Najbolji dodatak za čvršću, zdraviju i čistu kožu. Marie Claire

Post Lepota

Zvijezde proizvoda AV17 možete pouzdati kako biste obnovili zimsku kožu. Marie Claire

Post Lepota

Kako su slavile lutke za zlatne globuse

Post Lepota

Najbolji ruž za nokte na mat, čisto i sve između

Post Lepota

Najbolji make-up četkice vaš pribor za lepotu alata

Post Lepota

Hoćeš li znati tajnu da će ostati sveža sa ovom zimom? Marie Claire