Pričvrsnice za kvadratna lica koja će vam laskati svoje uglove | RS.polkadotsinthecountry.com

Pričvrsnice za kvadratna lica koja će vam laskati svoje uglove

Pričvrsnice za kvadratna lica koja će vam laskati svoje uglove

Kvadratnog oblika lice može da se poveća ili maskirani pravom frizuru. Evo kako da pronađete pravu za tebe.

Ako ste u potrazi za frizura za kvadratnih oblika lica koja laskaju, umesto da ističu svoje uglove, imaš sreće. Dobra vest je da si u velikoj slavnih kompanija sa kvadratnom lice - bendova Jennifer Hudson, Olivia Vilde i Lili Aldridge sve to imate zajedničko sa poštovanjem.

Termin "kvadrat lice 'ne baš zvuči privlačno (to dolazi od nekoga ko spada u kategoriju kvadratnom), ali dobra vest je da sa pažljivo odabrana

Ključ je da se za suprotno od vašeg oblika lica - dok Rounder lica rade dobro tupim posekotina, oštrim ivicama i sve jedan dužini rezova su ne-idi zona za kvadratni suočavaju dame. Želiš zaobljene slojeva, meko iskrivljavanja i, u idealnom slučaju, mnogo teksture da ublaži tu liniju vilice.

load...

'Feathered slojevi su odlični za imitiranje je više ovalni oblik lica i da će biti laskavo na licu,' Sem Barnet, kreativni direktor i osnivač Hare i člana Boneand KMSStile Saveta, govori. 'Parting kosu sa strane i uklanja od kvadratnih oblika. "

Čitajte na da otkrijete top savete za izradu svakog dužinu kose i tipa rada za kvadratni oblik lica.

Kako da znate da imate kvadratni oblik lica?

Skuare lice oblici se odlikuju jačim, red je više ugaone vilica i čelo, jagodice i vilica će svi span istu širinu. Ako pogledate iour face spreda, sa strane vašeg čela i krive vašeg vilice treba da čine zamišljeni kvadrat - lica poput onih Angelina Jolie, Salma Haiek, Olivia Vilde i Hajdi Klum su svi dobri primeri da koriste kao poređenje tačka.

Frizure za kvadratnih lica sa dugom kosom

"Najveća stvar za pamćenje sa dugom kosom je da je potrebno da izgleda zdravo", kaže Sem. "Nema smisla da dugo nezdravu kosu kao uslov će uvek odredio dužinu."

load...

Poker ravne stilova može biti veoma oprašta na pravoj oblik lica, ali to ne znači da prave brave su otpis potpuno - Dženifer Lopez i Hajdi raditi ovaj stil na reg. Pogledajte najbolje frizure za dugu hairin našu Round Up za više inspo.

Celebriti inspiracija Jennifer Lopez, Salma Hajek, Hajdi Klum

Frizure za kvadratnih lica sa srednje dugačak kosi

'Srednje dužine kose izgleda sjajno kada je dobro održavan,' Sem savetuje. 'Ako individualno kosa je sklona frizure onda je najbolje da zadrži kosu na dužoj strani medij. Što duže i teže kosa, više kontroliše da će biti. " Kada ste Provalili da imate kvadrat lice, pretraživati naše najbolje celebriti frizura za srednje dužine hairstraight u salonu.

Celebriti inspiracija: Natali Portman

Frizure za kvadratnih lica sa kratkom kosom

'Oblik lica nije ključ za frizure za kratku kosu, ali stvarajući sloj se, vi na kraju utiče na oblik ", kaže Sem. "Na primer, okrugli lica treba odlučiti za kvadratnih slojeva i obrnuto za kvadratnih oblika lica."

Možda pretpostaviti da bi Pikie useva da vaše lice izgleda previše ugaona jer nema šta da se iza sakriti, ali kratko stil na kvadratnom lice može, u stvari, biti veoma laskavo - videti poznate ličnosti kao što su Zoe Kravitz i u našoj galeriji ličnosti sa kvadratnih lica kao dokaz. U međuvremenu Olivija Vajld je kraljica kvadratnog-suočena pokušaj, često opredeljuju za prostranom stilu ili polu-up 'učiniti da laskam svoje uglove.

Celebriti inspiracija: Dženifer Hadson, Zoi Kravic i Olivija Vajld

Frizure za kvadratnih lica sa šiškama

Kada je u pitanju udara na kvadratnom lice, ključno je da se za mekši, krzno laiering da omekša svoj vilice. Dodavanje malo kraće slojeva oko čela će konture lice, zaokruživanje ga malo više. Kratkodlaki slavni poput Jennifer Hudson odlučiti za pernate resama da laskam njihova lica, dok je Heidi Klum strani šiške omekšati čelo.

Celebriti inspiracija: Hajdi Klum i Dženifer Hadson

Frizure za kvadratnih lica sa tanke kose

Ključ za izradu bolju kosu izgledaju punije i poskakuje je dodati teksturu - to je mozgalica koja lokne izgledaju punije nego pravom kosom, ali ako stvarno žudnja direktan kose izgled, koristite volumen sprej kao KMS AddVolume, 17 € na lookfantastic. "Ako imate finu kosu, drži slojeve duže i preko-slojevito će samo učiniti kosu pojavi tanji i sparser," Sem savetuje. Pregledaj frizure za dobro hairin naše kompilaciju najbolje.

Celebriti inspriation: Natali Portman

Frizure za kvadratnih lica sa gustom kosom

Tanja kosa je pogodna i za duže, zaobljena slojeve, jer skrene pažnja sa - pogodili ste - vilice. Uvijene ili mahao stilovi su najbolje za dodavanje volumena i teksture oko lica.

Celebriti inspiracija: Hajdi Klum, Dženifer Hadson i Salma Hajek

Frizure za kvadratnih lica sa kovrdžavu kosu

Ako imate prirodno kovrdžavu kosu i kvadratnog oblika lica, veliki Nevs - kovrdžava tekstura je jedan od najboljih načina da se uzimaju pažnju od prirodno ugaone vilice i omekšati svoj ukupni oblik lica. Salma Hajek je poznat po izboru kovrdžavu hairstilesthat iskoristite njen tip kose i oblika lica, dok je Natali Portman koristi lokne da volumise njenu finu kosu.

Celebriti inspiracija: Salma Hajek i Natali Portman

Frizure za kvadratnih lica i velikim čela

Odgovor na uzimanje pažnju od većeg čela je očigledna - krilni. Da li ići na meko, pernate strani rubu ili slojevitog punom resama, neki oblik šiške se veoma laska na čelu koji je na širem strani.

Lili Oldridž, Long Talasi

Dženifer Hadson, usev

Daisi Ridli The Updo

Hajdi Klum, Duga i slojevito

Salma Hajek, obiman Curls

Dženifer Lopez

Natali Portman, Curled Lob

Zoe Kravic, Piksi useva

Mila Kunis, poker Hetero Lob

Olivija Vajld, polovina up Do

Olivija Vajld je dokaz da čak i sa oštrim vilice, i dalje možete da radite kratak bob.

load...

Slične vesti


Post Lepota

Ljetni spasitelji za spasavanje o kojima smo gladni. Marie Claire

Post Lepota

# dontouchmihair

Post Lepota

Nefiltrirano: Kako se Rokie Nafousi bavi stresom i pritiscima kako bi uspeli

Post Lepota

Kako sječiti svoju vlastitu kosu: Kompletan vodič za njegovo pravilno postavljanje

Post Lepota

Instaglam: Najbolji instragi lepote nedelje

Post Lepota

Najbolji make-up četkice vaš pribor za lepotu alata

Post Lepota

6 greške u osnivanju koje svi stvaramo i stvarno ne bi trebalo

Post Lepota

Lažni saveti za tanke: Kako izbjeći signalne znakove na koje se grešite

Post Lepota

Crne maske za lepotu zapravo mogu uništiti vašu kožu

Post Lepota

Kalendari za lepotu iz 2018. godine morate se tretirati

Post Lepota

Upravljanje kovrdžavom kosom: definitivan vodič za rad sa kravama

Post Lepota

Najbolja ulja za lice koja će u potpunosti pretvoriti tvoj tanjir