Prirodna rutina kose koja zapravo radi. Marie Claire | RS.polkadotsinthecountry.com

Prirodna rutina kose koja zapravo radi. Marie Claire

Prirodna rutina kose koja zapravo radi. Marie Claire

Pripremite se da ide 'čistiji'

Revind pet godina i ako ste živeli u zdravstvenoj-svestan LA ili pohlepno čitati Goop, verovatno nije dao drugu misao o tome šta je u tvojim proizvode. Kako su se vremena promenila: prodaja sokovnike su skočile i više od nas blitz do jedan dodelu dnevno da se postigne sija kožu iznutra i organskog tržišta lične nege se očekuje da dostigne 15 milijardi evra do 2020. Godine kao zahtev - i tehnologija - raste za prirodne ljepote rešenja.

Dakle, nije iznenađujuće da je "čist" je krilatica da je trenutno brišući negu kose svet, ne samo opisuje stanje vaših svishable brave, ali na formule u svoje proizvode, takođe. Ne treba mešati sa 100% organski, to su proizvodi koji pohvaliti visok procenat prirodno izvedenih nutrijenata i popis oslobađaju prostor sastojak je, free from sintetike poput parabena i sulfati. Ali, ono što se dodaje na ovu novu vrstu proizvoda za negu kose heroja je jednako važno kao i ono što je izostavljeno, kaže Stiv Shiel, naučni direktor L'Oreal Velike Britanije, čiji je najnoviji asortiman Kerastase Aura Botanicais povered bi sastojaka koji su 98% prirodno-izvedene i za , ekstra bonus poene, ima 97% biorazgradive ambalaže. "U haircare, svaki sastojak je tamo stavio sa razlogom", objašnjava on. "Dakle, ako želite da se jedan krevet, treba da razmislite o pronalaženju alternativnih sastojak koji može da igra sličnu ulogu. Uzmite sulfate na primer. Oni su veliki sastojci za čišćenje, ali odlučili smo da obuhvataju površinski prirodno-porekla koji i dalje pena i uklonite ostatke od kose i kože glave u auri Botanica opsega. "

load...

Da bismo vam pomogli prelazak na čistu (ER) haircare režima, to su proizvodi koji ravnoteža eko akreditive sa vrednim prirodnim sastojcima koji daju rezultate (i ako želite šampon personalizovan za vas, kliknite ovde):

Ako istaknete svoju kosu, slušajte. Ovaj sve-u-jednom šampon, skalp Ekfoliator i kosa maska je prepun limuna, kamilice i kantariona da bi svoju boju živa i rebalans pH vaše kose lanaca. Dakle, umesto dosadnog, obrađenog kosu, ima ogledalo nalik sjaj - sve bez ikakvog traga silikona.

O & M Dobro Intelekt šampon, 25 €

Parabene, MIT i triklozan su zamenjeni prirodnim izvornim sastojaka iz O & M rodno mesto Australije. Jojoba ulje semenki i Lili Pilli pomoć za izgradnju čvrstinu u koren dlake, pumpanje do punoću i obim finih, lete-daleko brava. Uzdigne botanički miris, treba posebnu pažnju, takođe.

OGKS Kaljenje Kokos Curls Conditioner, 6 €

Mešavina slatkih meda, kokosa i ulja citrusa pomaže da se obnovi odskočiti i smanjiti fliavais za savršene frizure bez lokne koje mirišu kao veliki kao što izgledaju. Propust Natrijum laureth sulfata i natrijum sulfat Laurel - dva potencijalno iritantni sulfata u haircare - će zadržati osetljive kože srećna. Dokaz da treba prirodni aktivni sastojci ne razbiti banku.

load...

Davines Momo Shampoo za suvu kosu, 15 €

Ovaj brend je poznat po kombinovanju visoke čistoće prirodne sastojke sa prvorazrednog naučnog istraživanja i čiste energije (od 2006. Davines je koristio obnovljive energije od sunca, vetra, vode i zemljišta da snabdeva svoje pogone). Sun-oštećena kosa će uživati u životnih-podsticanje esencijalne masne kiseline iz raketnih lišća; slatke badema proteini ta veza sa keratinom da formiraju zaštitni veo i maslinovo ulje koje nežno čisti bez skidanja lanaca.

 

Sačuvati

load...

Slične vesti


Post Lepota

Najbolje lažne trepavice: parovi koji će učiniti da vaši pejdžeri pop

Post Lepota

Kako sječiti svoju vlastitu kosu: Kompletan vodič za njegovo pravilno postavljanje

Post Lepota

Najbolja frizura za mokro vreme

Post Lepota

Šta je Olaplek tretmanom kose i kako to funkcioniše?

Post Lepota

Mitovi o kosi: činjenica ili fikcija? Stručni frizer nam govori zašto

Post Lepota

Pokušao sam piling čarape i to je ono što se desilo (prije i poslije slika)

Post Lepota

# dontouchmihair

Post Lepota

Kratka istorija eieliner-a

Post Lepota

Najbolje sredstvo za čišćenje lica za svaku vrstu kože

Post Lepota

Ovlaživač za masnu kožu koja će popraviti višak sjajnosti

Post Lepota

Najbolji šminke šminke: Period

Post Lepota

Najbolja ulja za lice koja će u potpunosti pretvoriti tvoj tanjir