Prolećni ljeto 2018. Ljepota trendovi: Izgleda da se rock ovog leta | RS.polkadotsinthecountry.com

Prolećni ljeto 2018. Ljepota trendovi: Izgleda da se rock ovog leta

Prolećni ljeto 2018. Ljepota trendovi: Izgleda da se rock ovog leta

Hot van piste, donosimo vam najnovije kosu, šminku i nokte trendove koje treba da znate o sada.

Ako ste pronašli sebe zaglavljen u frizerskom kolotečinu kasno za (nešto što smo svi krivi za s vremena na vreme) Ne postoji ništa kao nove runde pisti pokazuje da vas tresti od svog sna i inspiriše vas da probate nešto malo drugačije. Bilo da je ekstremna grafički sloj, kristal nokte sitnica ili prskanje sjaju, ove sezone zaista postoji nešto za svakoga.

Tako se pomeraju da vidi biramo od najvećih, i najbolje, beauti trendovi iz emisije u Njujorku, Parizu, Milanu i Londonu...

Trend: porcelan kože

Za njegu kože nije više samo za pripremamo - sada služi i kao šminke, sa umetnici okreće ultra-hidrantnim losionima i esencija za bona fide upaljenom-iz-u sjaj. Make-up artist Kenet Soh nas puste na spajalice u svom kompletu: "Trebaće vam intenziteta suštinu kao Caudalie je Vinoperfectfor je svež bazu, čista BBOR KZ krem za ujednačavanje tonusa kože, a multitasking concealerto prikrije tamne krugove, i jasna obrve gelto mladoženja. "

load...

 

Trend: Holographic očiju

Taman kad ste pomislili jednoroga je prožet svaki mogući pedalj lepote sveta, zajedno došli sjajne kapke na plavuše. Oči su ukrašena Slither holografskog Perspeksa reza da se uklopi svaki model i čvrsto stoji na mestu sa trepavica lepkom. Fast track svoj put do drugog sveta Make-up - Nema zezanja.

Trend: Kristal Saveti

Parkiraju svoje aktove i stub-bok crvenih. Ove sezone, lak artekploded preko piste, podsećajući nas da nokti su mnogo više nego samo sporednu akta u lepoti areni. U Philipp Plein, dizajn je predvodio Instagram sensation Mei Kavajiri (@nailsbimei), koji je optočen svaki kvadratni vrh sa megavata bling, a minijaturne kristali su delikatno postavljeni na vrhovima prstena i Pinki prstom na Naeem Khan, za suptilniji take. Daleko od pisti? "Kristali su potpuno nosivi, kaže manikir Ami ulice. 'Neka bude suptilan od dragog kamenja u boji-podudaranje na čistom nokte. "

load...

Trend: Gliter bug

Ko je rekao sjaj je samo za Božić? U Dries Van Noten, modeli potresao dragulje u hairlines, na usnama i oko očiju, dok Jeremi Scott, trio Glinting kamena su primenjena u rastućem veličine od unutrašnjeg ugla oka za prostor starosnu preokret. Fanci uzimajući korak unazad kroz vreme? Obezbedite sebi Beauti Spot za konkuriše Sindi Kraford je postavljanjem jednu dragulj visoko na jagodicu, kao na Givenchi. Glitteralso imali svoj trenutak, sa škampi predstavljajući još jedan način da rock odraslu sjaj: sa sekuin durenje. Ako želite da isprobate, početi "slathering na Mac s usana balsam 12 €, što je dovoljno kremast da imaju sve na mestu i daje veliku sjajan bazu, 'savetuje Mac viši umetnik Rejčel O'Donel. "Onda koristite prst da pritisnete u šljokicama za razigranog razbijenog efekat." Ako želite da ga odvedem na sledeći nivo, kaput set lažnjake u glitter pigment poput Rian Lo, za out-of-ove planete trepavica izgled.

Trend Isključeno: Slick 'N' slajd vs Surfer Girl

Kosa ove sezone pripadao jednom od dva tabora. Obojica su bili Beachi (za leto, naravno), ali su rezultati bili drastično drugačije. S jedne strane (vidi gore levo), bilo mokro-look, slicked-back ​​tresses. Gel je vaš proizvod izbora ovde, ali ne preterujte: primenite na korenje samo tako ostali visi tiho, kao u Prabl Gurung; ili pomete kosu dalje od lica sa jakom čekanja verziji, uočio u Etro. S druge strane, bilo je super-girl beachi talasi (videli gore desno). Uzeti inspiraciju iz seksi surfer vibracijama u Altuzarra, gde je tonged kosu, a onda brušenog se da ga prestane da traži previše 'urađeno'. Jedino pitanje koje volite?

 

load...

Slične vesti


Post Lepota

Samo smo malo pali za Aussie Simon pekara. Marie Claire

Post Lepota

6 najlakših načina za dobijanje dobre kose dok spavate

Post Lepota

Najbolji šminke šminke: Period

Post Lepota

8 alternativnih načina korišćenja lepote

Post Lepota

Najbolje maske za lice koje vam daju trenutni podsticaj kože

Post Lepota

Šta je Olaplek tretmanom kose i kako to funkcioniše?

Post Lepota

Zaštita od sunca za kosu: Da li vam nedostaje ovaj ključni korak u lepoti?

Post Lepota

Može li vam seks dati bolju kožu?

Post Lepota

Ombre kosa izgleda da naši omiljeni poznati ličnosti vole

Post Lepota

Sada čak i osetljiva koža može biti besprekorna koža za proleće

Post Lepota

Jennifer anistonove tajne lepote

Post Lepota

Kalendari za lepotu iz 2018. godine morate se tretirati