Smeđa kosa: Sve što treba da znate o odlasku brineta | RS.polkadotsinthecountry.com

Smeđa kosa: Sve što treba da znate o odlasku brineta

Smeđa kosa: Sve što treba da znate o odlasku brineta

Svi saveti treba da ide brineta, direktno od stručnjaka

Želim braon kosu? To može izgledati kao jednostavan promene, ali ću od plavuša hairto crnka ili crvene do smeđe, ili čak munja kosu od crne može zapravo biti veoma teško. U zavisnosti od toga kako se svetlost vaša kosa je, možete završiti sa okretanjem zelene ili još jedan neočekivani boju ako jednostavno stavite tamniju nijansu na vrhu it.There je puno smeđa kosa nijansi uzeti u obzir i, da li želite smeđa kosa sa plavim detaljima ili samo običan klasičan crnka. Dakle, pre nego što snap na svoje rukavice i posegnuti za tom bojom, da odgovore na vaša pitanja Nicola Clarke, stručnjak za kosu kolorista i kreativni direktor Color na John Frieda lepote i boja Vov.

Kako mogu da boja izgleda prirodno?

Držite kose svetlije da bi boja izgledale prirodno. Bilo da ste prirodno plava ili crnka, svako naravno ima lakšu kose, tako da se izbegne bojenje ove oblasti. I ne ofarba kosu solidna boja. Ako pogledate vaše prirodne boje kose, primetićete da postoji nekoliko različitih nijansi, što je ono što daje svoj dimenziju kosu tako da ne izgleda ravna i beživotna.

load...

Kako mogu odabrati najbolju nijansu braon za mene?

Rad sa tenom pri odabiru svoju nijansu brineta. Stručnjak za farbanje kose će moći da kaže da li će vaš ten raditi sa hladnijim i toplijih tonova. Donesite fotografije bojama za kosu i vi volite, to je odlična polazna tačka da bi kosu kolorista.

Će ce brineta se moja kosa zdravija?

Nećeš skidanje kosu boje, tako da neće biti oštećeni, jer bi ako ga beljeno, ali ja bih uvek preporučujemo da se nadovežem sa tretmanom koji se zove Olaplek, koji nam omogućava da oboji kosu bez da ošteti, dok istovremeno ponovo razviti snagu kose.

Kako mogu da održim smeđu kosu bledi?

Koristite sulfat bez šampon, kao Color Vov Color bezbednosti šampona, da se zaustavi boja bledi. Ovo posebno šampon je takođe oslobođen silikona, klimatizaciju i pearlizing agenata, tako da je jedini šampon koji ostavlja kosu čisti bez ostavljanja ostataka boja-pogađa iza.

Da bi se prikrilo korene između salon poseta, preporučujem Boja Vau Koren korica Gore, 28 €. To je profesionalna jedinjenje prah koji se pridržava kosu da prikriju korene i ima veliki izbor boje.

load...

Slične vesti


Post Lepota

Mikrodermabrazija lica: Šta je to, kako funkcioniše i šta to može učiniti

Post Lepota

Frizura za gustu kosu koja će učiniti da vaša gripa izgleda neverovatno

Post Lepota

Glitter strobanje: Izgled šminke koju morate znati za večeras

Post Lepota

Lepotne tajne Olivije Palermo

Post Lepota

Kako čuvati šminku: 12 načina života koji menjaju svoju lepotu

Post Lepota

Pričvrsnice za kvadratna lica koja će vam laskati svoje uglove

Post Lepota

Hiperhidroza: Sve što trebate znati o prekomernom znojenju

Post Lepota

Kako napraviti mirisni ormar. Marie Claire uk

Post Lepota

Reflektor za lepotu: Urbana gniloba gola koža koja ispravlja boju kože

Post Lepota

Sve što treba da znate o sivoj boju kose

Post Lepota

Eksperti za lepotu morate znati

Post Lepota

Praškasti temelji