Sombre, to je novi ombre | RS.polkadotsinthecountry.com

Sombre, to je novi ombre

Sombre, to je novi ombre

Tu je nova farbanje kose tehnika u gradu.

Ombreis nešto od kose boje fenomena i njegovog potpisivanja tamnijim korenima i lakših krajevima se još uvek voli više od nekoliko modernih celebs iz Drev Barrimore i Blake Liveli Emili Blunt.

Prilično smo uvereni da će ombre biti oko za predvidljivo, ali ključ za dugovečnost trend leži u prilagođavanju i transformaciji. (Kao što je pokazano od strane kraljice ponovnom Madonna i Ladi Gaga). Dakle, pa nadalje-i-gore za ombre kao pozdravljamo njenu novu inkarnaciju; Sombre.

load...

Setite se oštar kontrast ponekad kreiran sa Ombre izgledom? Da, došlo je do blagog gradijent dešava, ali ipak došlo je do velikog boja razlika vidljiva između krajeva kose i korena. Taj trend Sombre je tu da promeni. Zaboravi koji ima 'do' da izgleda kao da ste pokušali da se oproba na boja blokiranja trend prošlog leta, i prihvate mekši, suptilniji gradijent od jedne senke u drugu.

"The Sombre izgled je sve o mekše verzije Ombre - pojava tamnih korena je manje oštra nego ranije, a boja se besprekorno istopi zajedno", kaže Bruno Elorrioroz, stručnjak za boje za AVEDA. Sombre prevazilazi balaiage, radi od frizera, uzimajući tamniju nijansu pronađena u korenu kose, i suptilno tkanje koje do stvore manje od naglog razliku boje od korena do krajeva.

Aveda predviđaju zahtev za ove suptilne kosom kontura u narednim mesecima i kažu da je trend može da radi bilo-i-sve tipove kose sve dok koren oblast držati na prirodnom strani. "Mi koristimo tonove koji su samo nekoliko nijansi svetliji i nekoliko nijansi tamnija od osnovice prirodne boje za najprirodniji i besplatan rezultat," kaže Elorrioroz. Puna Spektar sistem boja AVEDA je ima 96% prirodno-izvedene formule koje su dodatno prilagoditi tako da možete biti sigurni da je boja ćete napustiti salon sa biti neverovatno.

load...

Sombre, gornji trenda kosa 2016. Je, već razmetao po zvezdama kao što su Kilie Jenner i Pretti Little Liars glumica Luci Hale, dokazujući da je ovaj izgled može da radi i za kratke i duge brave.

Ne samo da Sombre izgledaju ozbiljno kul, takođe obezbeđuje optičku iluziju da vaši tresses su samo da malo deblji. Uz tamna boja sa početkom u korenu, i veoma postepeno menja na svetlija nijansa, su sredinom dužine i krajevi su ostavljeni izgledaju puno i bajno - to je kao Instagram filter za kosom i neće sigurno biti #nofilter potrebno na post -salon autoportrete.

load...

Slične vesti


Post Lepota

Poznate tetovaže da inspirišu vaše prvo (ili sledeće) mastilo

Post Lepota

Katalog parfema Marie Claire: Najbolji parfem u svetu

Post Lepota

Kako bojati svoju vlastitu kosu kao profesionalac kod kuće

Post Lepota

Škare mogu odgovarati svima, a mi imamo dokaz

Post Lepota

Najbolji piling za najlakšu kožu ikada

Post Lepota

Zbog toga su žene počele da trljaju beli luk na licima

Post Lepota

Dd cream: Šta su oni i zašto bi ih koristili?

Post Lepota

2018 novih superfooda

Post Lepota

Leona Levis iz Ks-faktora prelazi tajne na njene omiljene proizvode za ljepotu

Post Lepota

Prah za kosu: Sve što vam treba znati o globalnom trendu kose

Post Lepota

Da li si ikad želeo GD? Pa upravo su pokrenuli GHD crnu petak prodaju

Post Lepota

Najbolje prodavane kozmetičke proizvode koji su vam potrebni u životu