Sve što vam treba znati o najvećem trendu kose sledeće sezone | RS.polkadotsinthecountry.com

Sve što vam treba znati o najvećem trendu kose sledeće sezone

Sve što vam treba znati o najvećem trendu kose sledeće sezone

Direktno od najpoželjnijih frizera Fashion Veek '

Mi smo veliki ljubitelji manje je više pristup (pogotovo kada se zna dodatnih deset minuta u krevetu) i srećno, pa je kosa vizionar i VellaProfessionals Globalni kreativni direktor Judžin Souleiman. On je skoro ići do svakog celebriti za modernu elegantnim uradi i čovek iza najboljih pletenicama na AV17 pokazuje Preen, Elleri i Jeremi Scott. Uhvatili smo se sa kose maestro za razgovor tihu stil i slavi individualnost na pisti.

Kako bi trebalo da ažurira svoju kosu za novu sezonu?

"Manje je više ove sezone. Kosa treba da se oseća kao veliki kvalitet - manje radite na njega i što više voditi računa o tome, to bolje izgleda. Što se tiče stila, novi raspoloženje prema minimalizam, kao na Acne Studios. Kosa bio iscrpljen, sa bočnim rastanku, i odnela sa lica. Izgleda mnogo bolje. Samo grudvica kremu, kao Vella Professionals EIMI Shape Control lani kroz kosu oseća šik i moderan nego zhuzhi i lepa. "

load...

Kako je stil promenio ove sezone?

'Bilo je pravi pomak ka raznolikosti. Ne postoji samo jedan rez sezone sada. Za mene, ja volim vitičaste kose devojke kao Mića Arganaraz ko ima tu Jim Morrison vrsta sa prekidima bob. Nikad ne bih videla takvu vrstu rez na devojku pre pet godina, jer bi im kosa bila ili veoma dugo ili kratko. Catvalk kosa je postala po meri, tako da nema pravo ili pogrešan način. "

Kakav je bio uticaj društvenih medija na stajling?

"To je potpuno promenilo kako radimo i na izvesnom smislu, to je super jer daje ljudima platformu, ali to ne dozvoljava puno vremena da se stvori ili praviti greške, jer sve je tako javno. Ja ga koristim kao vizuelni medij i prati ljude kao neverovatnom plus size model Čarli Hovard, koji je pokrenuo "The All Voman Project" koja je sve o slavi žene svih oblika i veličina, kao i sve oblike lepote. "

load...

Ko je tvoj omiljeni model ima u svojoj stolici?

"Kao čovek, volim Joan Smalls, ali kao muza, i Lili Sumner i Lili Mcmenami su pravi likovi i mislim Cara je pravi srce. Ono što čini veliki devojke velika je da svi oni imaju posebnu tačku razlike, i to je ono što naći mnogi dizajneri i urednici lepa. Moja svih vremena omiljeni model je Rakel Cimerman. Ona je plesačica, stvarno se fotografijom i stvarno zna kako da se u lik - ja da gledam njen rad satima ".

Slične vesti


Post Lepota

Da li je osnova loša za akne? Istražujemo pitanje starog starom

Post Lepota

Ove četke za šminkanje Harri Potter su bukvalno magične

Post Lepota

Očigledno je da će ovo biti samoizražaj iz 2018. godine

Post Lepota

Face scrubs: Kako postići svoj najbolji ton ever

Post Lepota

Da li je čokolada najnoviji morfološki sastojak? Marie Claire

Post Lepota

Stezne tačke nisu samo loše za vašu kožu. Može da te ubije

Post Lepota

Tražili smo stručnjaka kako duži trajati parfem

Post Lepota

Najbolji šminke šminke: Period

Post Lepota

Najbolje prodavane kozmetičke proizvode koji su vam potrebni u životu

Post Lepota

Božićni poklon za šminkanje da vas dovede u duh praznika

Post Lepota

Katalog parfema Marie Claire: Najbolji parfem u svetu

Post Lepota

Najbolji ljubičasti šampon za svaku nijansu blonde