Vjenčanje šminka koju nikada ne treba nositi (ikada) | RS.polkadotsinthecountry.com

Vjenčanje šminka koju nikada ne treba nositi (ikada)

Vjenčanje šminka koju nikada ne treba nositi (ikada)

To je dan kada želite da izgledate apsolutno najbolje za kamere i mase - evo kako da izbegnu make-up zamke najčešći venčanja.

Kada razmišljamo o najboljim Znamenitosti svadbe, mak Delevingne pada na pamet. To je jednoglasno na MC Tovers da je njena haljina je nebeski, one Super sjajni talasi su bili upravo tamo gde Beachi sastaje glam i njen prirodni venčanje šminka prikazuje koliko je lepa.

Pa kako ste to uradili isto? Pa, iako ne postoji utvrđena formula za praćenje, izbegli ove Najsigurniji make-up Clangers i bićete na dobrom putu ka ekserima da svadbeni salon pogled.

Potrebna pomoć pronalaženju savršen temelj za dan venčanja? Ovo vam guidetells prva tri za vaš tip kože i sklonosti!

load...

Sai no to SPFIt je jedini dan u godini ćemo vam reći da to uradite, ali izbegavajte temelje sa SPF ugrađenim jer kabasti čestice ne uvek sede glatko na koži, ali što je još važnije, su noćna mora sa kamerama. Kada su blicevi, molekuli cinka u SPF reflektuju svetlost, zbog čega koža izgledati belo i sablasno. Radi dobrih slika, odreći zaštitu od sunca i ostati od direktne sunčeve svetlosti.

Ovo nije dan za falsiesStrip trepavice su za izlazak i nemaju mesto na delikatne svadbeni izgled. Većina venčanja su u sred dana kada je sunce na najvišem iznad glave, što znači da je teško fan trepavica baca veliku tamnu senku na očima. Ako vaši trepavice su na malenom strani, dodati nekoliko strateških individualnih trepavica ili da najprirodnija profesionalnih Lash ekstenzija.

Crvene usne, pravi problemVe sve voli izjavu usnu i sa beloj haljini može gledati Super upadljiva, problem je fotografije. Ako želite opciju crno-bele fotografije (većina ljudi) onda pazite, jer crvene usne ispalo crno. Goth mlada, ko?

load...

Previše lažni tanControversial, da, ali zdrav Spritz od Fake Tan nije sjajna ideja sa bijeloj haljini, jer...

A) može da haljina izgledaju Ultra Vhite i blockib) rizikujete se braon tragove na dressc) vaš mladoženja će izgledati bledi u poređenju

Dakle, idite nekoliko nijansi lakšim nego obično i da je to učinio pre toga najmanje dva dana.

Ostavite lipglossHere je stvar, da slike izvan znači da će biti element vjetar kosu ili veo preko tvog lica, a ukoliko nosite lipgloss, verovatno biti kamen spoticanja. Takođe, to je jedan dan potencijalno poljubi stotinu ljudi i ostavljaju tragove na njihovom obrazima je neugodno i za vas i njih. Umesto toga, odlučiti za usne mrlja koja će ostati na snazi bez obzira na broj zagrljajima i da će i dalje izgledati dobro u večernjim slikama.

Kolač dobro, spečene badIt je dug dan i šminkanje touch-up su neizbežne, ali postoje bolji načini za borbu protiv sjaj nego gomilaju na prah. Blotting radovi su super tanki tako da stane u svojoj kvačila lako i oduzeti ulja bez dodavanja više slojeva na.

10 svadbeni make-updos i treba raditi treba da obratite pažnju na...

Sačuvati

Sačuvati

load...

Slične vesti


Post Lepota

Prirodna kosa: odustajem od sedam dana

Post Lepota

Kako Bobbi Brovn ostavlja svoj brend, sećamo se 17 svojih najboljih citata

Post Lepota

Zdrava haka za kosu koju morate znati za sjajne brave

Post Lepota

Draping: Šta je to, kako izgleda i kako to učiniti

Post Lepota

Zašto ulje za čišćenje u potpunosti pretvori vaš režim za negu kože

Post Lepota

Dodaci za kožu koji se bore za svaku kožu zabrinuti tamo

Post Lepota

Victoria Beckham pokreće šminku sa estee lauder

Post Lepota

Najbolja noćna krema: Šta su oni i zašto su toliko važni?

Post Lepota

Kako napraviti francusku pletivu: Sve što trebate znati

Post Lepota

Najbolji konturni komplet: Palete i četke za skupljanje i definisanje

Post Lepota

Decleor potpisao je međunarodnu šminku, Vendi rove

Post Lepota

7 stvari koje imaju devojke s kapuljačama samo znaju