Zašto se bave lakom terapijom i da li oni rade? | RS.polkadotsinthecountry.com

Zašto se bave lakom terapijom i da li oni rade?

Zašto se bave lakom terapijom i da li oni rade?

Oni koji znaju su jačanje svoju kožu i blagostanja sa najnovijim LED light terapije.

Nevsflash: Ključni trenutak za naše negu kože rutina je u 70.. Ne, ozbiljno, onda NASA naučnici su otkrili da diode (light-emitting diode) stimulišu rast biljaka (korisno za uzgoj povrće u prostoru), a nakon toga su shvatili da imaju isti efekat na kožu, stimuliše mitohondrije (ćelija gorivo) i podsticanje našu proizvodnju kolagena. "Jedan veliki korak" za negu kože, indeed.So kako zapravo ovo uticati na našu ten? Pa, svetlost, u svojim različitim oblicima, prodire u kožu i podstiče mehanizme koji mogu da pomognu da se eliminiše bakterije, debeo-out linije i dostavi rezultate koji su ozbiljno primetan. LED svetlo nije kao moćno kao laser i rezultati potrebni meseci pre nego sedmice na površinu, ali postoji nijedan od ožiljaka ili zastoja koji može da dođe iz više agresivnih tretmana. Pregršt sesija će vašu kožu do beskonačnosti i šire.

Tretman: Žuto svetlo za: finih linija i vrinkles.The niskim dovn The Botoks talasnih dužina, to bi trebalo da bude deo vašeg programa starosti održavanja. Žuto svetlo smanjuje crvenilo i bore izazivaju zapaljenje, istovremeno smanjujući cirkulaciju. Deluje tako što stimuliše proces podmlađivanja u svojim ćelijama da se poboljša gustinu vaše kože (to je stvar koja pada posle 30 godina, zbog čega one fine linije).Tri The Linton Boklight - LED svetlo mašina koristi na klinikama u celom Velika Britanija. Kao i većina lakih mašina može da prelazite i kombinovati boje tako da ćete dobiti vredi svoj novac. Find kliniku u linton.co.uk; Cene variraju.

load...

Tretman: Zeleno svetlo za: Pigmentation.The lov-dovn: Zeleno svjetlo mete podočnjaci, pigmentacije, ispucalim kapilarima i pege. Takođe umiruje iritacije ili preko-stimulisani skin.Tri: Ovo duž mezoterapija (sitne iglice kojima se povećava 'popravke' funkciju kože), u skladu sa preporukama dr Frances Prenna Jones. To je ona ode do tretman kako bi se smanjio sunca oštećenja, akni plaši, pigmentaciju i rozacei. Posetite drfrancesprennajones.com; tretman od 300 €.

Tretman: Blue light For: Acne.The lov-dovn: Blue light eliminiše akni vulgaris (bakterije odgovorne za izazivanje mrlja), ostavljajući dobre bakterije netaknute. Plavo svetlo može da se koristi samo po sebi, ali je često u paru sa crvenim svetlom, objašnjava stručnjak facialist Debi Tomas. "Crvenim i plavim svetlima imaju vrlo specifične talasne dužine i, kada se koriste zajedno, ubijaju akni bakterija i pomažu koži da heal.'Tri: Tomas koristi iznad terapiju u svojim renomiranim DNK tretmana (od 110 evra), koji kombinuje masažu i visoke obavljanje kolagena maske. Posetite debbiethomas.co.uk.

load...

Tretman: Red light For: Inflammation.The lov-dovn: Crveno svetlo leži pored infracrvena na kraju vidljivog dela svetlosnog spektra, a njegovi talasne dužine onemogućite inflamacije okidače. Upala je povezana sa akne, pigmentacija i crvenilo, zbog čega ćete pronaći ovo čudesni svet u većini treatments.Tri: The Light salon u Harvei Nichols, Knightsbridge, London. Cene se kreću od 35 evra za jedan tretman; kurs od deset (preporučeno) počinje u 270 evra. Posetite thelight-salon.com. Alternativno, book a podmlađuje Kuja (180 € za 45 minuta) na Prager Klinici Marilebone sedištem, koji kombinuje crvene LED diode sa blagom resurfacing pilinga. Posetite drmichaelprager.com za detalje.

The Bright Side uhvati u koštac sa at-home Uradi sam svetlo-terapija devicesPut dovn iour latte: studije pokazuju terapija svetlost prevazilazi kofein kada je u pitanju povećanja spoznaje *. Poseban Studija je pokazala da lampe davn-simulacije i bright-svetlosna terapija, koriste za lečenje SAD (sezonski afektivni poremećaj), mogu biti efikasni kao antidepresivi **. Ispitanici prijavili 57 odsto lift u raspoloženju i poboljšanu sna patterns.Tri: Lumie Zest, 125 €, koji koristi plavo-obogaćen svetlost bele LED regulisati svoje telo sat, ili Lumie Bodiclock Starter 30, 59 €, što oponaša sunrise da poveća svoj nivo serotonina. Za dodatne pogodnosti kože, probajte LightStim, 242 €, da regeneriše ćelije; Lumie Vedro, 149 €, da se smanji upalu, ili Tria akni Uklanjanje Vhite Light, 229 €, što eliminiše bakterije akni izazivaju.

load...

Slične vesti


Post Lepota

Kate Middleton-ov omiljeni proizvodi za kozmetike otkriveni su

Post Lepota

Najbolje lice

Post Lepota

Najbolji hidratant za svaki tip kože

Post Lepota

Balaiage je najnoviji trend kose i volimo ga

Post Lepota

Zašto je najbolji toner tajna za sjajnu kožu

Post Lepota

Izvlačenje crnog ruba: Može li se lice zaista osloboditi vaših crnih glavica?

Post Lepota

Narsovo prvo izdanje 2018. godine je paleta za senke tvojih sanja

Post Lepota

Prirodna kosa: odustajem od sedam dana

Post Lepota

Srećemo Jerome di Marino

Post Lepota

Najbolji šampon za gubitak kose za borbu sa tankom kosom

Post Lepota

Novi uzeti pletenice koje trebate pokušati

Post Lepota

Ovaj izazov je stavljanje nepoznatih brendova za lepotu na mapi