Ja sam bila druga žena u braku i nikada nisam shvatila | RS.polkadotsinthecountry.com

Ja sam bila druga žena u braku i nikada nisam shvatila

Ja sam bila druga žena u braku i nikada nisam shvatila

Vicki Čarls, 36, deli svoje iskustvo biti druga žena

On je zatim potpisao sa posla i postala teška da kontaktira. Kada smo govorimo, bio je pun kajanja da ne bi bio u stanju da me mnogo videti. On bi rekao koliko me zaista voleo i da su stvari upravo teška i da će uspeti do mene.

Nakon nekoliko nedelja postavljanje sa svojim izgovorima sam konačno imao dovoljno pa sam gurnuo sve njegove pripadnosti koje je ostavio u mom stanu u kesu i prošetao nekoliko blokova u njegovu kuću. Kada je otvorio vrata je izgledao zadovoljan da me vidi i pozvao me za šolju čaja. Predao sam mu torbu i ode bez reči.

load...

Zvao sam prijatelja da saosećaju i sreli smo se za piće. Ona je sedela pored njega na poslu, ali je bio dobar prijatelj. Ona je bila tako zadovoljna sam odlučio da ga napusti, jer ona otkriva da je bio sa suprugom sve vreme. On je bio pokazuje njene fotografije na svom mobilnom telefonu svog novog mačeta koje je uvukao u krevet sa njima. Bilo mi je muka Nisam mogla da verujem da sam bio lagali.

Pitao sam zašto su mi niko nije rekao; Ona je rekla da je nezgodno situacija i ona oseti da je najbolje sam shvatio za sebe. Osećao sam se grozno zbog njegove supruge, lagao je nas oboje. Za dugo vremena sam razmišljao o kontakt joj da joj kažem šta se dogodilo, ali sam se bojao da će me kriviti.

Bio sam ljut i povredjen, ali ono što smeta mi najviše je da je toliko ljudi umešani u svojim lažima, što me ne govori. Sve zajedno sam Stalno govorim sebi da ako je bilo nešto dešava, ako je srećno udata na kraju krajeva, sigurno neko bi mi rekao. Ja sam bio jedina osoba koja nije znao da je igrao sretne porodice sa suprugom za sve vremena da me izdigao.

load...

Pronađeni se u ovoj situaciji? Odnos stručnjak, Anabel vitez savetuje žene da se prvi put u takvim situacijama i zapamtite šta su zaista zaslužili:

"Ako saznate da ste druga žena moraćete da se bave velikim brojem emocija i pitanja podjednako. Ljubomora, tuga, ljutnja, bol i nesigurnost može biti neki od emocija koje ćete verovatno osećate, možete takođe da se zapitate koliko imate poverenja vaš partner. U zavisnosti od toga kako strog vaš moralni kod, to će utvrditi koje akcije uzmete. Neke žene će želeti da se njihov partner, drugi će se smeste u ulozi ljubavnica, a ne daha reč. Po mom iskustvu to obično loše završiti. Suština je da ste lagali, prevareni i da će nesumnjivo se izdanim. Kao iskusan lažova vaš partner može probati i umiri te sa obećanjima ostavljajući, uz korišćenje vas. Za veliku većinu to su prazne reči dizajnirani da ništa više nego što vam smiriti dok odnos postaje uobičajen i vi postanete prihvatanje svog položaja. Moj savet svakoj ženi koja se nađe druga žena da ode. Nijedna žena zaslužuje da bude drugo najbolje, ako si ti onaj koji želi da sledi, ako ne onda smo srećan da pobegne. "

load...

Slične vesti


Post Mišljenje

Reggie Iates grenfell vatra je bila o ljudima koji nisu politika

Post Mišljenje

Kako je priča o sluškinji pokretala feministički pokret u tekas-u

Post Mišljenje

Dijagnoza raka: Kako se nositi

Post Mišljenje

Vick nada: Zašto se klupska kultura starih dečaka na radiju mora promijeniti

Post Mišljenje

Moje iskustvo detinjstva i dalje me proganja kao odraslu osobu

Post Mišljenje

Ofcom je objavio pažljivo rang listu nepoznatih reči

Post Mišljenje

Možemo li prestati da nazovemo odsustvo iz porodiljskog odsustva?

Post Mišljenje

Olivia vilde: Dan sindroma dole

Post Mišljenje

Ehlers Danlos sindrom: Živeti sa EDS-om i naći terapiju

Post Mišljenje

Stop 2018: Kako je Chloe izložio seksualno uznemiravanje u muzičkoj industriji

Post Mišljenje

Biti starija mama - jedan pisac otkriva sve

Post Mišljenje

Dakle, kakav je argument između crno-belih feminista