Kako biti iskren sa svojim prijateljima | RS.polkadotsinthecountry.com

Kako biti iskren sa svojim prijateljima

Kako biti iskren sa svojim prijateljima

Kao deo našeg #BREAKFREE kampanje, pisac Kemi Alemoru objašnjava zašto se iskren je koštao je jedan od njenih najbližih prijatelja

Obično je potrebno mnogo da me uvredilo. Imam tendenciju da komentariše druge ljude (u šali, naravno) i verujem da ne mogu da servira se ako niste voljni da prihvate - i morate biti spremni da se smeju sebi usput.

Međutim, kada je u pitanju davanje saveta sa svojim prijateljem, projektila istine i iskren odnos je opasan.

Neki prijatelji Cenim brutalnu iskrenost u većini slučajeva, ali još bolno stanje više tvoja iskrenost postaje opterećen oružje. Kada je jedan od mojih bliskih prijatelja je prošla kroz izuzetno bolno raspada, moja uloga kao dvoboj poverenika u osnovi umanjila prijateljstvo. Možda je želeo da ostane za moj savet ili da ignorišu ulogu je igrao u povređuje sebe ili ćutati dok je trčala natrag prema bolu. Na kraju sam platio užasnu cenu za svoju pragmatizma. I po prvi put, našao sam se sa etiketom da me prisluškuju: Rekla je da sam kritičan, a iz nekog razloga, to je veoma frustrirajuće.

load...

Kao tvrdoglava žena, ponekad čini da je teško pobeći tako kritičkog etiketu. Postoji tanka linija između istine i presude i to je minsko polje pokušava da ga pređu. Sa prijateljicama ponekad može osetiti kao istina je izbegnut kada je to najpotrebnije u cilju zaštite nečija osećanja. To je kratkoročno rešenje dugoročnog problema i u odnosu na emocionalnog štete loše odluke mogu imati, to nema smisla.

Mnogo vremena kada smo razgovarali etiketa ili presude, učinilac je oslikan kao negativca. Problematična čudovište poslat iz pakla da bi svi osećaju nesigurno oko sebe ili svoje postupke. Nego kontroverzno uzmimo trenutak da uvaži one koji imaju hrabrosti da ti kažem ono što ne želite da čujete - ali treba da čuju.

Očigledno, ovo nije za ljude koji idu okolo namerno povredio osećanja ljudi, ne postoje nagrade za ističući da oni nemaju svrhu društvu. Ali za one žene koje su spremne da kažu svojim prijateljima istina, pozdravljam vas. Nije lako gledati grčeve prijatelja u oči i reci im da moraju da prestanu tekstualne poruke tog momka, ili da su u pravu. Čak se usudio da im kažem da se dramatično može vam doneti hladno rame, ali to ipak zato što ti je stalo. Slažete se da je dobar prijatelj nije uvek o tome da li za njih kada su uznemirena, radi se o zaista pomaže da se zaustavi taj prijatelj iz se opet povredio.

load...

Dakle, ove nedelje, ako smo stvarno u #BREAKFREE od suda, odvojite malo vremena da razmislite o tome da li ili ne se proizvoljno kritikovali ili da li dolazi iz iskrene mesta zabrinutosti. 

Ponekad prijatelj osećate se osuđujem te nije neprijatelj. U nekim slučajevima oni su samo hrabri dovoljno da preuzme Flack, u nadi da ćete učiniti ono što je u vašem najboljem interesu.

load...

Slične vesti


Post Mišljenje

Dijagnoza raka: Kako se nositi

Post Mišljenje

Tri žene na svojim sestrama, supružnost i prijateljstvo

Post Mišljenje

Zbog toga ne postoji lek za bolove u periodu

Post Mišljenje

Napisati svoj prvi roman - savete od onih koji su to uradili

Post Mišljenje

Daisi Buchanan prevazilaženje straha

Post Mišljenje

Zašto Melanija i Donaldov jezik tela su tako fascinantni za gledanje

Post Mišljenje

Kako biti ratni fotograf: Ali baskerville

Post Mišljenje

Trendovi olimpijskog stila Helen Skelton na Tvitteru

Post Mišljenje

Stvari koje razumete samo ako ste višegolješki

Post Mišljenje

26 velikih feminističkih citata koje će vas ponositi što su žene

Post Mišljenje

Vick nada: Zašto se klupska kultura starih dečaka na radiju mora promijeniti

Post Mišljenje

#handsoffourrights: Urednici Marie Claire se ujedinjuju oko borbe za zaštitu ženskih prava. Marie Claire