Kako ste rekli Ne da biste bili djeveruša? | RS.polkadotsinthecountry.com

Kako ste rekli Ne da biste bili djeveruša?

Kako ste rekli Ne da biste bili djeveruša?

Kao nezgodnih razgovora ide, ovo je jedna od najgorih.

To bi trebalo da bude slavni trenutak. Tvoj najbolji prijatelj traži da stoji pored tebe na najbolji dan njenog života, oboje plakati i piju šampanjac, onda pogledajte haljine. To je savršen i magičan. I dok vi znate da će se to podrazumeva pomoć joj da joj ravnati preko glave tako da može da ima pi, to će biti magičan put, a ti si samo drago da ti ga ponese sa sobom.

Ali šta ako nije to to? Šta ako tražite u cev je u Beck i poziv nekoga niste baš toliko blizu? Jer, dok postoji mali šačica prijatelja koji vas bi voleli da planiraju kokošku za i da će ozbiljno razmotriti nosio Puce taft za, da ne ide za sve svoje prijatelje. Realnost je, moraš biti jako blizu nekoga da želi da postane njihov sluškinja za vrijeme trajanja njihovog planiranja venčanja.

load...

Govoreći ne, uprkos tome što je neverovatno teško, ponekad može biti prava stvar. Biti bridesmaidisn't lako. To je dosta vremena, to je skupo i to je sve o nekom drugom. Tako to rade za svoju BFF je u redu, ali ako se traži da to uradi za nekoga nisi blizu, to će završiti kao teret. Ako si pametan, onda ga uvuče u korenu odmah, pre nego što ste proveli pola platu na odeći vi dont 'žele da nose, putovanja niste hteli da idu dalje i ulizički nekoga ko ti radio sa nekoliko godina unazad krajem 00's.Think pažljivo Ako ćeš da kažeš ne, morate biti zaista istinski siguran. To znači da ne dobijaju tužno i ljubomoran kad ne stoji gore na dan ili se ispostavi da je mlada kupio sve 'sluškinje louboutins kao zahvalnicu poklona. Odbijaš je velika izjava, međutim, ukusno i fino si to uradio.

Ako ste zaista bliske prijatelje, ali vi ste voljni da preuzmu odgovornost maiding jer imate mlade dece ili super zahtevan plan rada onda nadamo se vaš prijatelj će razumeti i možda čak i da se to očekuje.

Najbolji scenario je da te pitala jer je osećao obavezan, naročito verovatno ako ste porodicu, ali ne provode mnogo vremena zajedno. Ako se to dogodi, to je verovatno dobra praksa da ste oboje barem pretvaraju da su miffed.

Se honestThere nikakvog smisla govorio uskoro biti gospođe koje ne želite nikakvu ulogu u njenim venčanje jer ste ludo zauzet na poslu ako radite tri dana u nedelji i pronalaženje vremena da Instagram svoj branč. Opet, nema svrhe da kaže da je o tome slomio ako ćeš da se ljulja novom ruhu svaki put kada je vidim. Iskrenost sa prskanjem takta je najbolji put napred.

load...

Neka ona bude hurtShe verovatno će biti malo uznemirena. To je uobičajena kursa. Samo nastavi da se javljam i bila veliki prijatelj si uvek bio sa njom. A vi ćete verovatno morati da joj lepo svadbeni poklon dobiti.

load...

Slične vesti


Post Mišljenje

Rehab: Evo kako izgleda da provjeri rehabilitaciju

Post Mišljenje

Strah od neuspjeha držeći vas nazad?

Post Mišljenje

Ofcom je objavio pažljivo rang listu nepoznatih reči

Post Mišljenje

Da li je Ivanka Trump konačno izgubila sve kredibilitet koji je ostavila?

Post Mišljenje

Kako se nositi kada roditelj umre

Post Mišljenje

Napisati svoj prvi roman - savete od onih koji su to uradili

Post Mišljenje

Biti starija mama - jedan pisac otkriva sve

Post Mišljenje

Pečenje

Post Mišljenje

Akt o abortusu je 50 godina ove godine, ali još uvek imamo posla

Post Mišljenje

Jezik dečije imovine dekodiran - kako govoriti kao posrednik za nekretnine

Post Mišljenje

Kako sam se borio protiv odraslih akni i naučio da ponovo volim moju kožu

Post Mišljenje

Moja nedelja kao svesna majka