Najbolji najgori dan u tvom životu: mrzio sam trudnoću | RS.polkadotsinthecountry.com

Najbolji najgori dan u tvom životu: mrzio sam trudnoću

Najbolji najgori dan u tvom životu: mrzio sam trudnoću

Iz prikazuje bebu rupu u organizovanju veliki dan, postoje određene životne faze koje društvo smatra vrhu ženskog sreće. Ali šta ako vaše iskustvo ne živi do hipe? Jedna žena deli svoju priču...

Za Candice Pires, 35, iz Londona, devet meseci koje su dovele do rođenja njene ćerke nisu bili samo razočaravajuće - bili su traumatično.

"Postoji slika mene sa mojim dečkom na Božić, 2018. Godine sam nosio novu telo-con haljinu, štikle, puno šminke i ja bočno stoji da pokaže malu rupu. Izgledam kao tankom, srećna žena u svojim ranim tridesetim, očekuje svoje prvo dete. Pojavljuju sam da se "sjaj".

load...

"Nikad ne bih znao da sam jedva sam ga drži zajedno: jedna od mojih sestara kupio haljinu, a drugi stavio na šminku i moj dečko mi je pomogao da stoji uspravno. Bio sam 12 nedelja trudna i mrzi sve second.'Vhile sve oko mene znao sam patio, niko nije znao kako da se nosim. Imao sam prenatalne depresije kao rezultat hiperemesis gravidarum, neobična stanja koja uključuje nemilosrdnu mučninu. Za nekoliko nedelja sam izgubila opasan broj kilograma i bio je u i van bolnice. Morao sam da se zaustavi rad i proveo većinu svog vremena nepokretan u krevetu. Dani su bili dugi i oblik. Bio sam suviše slab da čita ili gleda TV. Ponekad samo zvuk zvona ili moj dečko hodanje u sobu je bilo dovoljno da me se povraća.

"Negativnost nije moja stvar, ali sam postao preplavljen zastrašujuće osećanje gubitka - gubitak nezavisnosti, sreće, moje zdravlje, odvikavanje od obuka za moj prvi polumaraton (dobro, bilo je nekih reljef sa tim poslednjeg). Bio sam zaista uveren deo mene je zauvek; da bih uvek biti depresivan. Kada je trebalo da se slavi novi život, ja sam oplakuje svoju staru.

'Čudno, znao sam da volim svoju bebu. Nisam brini o tome. To me je ko je bio problem. Moj momak i porodica se koliko su mogli, ali niko nije mogao da me podigne. U retrospektivi, sada shvatam trudnoća često izoluje, a ja bih da sam razgovarao sa drugim ženama u sličnoj situaciji. Mislim da ne govorimo otvoreno dovoljno o ​​teškim bita - postoji toplo-obraza sramota povezan sa priznati da ne volim nosi bebu. To je skoro kao da negira svoju ljubav za svoju budućeg deteta.

load...

"Kada je konačno otišao sam u rad - mršav sa masivnim Bump - Stalno sam mislio:" Ovo je ipak bolje nego biti trudni ". Tri godine kasnije, ja sam ludo, neograničeno zaljubljen u našoj devojčici. I dok ja ne znam da li bih mogao ponovo proći kroz nju, drago mi je da kažem da trudnoća nije bio radostan mesto za mene, ali majčinstvo potpuno je. "

load...

Slične vesti


Post Mišljenje

Kada ste jedna od britanskih žena u boji, gde možete da zovete kući?

Post Mišljenje

Kidnapovao i napravio seksualni rob iz ISIS-a: Hrabar bekstvo jedne žene

Post Mišljenje

Stvari koje vam niko ne govori o roditeljstvu

Post Mišljenje

Njeni roditelji su rekli Georgini Lavton da je bela

Post Mišljenje

Daisi Buchanan prevazilaženje straha

Post Mišljenje

Zašto su bile suzne Lili Allena u džungli u Kalisu, tretirane prezirima?

Post Mišljenje

Savjeti starih žena

Post Mišljenje

Rehab: Evo kako izgleda da provjeri rehabilitaciju

Post Mišljenje

Ofcom je objavio pažljivo rang listu nepoznatih reči

Post Mišljenje

Kako je priča o sluškinji pokretala feministički pokret u tekas-u

Post Mišljenje

Moj složen, kontradiktoran odnos sa strahom: Florence Robson

Post Mišljenje

Zašto Melanija i Donaldov jezik tela su tako fascinantni za gledanje