Novogodišnje rezolucije - prestanite da pričate o njima i počnete sa njima | RS.polkadotsinthecountry.com

Novogodišnje rezolucije - prestanite da pričate o njima i počnete sa njima

Novogodišnje rezolucije - prestanite da pričate o njima i počnete sa njima

Autor Get Iour Sh * t Zajedno, Sara vitez objašnjava zašto treba zaustaviti ove godine govori i pokretanje radi

I tako smo ponovo stigli na novogodišnjem vreme Rezolucija. Šta je to u 1. Januara da čini ljude koji su čami na dvanaest meseci u neredu domovima, uske pantalone i loše odnose iznenada se prijavite na Facebook-u i javno zaklinju da se sve oko? To nije način promene radi.

Naravno, januar 1, 2018 desi da bude moj prvi dan Nove godine buđenje u novoj zemlji koja sada zovemo kući. Ali moj potez od Nev Iork Citi korporativnoj lestvici-alpinista na Karibima-stambenu freelancer nije rezultat nekog novogodišnje rezolucije Prosecco-podstaknut pre dočarala noći, tveeted o energično za nekoliko nedelja, a zatim napušten kao i mnogi dijeta i detokes od dana zaljubljenih.

load...

Niti sam objaviti svoje namere na društvenim medijima, da sebi proglasi [uskoro biti] promenio ženu i "update" vama na mom 'napredak. " Ne, sve te stvari bio je kulminacija brojnih planova preko nekoliko meseci, izvršava privatno, jedan mali, rukovanje korak po korak.

Svake godine u ovo vreme, naši feed upali sa izjavama o prestanku cigarete, šećer, ili ugljenih hidrata. O postaje sposoban, više Zen, više dobrotvorna. Ali te reči sušenje u prazninu u trenutku oni posted pod maskom rezolucije nove godine je. Neko udario je "Kao" dugme neće da napravi prokletu malo razlike u tome da li Vi kroz slede.

Ne postoji čarobna dan u godini kada promene je lakše ili više dostižna. Mali stvari - kao što je poboljšanje vašoj ishrani ili seksualni život, ili obuzdavanja Vašu email inbok - može desiti u svakom trenutku. Ove godine, pomogao sam stranac joj iseći 90,000-poruku prijem u pola za manje od pola sata. Sve što je bila strategija (plan napada sam stvorio za pet minuta), fokus (set vrijeme na određenom danu koji smo posvećen zadatku) i predanosti (sedi tog dana sa vremenom da obrišete i podnese naš mali srca).

load...

To se zove se vaš Sh * t zajedno, i to radi na velikoj stvari, takođe.

Proveo sam godinu dana štedi novac da mi omogućite da napustim svoj izdavački posao na visokom nivou. Moj suprug i ja smo radili na našem pokretu u Dominikanskoj Republici u tajnosti za osamnaest meseci. Nema bold deklaracije na Facebooku, samo svakodnevno proverava se od stavki na našem listu obaveza, kao što su "istraživanja stambenih kredita" i "uče španski" - nijedan od kojih je trebalo da se desi brže da smo ga dokumentovali za naše prijatelje i porodica na mreži. U stvari, ja bih se kladiti da da vreme provedeno postavljanje oko vašeg novogodišnjih rezolucija je vreme oduzeto ih zapravo izvođenje.

Na kraju, morate da napravite i držati novogodišnje rezolucije - ili bilo rezolucije - za sebe, ne za vojsku nevidljivog "LiKerS" ili da dobije članstvo u 1. Januara kluba. Razvijanje strategija, fokus, i obavezuju. Get iour Sh * t zajedno, da odsutan, a ti si mnogo veće šanse da se stvari do kraja.

 

5 načina da Sh * t urađeno bez viče o tome

 

Sarah Knight Vodič za radimo više i viče o tome mnogo manje...

  1. Osiromašeni od praznika? Probajte jednonedeljni Društveni mediji čišćenja i provedu 15 minuta dnevno na 'me vreme "umesto provere Tvitter.
  2. Guši u dugovima? Svaki put kada se iskušenju nečim u izlogu, staviti 5 € u piggi bank umesto toga.
  3. Prezauzet da trepne? Pretvorite svoj ogromnu listu obaveza u upravljati "must-do 'liste fokusiranjem samo na stavke koje mustget uradio danas.
  4. Želim da se uklapa? Jedite manje, pokret više. Nije tako komplikovano.
  5. Odnos trenja? Uradim ili kažem jednu lepu stvar sa svojim partnerom (ili tvoje mame, ili tvoj BFF) svaki dan. To je tako lako i osećati se dobro, za oboje.

Sara Knight je autor Life-Changing Magic of Not Giving a F ** k kao Get Iour Sh * t Zajedno (10 € Kuercus)

 

 

load...

Slične vesti


Post Mišljenje

Otkriveno otvoreno pismo predsjedniku SAD od strane mlade majke

Post Mišljenje

Da li je Ivanka Trump konačno izgubila sve kredibilitet koji je ostavila?

Post Mišljenje

Međunarodni dan žena: 16 razloga za koje još uvek treba da vičemo

Post Mišljenje

Kako mladi preživjeljac kancera jajnika pokušava da živi bez straha

Post Mišljenje

Šta Trump znači za globalna ženska prava?

Post Mišljenje

Jacob rees-mogg: Abortus je pogrešan čak iu slučaju silovanja

Post Mišljenje

Kako se družiti kao odrasli - vrhunski saveti

Post Mišljenje

Otac moje zavisnosti od oca: Odrastao sa muškarcem zavisnim od seksa

Post Mišljenje

Sedam faza Brekitove anksioznosti: Napomena našim američkim prijateljima

Post Mišljenje

Ono što mi danas znači žena

Post Mišljenje

Evo zašto svi treba da koristimo # kalloutracizam

Post Mišljenje

Sjedio sam u pozorištu samo sa Veinsteinom dok je zagrli