Otac moje zavisnosti od oca: Odrastao sa muškarcem zavisnim od seksa | RS.polkadotsinthecountry.com

Otac moje zavisnosti od oca: Odrastao sa muškarcem zavisnim od seksa

Otac moje zavisnosti od oca: Odrastao sa muškarcem zavisnim od seksa

Kao mlada devojka, znao sam da je seksualno ponašanje mog oca nije bilo normalno - ali nisam znao koliko će oblikovati svoj život

Moj najranije detinjstvo memorije skaliranje police kućne kancelarije mog oca i slučajno otkrije šokantnu zalihu hardcore porno časopisa. To je označilo moj prvi susret sa seksualnosti mog oca, ali to bi daleko dokazati od poslednjeg. Sada, 30 godina kasnije, on je (to jednom uspešan biznismen približava 70) i (36-godišnji pisac i majka) nastoje da obnovimo vezu, jedan teško oštećen decenijama čudno ponašanje koje mi sada prepoznaju kao seksualne zavisnosti.

Za većinu nas je ideja seksualne zavisnosti priziva sliku Michael Fassbender u filmu srama. Moj većeg broja starih pariski otac nije filmska zvezda, ali sa mojom glamurozni Haitiju majke, on je formiran pola zgodnom, džet-postavljanje para. Kada moja dva brata i ja smo odrastali, oba moji roditelji su imali visoke lete poslove za međunarodne banke i državnih institucija. To je značilo da su često daleko putuju svetom, dok smo bili brinuo se stalno menja spisak za dadilje u jednom od naših domova u bogatim predgrađima Pariza, Njujorka i Vašingtona.

load...

Od rane mladosti možemo osjetiti napetost koja je preplavila brak naših roditelja i preokupacija mog oca sa drugim ženama, koje će zure gde god smo išli. Da bi se izborio sa našim sramotu, moje sestre i ja ga prevalili kao randi Francuza i razvili sopstveni brend crni humor. Kao tinejdžeri bismo se smeju kako bi naš dragi tata Leer na našim devojkama, su užasno neodgovarajući skulpture Copulating parova razbacane oko njegovog kabineta, odnosno verovatnoće da je imao pet ili šest nelegitimne porodice isprekidana širom sveta - rezultat različitih ' poslovna putovanja'. Ali, naravno, sve ovo se šalim maskirani iskreno boli, pogotovo za mene kao jedini ćerke. Kao nezgodne tinejdžer opterećena DD grudi, potreban sam siguran, utešno oca koji bi se osećam cenjena i lepa, umesto oafishli komentarišući da "izgledala seksi", kada sam bio na izlasku za noć...

Iako nikada nije bio uopšte seksualno neprikladan sa mnom, njegovo ponašanje jeste uticaj na mene. Osećaj razbiti njegov ogromnom seksualnosti, odlučio sam da izbrišu rastućoj jedan po razvoju anoreksiju. Osećao sam da ako gladi sebe, moja seksualnost može nestati. Kada, tokom mojih tinejdžerskih godina, doktor objavio sam bio na ivici smrti i treba da bude hospitalizovan, video sam moj otac plače po prvi put. Sam se oporavio, ali je tako introvertna da u vreme kada sam počeo univerzitet u Londonu, starosti od 18, nisam ni imao svoj prvi poljubac. Gledajući moje kolege studenti lako flit u odnosima, žudeo sam za oca kao moji prijatelji imali, koji bi mogao da me nauče kako da se osećam simpatičan. U 21. Sam konačno izgubila nevinost u jedan nož, a potom krenuli da nadoknadi izgubljeno vreme tako što brojnim baca.

load...

Ali onda, na pola puta kroz stepena, slučajno sam zatrudnela sa svojim sinom nakon kratkog romanse. Moji roditelji pokazala neverovatno podršku. Kada je moj sin rodio i sam se našao nijedan roditelj, oni me je ohrabrio da nastavi magistraturu u novinarstvu, dok su gledali posle bebe. Ironija je da je moj otac, koji nikada nije toliko promenilo pelena pre, postao super-Manni za svoju voljenu unuka. U to vreme on je imao kratku karijera pauzu ". Ono što nije znao je da je bio primoran da raniji odlazak u penziju, delom zbog niza seksualnih indiskreciju na svom radnom mestu. Takođe bismo kasnije saznali da je pokrivanje stanarinu na dva odvojena stana u Parizu za svoje ljubavnice.

U godinama koje su usledile, moj odnos sa ocem postaje gotovo čisto finansijski, uz njega plaća moj stan i drugim potrepštinama sam se borio sa. U međuvremenu, stavio sam svu svoju energiju u izgradnju karijeru kao novinar i krenula u vezu sa čovekom sam obožavao i koji je izgledao slatko, velikodušan i što je najvažnije, veliki na vernost, pošto je traumom njegova majka vara svog oca. Ali, baš kao i moj život izgledao da dolaze zajedno, on je najavio da više ne želi da bude sa mnom. Pošto aktivno traži od čoveka koji je izgledao drugačije tati, izgledalo je da je imao izrazito sličan strah od posvećenosti.

To je bio katalizator koji me poslao na period od neobuzdanog promiskuiteta u pogrešnom pokušaju da razumeju mog oca. Moja braća (koji su se bavili svojim problemima tako što će postati model oca i muža) tusked na negodovanje što sam imao hladne, robotske poslove sa priloženim muškarcima. Nije bio zavisnik od seksa se, ja neizbežno pao teško za onoga ko, poput mog oca, bio intelektualno sjajan, dobro putovali, ali potpuno emotivno nedostupan. Na kraju sam saznao da je, takođe, bio zavisnik od seksa, jebanja Reams prostitutki pored osam redovnih partnera - uključujući mene.

Nešto je moralo da se promeni. Nisam želeo da se pretvori u mom napaćenom majke. Imao sam sina da razmotri, koji je, uprkos svemu, je izrasla u dobro prilagođen tinejdžer. Dakle, umesto da sam krenuo na nekoj ozbiljnoj terapiji - The Hofman proces - od osam dana povlačenju poznat po svojoj reviji koju prati "batine sednice", tokom koje je simbolično pobedio najviše negativne karakteristike svojih roditelja bejzbol palicom.

Nakon razgovora o mom gnevu sa terapeuta, pokušavajući da shvati sopstvenu prošlost svoga oca, a zatim bashing mog imaginarnog oca u paramparčad, konačno osetio osećaj olakšanja i intenzivnu količinu ljubavi i oprosta za njega. Shvatio sam da je proizvod jednog sebičnog, bez ljubavi majke, i on je pokušao da pokaže da vole najbolji način je znao kako, Doting na mog sina. Držao sam na ovaj osećaj kada meseci kasnije, primio sam poziv od majke u kojem je ranted oko još jednog pitanja njegovog mog oca, i priznao da je imao "bio neveran zavisnik od seksa tokom njihovog 40-godišnjeg braka".

Novi-found spokoj sam otkrio mi je dozvolio da se konačno razgovaram sa ocem o njegovom ponašanju. To ga je podstaklo da završi proces Hoffman kako bi započeli oporavlja od svog zavisnosti. U pismu koje je napisao za mene naknadno on mi se zahvalio 'za čuvanje ga', pre potpisivanja sa, 'ocu koji te voli svim svojim srcem ". To je bio značajan korak za njega da prihvati da je imao problema i početi proces rada kroz nju.

Sada se osećam sigurnije od njegove ljubavi mi ne treba da ga potražite na pogrešnim mestima. Na primer, kada je, nakon nedavnog intervjua, veoma lep i veoma vezan francuski glumac jasno da bi voleo da me izvede, ja jednostavno otišao i krenuli kući na mom omiljenom malog coveka, koji je, bar za sada, voli svoje dragocene video igrice za seks.

load...

Slične vesti


Post Mišljenje

Moje iskustvo detinjstva i dalje me proganja kao odraslu osobu

Post Mišljenje

Biti starija mama - jedan pisac otkriva sve

Post Mišljenje

Novogodišnje rezolucije - prestanite da pričate o njima i počnete sa njima

Post Mišljenje

Sedam faza Brekitove anksioznosti: Napomena našim američkim prijateljima

Post Mišljenje

Ono što mi danas znači žena

Post Mišljenje

Šta Trump znači za globalna ženska prava?

Post Mišljenje

Moja nedelja kao svesna majka

Post Mišljenje

Akt o abortusu je 50 godina ove godine, ali još uvek imamo posla

Post Mišljenje

Evo zašto svi treba da koristimo # kalloutracizam

Post Mišljenje

Sjedio sam u pozorištu samo sa Veinsteinom dok je zagrli

Post Mišljenje

Međunarodni dan žena: 16 razloga za koje još uvek treba da vičemo

Post Mišljenje

Možemo li prestati da nazovemo odsustvo iz porodiljskog odsustva?