Ovako sam ja moj najbolji prijatelj (i vi možete biti) | RS.polkadotsinthecountry.com

Ovako sam ja moj najbolji prijatelj (i vi možete biti)

Ovako sam ja moj najbolji prijatelj (i vi možete biti)

Naš #BREAKFREE od straha Kampanja ambasadora Laura Jane Villiams nam govori kako da volimo sebe i daje nam svoje trikove za posmatranje sveta kroz srećan filter.

Ja sam zaljubljen u sebe. Sa ko sam ja, i šta ja verujem, a kako vidim svet. Ja, ja, i ja se zaista zajedno chuffing srećni. Ja sam ponosan na sebe - nesavršeni i divlja i zbunjen i neuredna i pokušavaju - i to zato što sam naučila trik. Hak.

Kada sam počeo da radim ovo, naizgled sasvim malu, stvar, moj život odvijao u ljubavnoj vezi sa samim sobom - čak i na lošim danima (koji zapravo, nije to kada nam je potrebna dobrotu i ljubav i sigurnost nekog ljubavnu vezu Najviše?).

load...

Svi mi želimo da idemo na spavanje, svake noći, oseća kao, oh hej. Ja sam dobro danas. Dobro sam. Svi želimo da se oseća kao da smo videli. Slušao. Kao što smo bitno. Jel tako?

Moj hack je ovo: da suspenduje odluku o sebi.

Ja obustavi sud o sebi, jer sam naučio da budem svoj najbolji prijatelj. Moj najbolji prijatelj - ja - mi ja materije govori. Da sam dostojan. Sposoban. I zbog toga, ja sam hrabar i odvažan zver. Život me ne plaši. Pa, u stvari to nije istina. Život me užasava. Ali ja sam hrabar i odvažan uprkos, i zbog, da. Šta je najgore što može da se desi? Imam jedan pakleni navijačica u sebe.

Ljubav imam za sebe ne zavisi samo meni biti "dobar" ili "uspešni" ili "popularan". Ako zeznem, ja ne raskidaju sa sobom. To je bezuslovna, ovo imamo dešava. Koji čini sve moguće. Imam zauvek prijatelja koji nije stalo da sam "u pravu" ili "pogrešno", "ispravna" ili "loše" - ona ​​samo stalo da me briga. Da su moje namere su istinite. Da sam najviše autentična verzija sebe mogu biti. To je oslobađajuće.

Da li zvuči otrcano? Verovatno. I ne mislim da predstavi sreću kao neku vrstu konkurencije, samoljublja kao merljive metriku za "uspeh" kao što je težina ili posao naslov ili plate ili status vezu. Ne hvalim.

load...

Kažem ti to zato što godinama nisam bila uveren, ili srećan, ili divljenje mene i sve što mogu i da će učiniti - ne može upravljati, dosledan način. Izgleda kao lični puča koji sada, sa druge strane veoma burnog, zastrašujuće, zabrinutog deceniji svog života, mogu da kažem: Ja sam nešto naučio.

Naučila sam kako da se vole.

Takođe sam naučio kako da tvrde da "kao". Ta ljubav. Jer je to deo b) u mom životu hack: Ne mislim da kad dostignu "srećan" ili "ljubavi prema samom sebi" ili "poverenje" da je to posao. Sve te stvari su Slitheri, klizav, neuhvatljiva zmije koje treba stalnu pažnju, kao i malu decu. Ostavite samopouzdanje bez nadzora suviše dugo i da će ti biti razmazivanje večeru svuda po zidovima, radosno i sa napustiti. Liking sam je punim radnim vremenom. U toku je umetnost. A Lifetime rad.

Slušaj. Ja sam nepoverljiv savet. Dozvolite mi da kažem od samog početka da ja nisam ovde da vam kažem šta da rade i kako da se to uradi. Nemam nikakve odgovore, a ne verujem pisac ili bloger ili Internet ~ ličnost ~ ko ispoveda da je sve shvatio. Budite oprezni: bilo koji savet je autobiografska i kada smo ga dati, da ga izvuku iz prodavnice sećanja i iskustva obojene kompleksnom prošlosti. Kada kažemo jedni drugima šta je najbolje da uradite je da, ono što mi zaista govore jest, ovo je kako Voleo bih da ponovo napisati svoju priču, ili, moram da znam da sam uradila pravu stvar tako što radite isto tako. Šta god da propisuje za nekog drugog je na neki način recept za nas, kao i. Uzmi sa malo soli. Ti veruju, pre svega.

Hrabrost je poverenje, i da je poverenje u sebe mora da bude tvoj vodilja. Nisi upropastio kao što misliš da jesi. Sve mislite da treba da žive hrabro i bez straha od sopstvenog zaslepljujućem potencijal je već u vama.

Start ovde: Jedina osoba koja je autoritet na vas, je li.

Uzmite malo da se tu kaže. Zapiši negde ako hoćeš. Niko ne zna da kao ti.

A ti si prokleti marvel.This je odlomak iz Laurinog knjiga, knjiga Brave. Može da se kupi ovde.

load...

Slične vesti


Post Mišljenje

5 studija koje će vas učiniti boljim za život

Post Mišljenje

Kada ste jedna od britanskih žena u boji, gde možete da zovete kući?

Post Mišljenje

Problem A4 struka i naš novi preuzmu

Post Mišljenje

Njeni roditelji su rekli Georgini Lavton da je bela

Post Mišljenje

5 najboljih stvari o našoj Elizabeth Arden događaju. Marie Claire

Post Mišljenje

Najgori zakoni i incidenti u Saudijskoj Arabiji

Post Mišljenje

MP Harret Harman o tome zašto politici treba više žena

Post Mišljenje

Otac moje zavisnosti od oca: Odrastao sa muškarcem zavisnim od seksa

Post Mišljenje

Zbog toga ne postoji lek za bolove u periodu

Post Mišljenje

Savjeti starih žena

Post Mišljenje

Metričnost

Post Mišljenje

Vick nada: Zašto se klupska kultura starih dečaka na radiju mora promijeniti