Pečenje | RS.polkadotsinthecountry.com

Pečenje

Pečenje

Pečenje je upravo postala feministkinja problem.

Vesti samo na: žene ne mogu biti dupeta sa svim smeta na radnom mestu i žele da ostanu kući pečenje i umesto čišćenje njihove kuhinje.

Er, šta?

Čuo si u pravu. "I feminizam i Ženska Institut su zajedno došli malo u toj domaćinstva i nije tako loša stvar jer su ljudi mislili, ili eventualno da radno mesto nije zabavno kao svi smo mislili," Megi Endrjuz, profesor kulturne istorije u Univerzitet u Vorcester, rekao je Hai Festival.

load...

Ona je na: "Elementi domaće su postali mnogo više seksi i vide kao beg od užasa društva. On je napravio feministkinje se preispita. "

Appaz, feministkinje sada "vidi domaći prostor kao jednoj oblasti ženske moći na način na koji su nekada nisu".

Dozvola naglas. * Ispiranje grla *

Prvo, ja sam dugo bio sumnjičav prema cele domaće boginje, radodajka fenomen. Sve je obučena kao da ima ogromnu dekolte dok vuče jedan veliki čokolade torte iz rerne dok su vaši mali nitkovi liže posudu kad je ona zapravo način da nas drži dole!

Da, žene! Zaboravite na pečenje. Dole u ​​pub. Ili teretana. Ili gde god drugo li sanjarite ide. Im jer ne morate da se izvinjavam što je posao na svojoj deci, svojim partnerom ili bilo koga drugog silom-hranjenje domaću tortu. Treba samo da idu na posao, dobili platu, provode veći od toga na izdavanje i, u retkim slučajevima postoji preostalo, blov ostatak na koktelima, treba da to žele. Jednostavno nema potrebe da se uključe puter, šećer, brašno ili jaja u bilo kom trenutku.

load...

Ja sam se nedavno uvučeni u ovom konkurentnom ciklus kup-torta sa sedištem represije, kada se ispostavilo da je postojao torta prodaja u školi mog deteta za koje nisam pripremio, nije čak ni da Sainsburi. Pogledao sam u zamrzivaču, međutim, i otkrio da sam zapravo bio sjajan majka, jer sam imao (iako nisam zapamtio radi to) zamrznuti kadu od Uaitrose kolače. Uredno sam ih odmrzne preko noći, osećaj samozadovoljan da sam takva osoba, i dao moje instrukcije mom mužu da ih uzme u školu sledećeg dana. Osim što nije bilo kolače. To je zapravo bio kada zamrznute piletine skladištu. Od strane mog muža.

Ali, da li se osećam krivim? Ne!! Pa, u stvari, da sam, tako da pored torta prodaja Ustao sam u 7 ujutru i napravio keksa sa recept sam našao na Vorld Vide Veb. Bili su odvratni. Ali su domaći. Svako skoro se mokri sa oduševljenjem.

Ali sada sam došao do zaključka da pečenje je feministički pitanje. Ne, profesor Andrevs moj domaći prostor nije sedište moći. To je jebeni haos. A ako neko u mojoj familiji se raščisti umesto mene, pa, to je dobra stvar, jer kad sam se u biću knackered sa posla.

I da, na radnom mestu na ponedeljak ujutro je oko kao poziva kao dozi od tifusa, ali ne bi trebalo da bude zabavno. Trebalo bi da nam zarade novac. Ako se uživamo usput, to je bonus. Radimo jer nam je potreban novac i da radije ne pitaj naše tatu, veliki brat, muž ili bilo koje drugo lice. I ako počnemo da ga pregledaju kao izbor možemo i vrati glas, jer ne možemo da dupeta da radi ni.

To je sve.

load...

Slične vesti


Post Mišljenje

Da li je Ivanka Trump konačno izgubila sve kredibilitet koji je ostavila?

Post Mišljenje

I ja sam hashtag: Zašto svaka žena na svijetu ima priču

Post Mišljenje

19 stvari koje ćete razumeti samo ako ste vegan

Post Mišljenje

Brekit: Sve što treba da znate

Post Mišljenje

Ofcom je objavio pažljivo rang listu nepoznatih reči

Post Mišljenje

Malala tata intervju: Možeš li biti aktivista i normalno živeti?

Post Mišljenje

Šta Trump znači za globalna ženska prava?

Post Mišljenje

Kako sam se borio protiv odraslih akni i naučio da ponovo volim moju kožu

Post Mišljenje

Roditeljstvo vezano za pritvor moje djece dojam već sedam godina

Post Mišljenje

Najgori zakoni i incidenti u Saudijskoj Arabiji

Post Mišljenje

Tinejdžerska siva kosa: Kako to voleti

Post Mišljenje

Ja sam bila druga žena u braku i nikada nisam shvatila