Posle poslije rada: Da li treba da preispitamo kulturu kulture na poslu? | RS.polkadotsinthecountry.com

Posle poslije rada: Da li treba da preispitamo kulturu kulture na poslu?

Posle poslije rada: Da li treba da preispitamo kulturu kulture na poslu?

Da li posle-rad pića zaista pomoći iko unapred?

Stoji pored bara, vaš šef se okrene i naginje preko ramena. "Ovo mesto je toliko zauzet, 'viče. "Ja ću kupiti nekoliko boca belo." Vi gulp i pogledate na sat - ti bi trebao da bude sastanak prijatelje na drugoj strani grada za sat vremena. Ipak, dve čaše neće povrediti. Ti ciljali za promociju, i možda ako se pet min sama sa svojim menadžerom, ona će biti u mogućnosti da vam dati neke savete.

Četiri sata kasnije, a ti savijen preko stola u uglu. "Mislim da ću biti zaista veliki u više višem položaju," ti opaska. "Ja sam stvarno, stvarno, stvarno veliki na višim pozicijama."

Onda povratiti u svoju torbicu.

Prema poslednjim statističkim podacima, to je mislio da će jedan od pet radnika u Velikoj Britaniji prisustvovati posle-rad pića sa kolegama najmanje jednom mjesečno - 11 odsto od kojih bi podržale bar dok na kraju noći i ako to znači potrošnju on- na-jedan put sa svojim gazda, i dve trećine koji će glavu za piće sa kolegama, kao mehanizam preživljavanja nakon naročito stresnog dana. Ali, dok je druženje sa svojim stolom drugarima definitivno može pomoći falsifikovati čvršće veze (ne postoji ništa slično prolazi tajni slanine sendvič preko stola dok držeći glavu i emituju nizak nivo stenje zvuk da se uspostavi doživotnu vezu), čim počnemo izjednačavaju van radnog vremena umrežavanja sa napredovanje, problemi mogu početi da se pojavi.

load...

"Stvarno sam uspeo da u ovom trenutku", kaže advokat Ana *, 31. 'ja kupim kuću i ja nemam para za neki društvenog života. Ali čim sam počeo pokušava da odustanete od nekih četvrtak i petak veče piju sesija na poslu, shvatila sam ljudi su se Preosjetljiv sa mnom na sastancima. Možda je sve to u mojoj glavi, ali ja zaista osećam kao da sam kažnjena zbog toga profesionalno. "

Svi znamo da su granice između biti "uključen" i "isključiti" se sve više smanjuju. Proveravamo Facebook u kancelariji, i odgovarati za rad e-poruke u pabu. Mi smo ne samo promenjene granice između rada i igre: mi smo ih izbrisati iz naših dnevnika potpuno - i onda pitanje zašto smo uopšte koristeći dnevnike na prvom mestu kada je sve digitalno ionako ovih dana.

Ali dok možemo da živimo u kulturi koja je manje 9 - 5 i više 7 - 11, ima prilično značajna razlika između provere svoje e-mailove kada ste napustili kancelariju i osećaju kao da treba da se oboriti snimke dok 1h ako želite dobiti unapređenje.

Za Luci *, 28, kao pokrovitelj osiguranja, posle posla pića su veoma važno da ona sada treba da uđu u posao rano da se osigura da ih čini nekoliko puta nedeljno. 'Brokeri do toliko posla kroz druženje koji bi nestala posle-rad pića sa njima biti slično karijere samoubistvo ", kaže ona. "Morao sam da počinju da se rad na 7.45am, tako da mogu da završim sve svoje poslove od 5pm i pridruže svi u pabu. Ja ostati do oko 9 uveče. To je iscrpljujuće, ali nema alternative. "

load...

"U 2018. Sam počeo novu ulogu na izdavača i bio je na šest meseci uslovno," dodaje Hailei 28. 'svakog petka moje kolege - koji su uglavnom muškarci 20 - 30 godina moj stariji - vršili pritisak me da im se pridružim za posle posla pića. Ja ću pokušati i pobegne nakon što je jedan, ali onda bi još jedno piće pojaviti ispred mene i ja bih se osetio obavezu da ostane. Ako sam preskočio nedeljno onda bi davati komentare o tome da li sam se nastanio u ispravno i šiljiti primedbe o meni kao "previše popularan" za njih. Na kraju, bilo je previše, i prestao sam da zbog toga. "

S druge strane, lepota novinar Black *, 29, veruje da ulaže napore da se upoznaju svoje kolege u nekoliko džina i tonika je pozitivan potez - samo dok je pod tvojim uslovima.

"Ne mislim da bih bio u stanju da se nosi u svom poslu da nije bilo kolega koji sam uzeo piće sa radom nakon jednom ili dva puta u dve nedelje", kaže ona. "Ovih dana se može osetiti kao da se očekuje da žive na posao, i da bi se održao taj nivo motivacije i posvećenosti, ti stvarno treba jak mrežu podrške oko sebe. Ispijanje vina sa nekoliko žena iz drugih odeljenja pomaže da dekompresiju nakon lošeg dana, a to znači da smo mnogo bliži u toku radnog vremena sledeće nedelje. To je definitivno oblik umrežavanja, ali ako to čini vašu radnu sredinu ugodnije, kao rezultat, onda ja ne vidim nikakve mane. "

load...

Slične vesti


Post Mišljenje

Evo zašto svi treba da koristimo # kalloutracizam

Post Mišljenje

Kako mladi preživjeljac kancera jajnika pokušava da živi bez straha

Post Mišljenje

19 stvari koje ćete razumeti samo ako ste vegan

Post Mišljenje

Biti starija mama - jedan pisac otkriva sve

Post Mišljenje

Tinejdžerska siva kosa: Kako to voleti

Post Mišljenje

Moja nedelja kao svesna majka

Post Mišljenje

Sedam faza Brekitove anksioznosti: Napomena našim američkim prijateljima

Post Mišljenje

5 najboljih stvari o našoj Elizabeth Arden događaju. Marie Claire

Post Mišljenje

MP Harret Harman o tome zašto politici treba više žena

Post Mišljenje

Olivia vilde: Dan sindroma dole

Post Mišljenje

Jacob rees-mogg: Abortus je pogrešan čak iu slučaju silovanja

Post Mišljenje

Dakle, kakav je argument između crno-belih feminista