Prestani sudi drugim: Gabrielle prosser | RS.polkadotsinthecountry.com

Prestani sudi drugim: Gabrielle prosser

Prestani sudi drugim: Gabrielle prosser

Ove nedelje, mi smo slobodni razbijanje od naše tendencije da prevremeni sud o strancima. Evo, jedan pisac podseća na trenutak je znala da mora da promeni svoj način života.

Pre dosta vremena, gledao sam žena isekla nokte u malu plastičnu kadu u vozu. Pre uzimanja trenutak da razmotrimo zašto bi tako radili, da je mentalno označen "čudno". Nastavio sam da namerno izbegavaju hvatanje bacila oko u slučaju da završila sa (mada verovatno) ishod potrebe da izabere noktiju isečke iz novina iz kose. U unazad, koji je bio krajnje nefer reakciju - i to se svelo na presudu vanrednih.

Različiti razlozi zbog kojih ona bi treba da pobude joj makazice za nokte se na prometnom vozom došao samo da mi je jednom da bi stavio poklopac na svom plastičnom kadom, manevra pored par Giggling odraslih i izašao na binu. Jednom sam poredani kroz razlozima zbog kojih je to činila i dostigao mogućnost da bi joj se na putu ka nečemu što uključeni interracting sa malom decom, osetio sam osećaj razočaranja. Ne u onome što je radila ili kako joj je to radio, ali u sebi. Zašto sam bio toliko brz da je etiketiraju kao 'čudno', i kako bi se osećam da sam bio obeležen tako na brzinu, bez sve činjenice? Možda ona me je označen "stidljiv" za ne gleda u njenom pravcu, ili možda je bila izvan označavanju i već je uspeo da #BREAKFREE.

load...

Sve ovo, međutim, došlo mi je posle događaja, a nakon što sam imao golub-krije se jasno žurno ženu. To je nesumnjivo svetlo-sijalica trenutak i onaj koji me je podstaklo na promeni svoj stav. To nije toliko reč o promeni celu ličnost i umesto toga jednostavno kreće u #BREAKFREE od jedne (veoma loše) navike.

Na neki način, to je čin arogancije svaki put kad neko etiketira drugu nakon formiranja brzo mišljenje - da kaže 'Ja znam tu osobu, kao, ako ne i bolje, nego što se zna ". Imajući u vidu nalepnice su najčešće označeni na leđima potpunih stranaca, to je prilično drzak izjava da!

Ako me je podsetila na sve gledaju tu posebnu ženu, to je da su svi drugačiji. Svako je jedinstven i stalno menjaju. Imajući ovo u vidu, da je nemoguće da etiketiraju ljude; možete označiti stvari, ali nikad ljudi. Pojedinci ne mogu biti uredno podneo dalje u kontejnerima i u svakom slučaju, ja ne mogu da zamislim neko dobrovoljno ulazi u kutiju koja im pruža samo jedan pridev da žive.

Obeležavanjem nekoga, mi gubi priliku da otkriju druge aspekte svoje ličnosti - svet nije 2D.

load...

Dobra vest je, sve navike se mogu podeliti.

Od tog trenutka pa nadalje, umesto označavanja koji se stavlja direktno pod nos, sam izbor da otvori oči i um. Ja sam prihvatio da će uvek biti na licu nego što se čini i na kom planeti ću ikada biti u stanju da pokupi ljude i stavite ih uredno u plastičnim kadama sa oznakama na frontu.

To se odnosi samo na mrtve predmete, poput noktiju isečaka.

load...

Slične vesti


Post Mišljenje

Najgori zakoni i incidenti u Saudijskoj Arabiji

Post Mišljenje

Da li je Ivanka Trump konačno izgubila sve kredibilitet koji je ostavila?

Post Mišljenje

Ono što mi danas znači žena

Post Mišljenje

Malala tata intervju: Možeš li biti aktivista i normalno živeti?

Post Mišljenje

Rasizam: Zašto svi mi sada treba da vičemo o tome?

Post Mišljenje

Citiraju poverenje tela

Post Mišljenje

Problem A4 struka i naš novi preuzmu

Post Mišljenje

Kako se nositi kada roditelj umre

Post Mišljenje

Trendovi olimpijskog stila Helen Skelton na Tvitteru

Post Mišljenje

Kako ste rekli Ne da biste bili djeveruša?

Post Mišljenje

Dijagnoza raka: Kako se nositi

Post Mišljenje

Kako mladi preživjeljac kancera jajnika pokušava da živi bez straha