Roditeljstvo vezano za pritvor moje djece dojam već sedam godina | RS.polkadotsinthecountry.com

Roditeljstvo vezano za pritvor moje djece dojam već sedam godina

Roditeljstvo vezano za pritvor moje djece dojam već sedam godina

Prilog roditeljstvo je stil koji je radio za Rebecca Schiller, 35, kada su ona i njen suprug Džared podigli dvoje dece, Sofia, sedam, i Artur, tri. Evo kako to stvarno oseća

Prilog roditeljstvo: izraz čini mi se trgnu malo. Zvuči suviše savršena - odbacuje različitih načina drugi odluče da vaspitavaju svoju decu. Moj roditeljstvo je daleko vise nereda splet grešaka i slučajnih pobeda od toga. Ali ja ne mogu da poreknem da mnogo toga što sam uradio sa dvoje dece (Co-spavanje, proširene breastfeedingand babivearing) sledi roditeljstvu model priloga.

Kada je moja ćerka Sofija rođen pre skoro osam godina, pokušao sam suprotan pristup - vođenje kruta raspored, što sam se nadao da mi pomognete da se materinstva. Nije uspelo. Dakle, polako, našla sam način davanja je njen najveći deo onoga što je potrebno, a pronalaženje prostora za svoje potrebe i prioritete - barem neko vreme. Moja verzija priloga roditeljstva uključuje strapping bebu na, uzimajući ih u avanturu sa tobom i nadati se najboljem. Prodao sam neiskorišćeni lud i zamenio ga sa nosačima i nosiljki. Pozdravili smo Sofia u naš krevet kad nam je potrebno i nastavio sam da je dojenje tokom mog sledećeg trudnoće, onda tandem hranili i dece nakon našeg sina Artur je rođena pre tri godine. Na neki način, to je put najmanjeg otpora.

load...

Jasno se sjećam leži u krevetu u kući dojenja Artura, koji je prethodno pet dana (i 2ft odakle sam postavljen), rođen je u mojim rukama. Mali mrlja od krvi i dalje označen u rodnom. Njegova tri-godišnja sestra je pritisnut u toplesu protiv mene na sopstvenoj misiji da doji sve njene teddies. Ja sam istovremeno držeći moj telefon blizu uveta, pokušavajući da se koncentriše na važnom poziv od mog šefa, praveći očajničke shushing putokaze za decu. Bio je to još jedan pokušaj da se neke od najznačajnijih dela mog života polu-gole, sa svoja dva odojčadi raspoređeni na mene kao malo tople višanja na ludi tortu. Tako smo proveli tih prvih nedelja Arthur života: koža na kožu, golim grudima protiv njegove, upoznavanje jedni drugima miris i oči, otvarajući prostor u našoj porodici za još jednog.

Volela sam kako slobodna i odmah dostupan svoju decu dojenje je jednom sam ga provalio. I ja imam udarac iz znajući da moje telo je sve od sebe da se izbori sa bakterije. Moje grudi su mi najbolji roditeljstvo alat. Uvek sam imao način da teši svoju decu, što je božji dar o letovima i autobuse. Držeći svoju decu blizu mene, često sam mogao da osetim ono što im je potrebno pre nego što su postali nesiguran, minimiziranje plakanje, koji me je u početku zaista istakao.

load...

Co-spavanje dobija mnogo Flack u medijima, ali znam kako se to radi sigurno i to je lepo radio za nas. Kada ko-spavanje i noćne feed prestao da radi za mene oko 18 meseci, moj muž Džared preuzeo i mi lagano prešlo Artura u svom krevetu. On spava bolji od svog sna obučena sestra ikada, a ja imam dosta više sna kada sam ležao pored njega nego kada sam skakao iz kreveta svaka tri sata nahraniti moja ćerka prvi put.

S vremena na vreme, Džared i ja smo ispitivali naše vezanost roditeljstva izbore. Na kreće u novom prostoru kada Sofija je dva i po, sam slute da je dojenje pred mojim novim matičnim prijateljima. To je olakšanje kada je jedan od njih priznao da je dojenje njenu bebu. Ali podiže se pojave obrve, i još uvek oseća kao šamar. Babivearing izgleda da izvedeš najgori strancu kritike - graditelj mi je jednom dobacio sa skele na reci da mi je remen na sebi je verovatno da ubije mog bebu.

To je suviše rano reći da li je vezanost roditeljstvo je uticalo na moju decu, ali, uprkos usponima i padovima, mislim da je moj život lakšim i bogatiji. U svetu koji govori da budemo savršeni, troše onoliko vremena koliko imam sa decom me je primoran da prihvati istinu: da je biti dovoljno dobro je sve što mogu da se nadaju. Dakle, mi smo prilagoditi naš rad, način života, doma i ambicije da se napravi prostor samo da uradi sve od sebe i biti vrsta porodice želimo da budemo. Da nisam imao partnera da podele teret sa, ili ako je potrebno raditi prekovremeno daleko od kuće, možda bih morao da pronađe drugačiji pristup. Ali, mi smo te sreće da je bio u stanju da prilagodi svoj rad i dom živi u uklapaju. Taj proces je samo po sebi dovelo do uzbudljive mogućnosti izvan roditeljstva, kao dve nezavisne deca ko sam ja sreće da zna kako sam sebi znam - kako Inside Out i jedva na svim.

load...

Slične vesti


Post Mišljenje

Trendovi olimpijskog stila Helen Skelton na Tvitteru

Post Mišljenje

Kako izgleda kao sestra Sororiti u Sjedinjenim Državama

Post Mišljenje

19 stvari koje ćete razumeti samo ako ste vegan

Post Mišljenje

Dakle, kakav je argument između crno-belih feminista

Post Mišljenje

Vick nada: Zašto se klupska kultura starih dečaka na radiju mora promijeniti

Post Mišljenje

Metričnost

Post Mišljenje

Kako je priča o sluškinji pokretala feministički pokret u tekas-u

Post Mišljenje

Zašto su bile suzne Lili Allena u džungli u Kalisu, tretirane prezirima?

Post Mišljenje

Kako sam se borio protiv odraslih akni i naučio da ponovo volim moju kožu

Post Mišljenje

Ja sam bila druga žena u braku i nikada nisam shvatila

Post Mišljenje

Olivia vilde: Dan sindroma dole

Post Mišljenje

Možemo li prestati da nazovemo odsustvo iz porodiljskog odsustva?