Savjeti starih žena | RS.polkadotsinthecountry.com

Savjeti starih žena

Savjeti starih žena

Pijte puno, seks i ne uzimaju život preozbiljno

Najduži na svetu živi žena dostigla veliku starost od 116 godina, a napredak u zdravstvu znači da više stogodišnjaka nisu na svojim petama (/ papuče) nego ikada ranije. Koji nas je razmišljao: pored otkrivanja verovatno ne može ugasiti u vrednosti od sveće veka u jednom potezu, šta ste saznali kada slavite stoti rođendan? našli smo neke od najmudrijih starih žena na svetu i otkrio njihov savet za odrastanje...

13 Prijatelji epizoda mi još uvek koriste za životno savet

1) 'Moja tajna da je dug život je klone ljudi. Oni su samo više problema nego što vrede. "

2) "Kada sam bio 100 godina, otišao sam u ogledalu da zahvalim Bogu što sam uvek bio tu. I zahvaljujem mu svako jutro. Dao mi je dug život i dobar život, a ja nemam šta da se žalimo.... Moraš imati Boga u svom životu. Bez Boga, nemaš ništa. "

load...

3) 'sam bio izlazim svaki dan, čak i ako je samo da hoda bloka. Ključ za ostanak mladih je da se kreće. "

4) "Ja nisam udala ili imala ni dečka. To verovatno ima neke veze sa tim. Ja jednostavno ne može da se smeta kod muškaraca. "

5) "Ne gledaj u kalendaru, samo nastavi slavi svaki dan."

6) "Ja ravnati svaki dan i ja ne nosim farmerke."

To su najviše inspirativne žene u istoriji

7) "Nastavi i nikad ne odustaj."

8) 'Postanite hoda'

9) "Pijem česme vodu."

10) "Polako, uživaju u životu, šta bude biće. Lepo spavaj, ima Irish Cream a Bailei pred spavanje ako imate hladno ćete probuditi u redu sledećeg jutra. "

11) "Ja nisam pio, pušio, ili prevario sa korovom, znate, takve stvari. I ne dozvoli da me uznemiri, naročito saobraćaj. "

12) "Ne volim stres. Ne mogu da podnesem raspravljate. Ako neko se zamajavaju, ja odlazim. Volim da budem u blizini pozitivnim ljudima, ljudima koji te podižu te ne sruši. "

load...

13) 'Vežba svako jutro... Ja imam mašina... To je krst između veslanje i bicikla... [ja] 150, 200 [redovi] svako jutro. Neću napustiti svoju sobu dok sam uradio. "

14) "Budite iskreni. Retko sam lagao. A kada ste iskreni prema ljudima, dolazi do tebe, i oni su iskreni sa vama. To je previše posla skladu sa laži. Ne treba ti dodatni stres. "

15) 'Držite otvoren um, i stvari izgledaju manje čudno. "

16) 'Uvek slušajte drugoj osobi. Naučićeš nešto. Pokušajte da sedim, jer ćete naučiti mnogo više slušanje drugih nego govore im sta znas. "

17) "Morate da volite ono što radite. Ako nađete posao koji volite, vi nikada nećete morati da rade jedan dan u svom životu. "

18) "Take NAP svaki dan."

19) "Možete dobiti jednu porodicu, tako da držite sa njima. Ali, to zavisi da li su ovi teškoće su finansijski ili emocionalni ili druge vrste. Izdržati. Neki dani su gori od drugih, i morate biti u redu sa tim. Noć je najmračnije pre zore. "

20) "Trudim se da odvojite malo vremena da pogledate i cene manje stvari koje čine ovaj život lep. Kada sam to, vreme usporava. "

21) "Smeh ti drži zdrav. Možete opstati vide humor u svemu. Thumb vaš nos u tuzi; preokrenuti situaciju u tragediji. Vi ne možete smejati i biti ljut, ne možete smejati i tužan, ne mogu da se smeju i osećaju zavist. "

22) "Gledaj svoja posla i ne jedem brzu hranu. Postupaju prema drugima onako kako želite da se tretira, naporno, a volite ono što radite. "

23) "Pogled u dušu i fi nd vaših uređaja. Svi mi imamo alate i moraju da žive uz pomoć njih. Imam dva alata, moje reči i moje slike. Iskoristio sam svoje pisaćoj mašini, kompjuter i moje kamere na fi bore nepravdu. Kad god vidim mogućnost da pomaže ljudima koji su u opasnosti, želim da im pomognem "

24) 'imaju dobar apetit, puno prijatelja, i stalno zauzet. "

25) "Keep zauzeta! Da li stvari koje nikada niste uradili ranije. "

26) 'Budi dobar, ne žale, samo ustani i uradi. Keep on radi, nastavljam, i lepo se provedi. '

27) "Imao sam divan brak za 61 godina, bio je aktivan i igrali ceo svoj život, ali ja verujem da je moj život u Božjim rukama."

28) "Radite ono što treba da uradite. Nemoj da analizira, samo uradi. "

29) "Šta god da je teško, vi se teško, ali ako se uzme jer dolazi, ne dolazi teško. Ne brini, ne žele toliko, i biti zadovoljni fi kovan sa onim što imaš. Budite spremni da podelite sa svojim prijateljima i onima manje sreće. "

30) "Pokušajte da razumete vrstu osobe koju su i prihvatite ko ste vi; ali ako želite da unapredite svoj situacije, menja ga. Pazi na zvezde i pokušati da uspe u onome što želite da uradite '

31) "Keep sebe oprezan, aktivan i obrazovana. Beat na svoju bubanj. "

32) 'Došlo je afera je veoma razlikuje od braka zato što mogu raskinuti u bilo kom trenutku. "

33) "Investirajte u kvalitetne komade, oni nikada ne izlaze iz mode."

34) "Keep aktivan! '

35) "Kunem se da je džin drži moj mladi! Imam dva u vreme ručka, jedan u vreme čaj sa keks, a zatim još tri tokom večeri, dok ja radim svoj pletenje. "

load...

Slične vesti


Post Mišljenje

Ono što mi danas znači žena

Post Mišljenje

Moje iskustvo detinjstva i dalje me proganja kao odraslu osobu

Post Mišljenje

Ehlers Danlos sindrom: Živeti sa EDS-om i naći terapiju

Post Mišljenje

Ofcom je objavio pažljivo rang listu nepoznatih reči

Post Mišljenje

MP Harret Harman o tome zašto politici treba više žena

Post Mišljenje

Rasizam: Zašto svi mi sada treba da vičemo o tome?

Post Mišljenje

Jezik dečije imovine dekodiran - kako govoriti kao posrednik za nekretnine

Post Mišljenje

Međunarodni dan žena: 16 razloga za koje još uvek treba da vičemo

Post Mišljenje

Novogodišnje rezolucije - prestanite da pričate o njima i počnete sa njima

Post Mišljenje

Kako sam se borio protiv odraslih akni i naučio da ponovo volim moju kožu

Post Mišljenje

Kako mladi preživjeljac kancera jajnika pokušava da živi bez straha

Post Mišljenje

Biti starija mama - jedan pisac otkriva sve