Strah od neuspjeha držeći vas nazad? | RS.polkadotsinthecountry.com

Strah od neuspjeha držeći vas nazad?

Strah od neuspjeha držeći vas nazad?

Boreći se da se stavi tamo u slučaju da zbuni usput? Jedan pisac istražuje kako naš strah od neuspeha je nas drži sve nazad.

Strah od neuspeha izgleda da je epidemija naše generacije. Ako nije jedna anketa pokazuje kako mnoge žene ne pitaju za promocije, to je prijatelj bacanje šansu da započnu svoj biznis. I ja sam svakako daleko od imun.

Kad god se to dogodilo meni, onoliko dugo koliko se sećam, moja majka bi uvek govorila, "Ne budi glumica previše uplašen na audiciju, samo u slučaju da ne dobije ulogu." Tokom poslednjih nekoliko godina ja sam zaista počeo da vidim šta sam se u. Istina je da, bez obzira vaša profesija, kao žena sada može da se osećate kao stalnom audiciju.

load...

Svaki dan se suočavamo probati-izlaza, da li je biti prijatelj, kolega ili partnera. I Bog pomogne onima od nas koji su ikada pokušali da iznajme sobu u Flatshare. Intervju osuđujem te isključivo na ličnosti - to je dovoljno da se bilo ko drhte.

Izgleda da smo u vezi ljubavi i mržnje sa dvadeset prvog veka. U knjigama, filmovima, naša zavisnost Instagram hrani, mi smo rekli možemo da uradimo mnogo - Beso mnogo. I to mnogo načina da je sjajno - imamo više opcija otvorene za nas nego žena u drugom mestu u bilo koje drugo vreme. Ali isto tako krišom tu, krije u pukotinama sjajnu kosu i neuhvatljiva sna poslova, su potpuno novi načini za nas da propadne.

Ponekad sam tako snažno osećaju ovaj strah, to ostavlja mene paralizovan, ne može ni da se popne iz kreveta zbog straha od ustajanja na pogrešnoj strani. To postaje moj lični virusa, izvesnost da bih rekao, do, ili čak samo da nosi pogrešnu stvar.

U sigurnosti mog kreveta, u tami ispod jorgana, znam da mogu ostati bezbedni - Mogu biti glumica hoda brzo daleko od otvorenog poziva. Ali isto tako znam da ako želim bilo kakvu ulogu u životu, ja na kraju morati da se izvuče ispod pokrivača.

load...

Postoji još mnogo dana kada bih želeo da se uroniti u mom posteljine. Ali usput sam pokupio nekoliko načina da se pomogne od toga.

Na primer, ja volim da trošim vreme da odluči tačno koji deo idem na. Šta je to želim toliko da sama pomisao na dolazak do kratkog je da radi u suprotnom smeru? Jer kad sam ga identifikovao, mogu početi da ga razbiti.

Mislim da smo se često plaše neuspeh zato što umišljaš se sutra i pokušavaju da sve to ostvari u prvoj pola sata. Ali to je kao smešno kao nepoznate glumica će protiv Jennifer Lavrence. Za novu Hunger Games film. Bez ikakvog je stajao pred kamerom pre.

Kao po sopstvenom priznanju planiranja nut, otkrio sam da je proces povlačenja nešto osim u malim i, što je najvažnije, dostižni komada, može biti božji dar. Možete se fokusirati na jednu stvar istovremeno i češće nego ne, to ostvari. Odjednom je cela stvar izgleda mnogo više izvodljivo - i neuspeh mnogo manje verovatno.

Takođe sam shvatio značaj davanja stvari drugi pogled. Tako često, naročito kada nešto krene naopako, mi pretpostavljamo da je naša greška - naš neuspeh. Ako ne dobijemo posao, mislimo da nismo talentovani, ako ne pozvan na zabavu, mi mislimo da smo nepopularan. Ove misli žure kroz našim glavama, a mi ih automatski prihvata, što otežava da se pokupi i pokušajte ponovo.

Volim da mislim od ovih scenarija kao opkladu. Koliko bih se kladiti da ispitivač nije mene, jer ja nemam sposobnosti? Odjednom je mnogo manje sigurno izgleda. Istina je da je, nakon drugi pogled - a neki malo više racionalnog razmišljanja - Kladim se da samo uloga nije bila najbolja sposoban za mene. To je naporno, ali to nije tako velika stena koja stoji izmedju mene i mog sledećeg intervjua.

Ja ne mislim da će ikada doći vreme kada nismo osećamo strah da bi mogli uspeti - na mnoge načine da je svojstvena ljudskosti. Ali na kraju, ako ne audiciju, mi ćemo nikad ne bilo koji deo.

A ima toliko divnih delovi od there.Find naše više o našem #Breakfree od straha kampanje

load...

Slične vesti


Post Mišljenje

Evo zašto svi treba da koristimo # kalloutracizam

Post Mišljenje

Biti starija mama - jedan pisac otkriva sve

Post Mišljenje

Metričnost

Post Mišljenje

Stop 2018: Kako je Chloe izložio seksualno uznemiravanje u muzičkoj industriji

Post Mišljenje

Da li je Ivanka Trump konačno izgubila sve kredibilitet koji je ostavila?

Post Mišljenje

Otkriveno otvoreno pismo predsjedniku SAD od strane mlade majke

Post Mišljenje

Kako izgleda kao sestra Sororiti u Sjedinjenim Državama

Post Mišljenje

Otac moje zavisnosti od oca: Odrastao sa muškarcem zavisnim od seksa

Post Mišljenje

Seksualni surogat: Da li biste spavali sa strancem kako biste spasili seksualni život?

Post Mišljenje

Problem A4 struka i naš novi preuzmu

Post Mišljenje

Sjedio sam u pozorištu samo sa Veinsteinom dok je zagrli

Post Mišljenje

Možemo li prestati da nazovemo odsustvo iz porodiljskog odsustva?