Te noći u Mančesteru, velika dokazana muzika je snaga | RS.polkadotsinthecountry.com

Te noći u Mančesteru, velika dokazana muzika je snaga

Te noći u Mančesteru, velika dokazana muzika je snaga

Kako koncert One love Mančester pokazalo da ljubav zaista može da pobedi mržnju

Reči Eva Barlou

Budite Alrightvas već je Banger jednog iznosu od Ariana Grande, ali kada je izašao sa svojim flirti ritmu na bini ispred globalno strimuje publikom u okviru Ljubav Mančester koristi concertit One postao Clarion poziv za solidarnosti, ljubavi i nade. To je bio značajan za mnogo razloga. Podstaknuti zaglusujucih cheers Grande pevali: "Mi smo gon 'u redu', jačanje morala u zemlji više nego bilo koji političar mogao, dokazujući da je muzika moć.

Zajedno sa poput Justin Bieber, Take That i Kati Perri Grande i njen tim izvukao zajedno veliku liniju praktično preko noći. I samo pod dve nedelje nakon areni napada Manchester, oko 50.000 ljudi pakuju se u Old Trafford Cricket Ground u spomen poginulima i pokazati da duh svog grada nikada neće biti poražen. To je bio čin prkosa i hrabrosti, i to je bio prvi nastup Grande je nakon tragedije u Mančester Areni 22. Maja, kada je poginulo 22 nevinih ljudi.

load...

Grande ga drže zajedno više od Robbie Villiams, koji blubbed pola puta preko anđela. Čak i Lijam Galager sahranio svoju prethodnu sekire sa Chris Martin da uradi interpretaciju Live Forevervith Coldplai. Onaj performanse koje su me hvata ponosa je mala zabuna je Krila. Uhapsili su svoje guze dole toj pisti sa takvom snagom da je gotovo Survivalist. Oni oličenje svega što zajednica ljubitelja muzike iznenada traži da se bori za; prostor gde devojke i LGBT osobe mogu da osećaju bezbedno, zagrlio i ohrabreni.

Tu je čuveni komad otvorenom umetnosti na kratka ulica koja glasi: "... I šestog dana, Bog je stvorio MANCHESTER '. To nije nikakvo iznenađenje mi je da u tom gradu, gde sam proveo studentske godine, gužve nisu bili uplašeni da se pojavi do drugog velikog događaja u svetlu takvog gnusnog događaja. Škotski čovek na BBC ko je davanje krvi na terenu, rekao je novinaru: "Zašto da ostanem u ovom gradu za 17 godina? Ovaj grad je zajednica. Ne zanima me ko vjerujete, odakle si, ovaj grad je za svakoga i da svi treba da se ujedine rundu. " Narod Mančesteru su brinu jedni o drugima.

load...

Osim vlastite oporavak grada, međutim, kulturni značaj koncerta ne može se zanemariti. To je bio nastup na Live Aid, mira i ljubavi-propoveda proporcije. To je bio Hvala ti Manchester zaslužio. Mančester je rodno mesto toliko muzičkog nasleđa: The Smiths, Joi Division, The Chemical Brothers, oaza, pa sve do danas je 1975. Za napad njegova arena je da se ukaže pištolj u njegovom srcu. Reakcija je bila jaka, ne samo zbog nečuvene nasilja, već i zbog toga što Mančester se borio za svoj život. Više od samo melodija, Mančester je podario svetu muzike i likova koji neće biti rečeno da se povuče. To je zarazno stav i koja će zadržati naš duh odlučan.

load...

Slične vesti


Post Mišljenje

Stop 2018: Kako je Chloe izložio seksualno uznemiravanje u muzičkoj industriji

Post Mišljenje

Problem A4 struka i naš novi preuzmu

Post Mišljenje

Šta Trump znači za globalna ženska prava?

Post Mišljenje

Savjeti starih žena

Post Mišljenje

Međunarodni dan žena: 16 razloga za koje još uvek treba da vičemo

Post Mišljenje

Ono što mi danas znači žena

Post Mišljenje

Ofcom je objavio pažljivo rang listu nepoznatih reči

Post Mišljenje

Reggie Iates grenfell vatra je bila o ljudima koji nisu politika

Post Mišljenje

Tinejdžerska siva kosa: Kako to voleti

Post Mišljenje

Posle poslije rada: Da li treba da preispitamo kulturu kulture na poslu?

Post Mišljenje

Kako mladi preživjeljac kancera jajnika pokušava da živi bez straha

Post Mišljenje

Daisi Buchanan prevazilaženje straha