Trendovi olimpijskog stila Helen Skelton na Tvitteru | RS.polkadotsinthecountry.com

Trendovi olimpijskog stila Helen Skelton na Tvitteru

Trendovi olimpijskog stila Helen Skelton na Tvitteru

Plus, zadovoljava nastajanju London dizajnera ona ne može da prestanu da nose u Riju

Olimpijski stil TV voditelj Helen Skelton je cased pomalo Tvitter Nesrećna epizoda prošle nedelje. Depresivno - 2018. - to nije sportski ekspertiza bivšeg Blue Peter predavača, intelekt ili na ekranu harizma koja ju je trending preko društvenih medija. Ne, razlog je bio daleko reduktivan: dužina haljine.

Daft komentari su došli u zbijeno i o asimetričnom beloj haljini koja Skelton nosila - a, za tvoju informaciju, ona je predstavljajući BBC pokrivenost za kategoriju plivanja - i kretala se od zaista smešno: "Da li je @HelenSkelton prestao da commentate na plivanje na nju put do toga žurka ?, 'Love #HelenSkelton, ali je ona ponestane odeće u njenom koferu i da se sada koriste u hotel listova ?? #unusualfrock ", na veoma seksistički (nećemo gubiti vreme sa onima).

load...

Kredit: Instagram / @ helenskelton

Srećom, bilo je nekih mudrost u okršaj, a jedan tvit glasi: '. Ako se borite da se koncentrišemo na sportu, jer žena ima par nogu, to više govori o tebi nego njen #HelenSkelton # Rio2016'

Kada je razgovarala sa Marie Claireback u januaru, Skelton odnosu Tvitter na "loše dečkom ':' Ponekad je zaista korisno, ali često loše za svog ega. To je posebno dobra za rezultatima i ažuriranja Kada sam se i oko, ali ljudi, uključujući i mene, ne znači uvek ono što kažu na tu. "

U slučaju da niste upoznati sa 33-godišnja majka-na-jedan, ona segued u sportsku predstavljanje kada je njen profil porasla nakon niza smelih dobrotvornih vratolomije, što je uključivalo dalje putuju u kajaku nego bilo koju drugu ženu i dorade Namibijskoj ultra maraton.

Njen pristup modi je isto tako hrabra, i ona je braneći niz razvoju dizajnera, uključujući Edeline Lee i Aleksandra Levis tokom svog vremena u Brazilu. Kao i sjajnim globalni pažnju na ovim manje poznatim dizajnerima, Skelton je mešanje u Highstreet komada iz Asos, Kurt Geiger i Vhistles.

load...

Edeline Li Shov Fall Vinter 2018, London Fashion Veek

Edeline Li, dizajner sa sedištem u Londonu iza pomenutog beloj haljini, bio presrećan kada Skelton je stilista Cobbie Jejts (koji je takođe radio sa Jessis J i Justin Bieber) je stupio u kontakt o nošenju svoje projekte u igrama: "Helen preduzeti korak Off The tukli put da nose više zanimljiv odeću od prosečne TV ličnosti. Mislim da je duh i boje odeće su u potpunosti usklađeni sa posla ona radi, "Li nam je. "Helen je jaka, živahan, inteligentan i lepa žena koja voli svoj posao i zabavljaju praveći uticaj."

Dizajner Kanadski rođen cut zube pod Alekander McKueen i John Galliano pre pokretanja njenu istoimenu liniju u 2017. Kao Skelton, videćete Lija ženske, ali modne napred dizajn visi na ulaženje u Alisija Vikander, Tailor Svift, i Solange Knovles. Ove sezone, ona se pokazuje na-raspored na Londonskoj nedelji mode u u 'na slici sobe prezentacija ".

load...

Slične vesti


Post Mišljenje

Seksualni surogat: Da li biste spavali sa strancem kako biste spasili seksualni život?

Post Mišljenje

Reggie Iates grenfell vatra je bila o ljudima koji nisu politika

Post Mišljenje

Kako izgleda kao sestra Sororiti u Sjedinjenim Državama

Post Mišljenje

Moje iskustvo detinjstva i dalje me proganja kao odraslu osobu

Post Mišljenje

Dakle, šta je zaista voleti biti redovna 18-godišnja devojčica i HIV pozitivna. Marie Claire

Post Mišljenje

Stop 2018: Kako je Chloe izložio seksualno uznemiravanje u muzičkoj industriji

Post Mišljenje

Šta Trump znači za globalna ženska prava?

Post Mišljenje

Dakle, kakav je argument između crno-belih feminista

Post Mišljenje

Metričnost

Post Mišljenje

Kako mladi preživjeljac kancera jajnika pokušava da živi bez straha

Post Mišljenje

Stvari koje vam niko ne govori o roditeljstvu

Post Mišljenje

Vick nada: Zašto se klupska kultura starih dečaka na radiju mora promijeniti