1930-ih godina i žene koje su definisale tridesetih godina | RS.polkadotsinthecountry.com

1930-ih godina i žene koje su definisale tridesetih godina

1930-ih godina i žene koje su definisale tridesetih godina

Od Bette Davis do Katharine Hepburn, da pogledamo najmodernijih žena tridesetih godina '

Na početku te decenije, nakon ispadanje iz Velike depresije u Americi, 1930. Modni kao i svi ostali aspekti normalnosti su duboko promenila.

Skoro preko noći živahnost od 1920 modne Flapper nestao, sa sofisticiranim i konzervativniji stil postaje od rigueur.Moving u drugoj polovini decenije, 1930s moda je pod uticajem Holivuda glamura, dok dan habanja su krenule za praktično sa žene vole Katharine Hepburn grli sportskih izgledu; trend koji je uticao 1940. Fashionand još uvek voli desetine dizajnera danas.

load...

To su žene koje vladali dan...

Jean Harlov je 1930 moda

Još jedna zvezda na ekranu koji je prkosio konvencionalne percepcije lepote tog vremena, Žan se pamti iz svog Platinum Blonde Bob (koji je inspirisao hiljade imitatora da se njihovi Barnets seku na sličan način), Rosebud usne i lučne obrve, kao i svoje odjeće i deluje sposobnosti. Dostojan odobrenje ako se ikada čuli jednu, Merilin Monro često nazivaju Jean kao njen idol - i zato smo sada isto.

Ginger Rogers '1930 moda

Često je ples partner Dapper Fred Astaire u filmovima, Ginger je poznat po nju stalno menjaju dlaku. Straight, vavi, elegantan Bobs i klasičan up-dos; Đumbir ih nosili. Ona je ostavila poseban trag na 1930 način sa svojim Super elegantnim haljinama, koji su pokazali off joj zavidan figuru, kao i njene plesne prozorske daske.

Joan Cravford je 1930 moda

Stupanje na njeno 1930., Džoan je postala jedna od najvećih ženskih zvezda MGM, a bio je u jednom trenutku jedan od najbolje plaćenih žena u Holivudu. Njen stil je stalno menja ispred trendovi tog vremena. Partnerstvo Joanin sa legendarnim kostimograf Gilbert Adrian ju je jedan od najbolje obučena žena na i van ekrana. Prekomerno-uštirkana i ogrlicom haljinu koja Adrijan dizajniran za lik Joan u LETTI Lintonvas toliko popularan da proizvođači širom Amerike počeli proizvodnju budžeta replike, sa robna kuća Maci prodaje 15.000 primeraka! Verovatno je bio jedan od najvećih ikona haljina uoči Odri Hepbern je Breakfast at Tiffani'slook u eri 1960 Fashion- i that'ssaiing nešto.

load...

Carole Lombard je glamurozne haljine

Život tragično prekinuta u avionskoj nesreći kada je imao samo 33 godina Lombard je poznata po svojoj komičan vremena, njene romanse sa Clark Gable i naravno, njenog bezvremenski osećajem za stil. Kao što je udobno u pametnim odvaja kao što je bila u potpunosti na haljinama, Kerol je poznata i za njenu na ekranu glamura i van dužnosti osećajem za stil.

Dejzi Felloves 1930s moda

Redovan na socijalnom krugu, kao naslednica i urednik američkog Harper Bazaar Parizu, Dejzi je takođe dobro poznata po svojoj ljubavi prema finog nakita - kao i za neuspelog pokušaja da se zavede Vinstona Čerčila. Daisi je skandalozno ljubavne afere i njena ljubav 1930 modnih dizajnera i dvorana, kao što je Elsa Schiaparelli, navela je pomenuti dizajnera da stvore color 'Shocking Pink "za nju. U međuvremenu Kartije je Daisi zlatar izbora, nešto što sasvim bih da mogu da kažem o sebi, takođe.

Mona von Bismarck je 1930 moda

Ne može se govoriti 1930 modne ikone bez davanja Mona spomenuti. Pre Paris Hilton bilo Mona Von Bismark, američki višeg društva koji je bio poznat po svom izboru u odeći i starijih muškaraca. Sahranjena u Međunarodna Najbolja Dressed List Hall of Fame 1958. Godine i proglašena za najbolju Dressed žena na svetu po Chanel, Molineuk, Vionnet, Lelong i Lanvin 1933. Mona je žena mnogih obožavalaca. Ona je rekla da nije ostavila krevet za tri dana posle Cristobal Balenciaga zatvoren svom ateljeu u 1968., jer je bila veliki obožavalac njegovih dizajna.

Barbara Hutton je 1930 moda

Ikona 1930s moda i naslednica u Voolvorth je sreće, Barbara je ovo drugo dan društvena scena kraljica, putuje svet da prisustvuje raskošne žurke i nazvan je "Poor Little Rich Girl 'posle domaćin skupu bal debitanata usred Velike depresije. Sa intenzivnim strasti i fascinacije za nakit, Barbara kolekcija nego joj bogatstvo je ono što je ostavio iza sebe, sa svojim ogromna kolekcija koja obuhvata jade ogrlice, Cartier komada i ogrlicu biser ranije u vlasništvu Marija Antoaneta. Kolekcija svaki nakit entuzijasta će zavideti.

load...

Slične vesti


Post Moda

Najbolji kišobrani i vodootporni jakni za kupovinu

Post Moda

Ono što znači simboli na etiketama za odjeću. Briga za pranje

Post Moda

Modne revije Louis Vuitton: Najbolji arhiv momaka

Post Moda

Najbolji Rai-Ban sunčane naočale: Aviator, Vaifarer, klubski trener i još mnogo toga

Post Moda

Omiljene marke Kate Middletona: Analizirana je vojvotkinja modnog stila u Kembridžu

Post Moda

Nova kolekcija Boden koju vaša oklopna garda očajnički treba

Post Moda

Cath Kidston proslavlja svoj 25. rođendan na najbolji mogući način

Post Moda

Oduševit ćeš se za ove naušnice od 10 EUR

Post Moda

Glamurozni trenutci iz arhiva Londonske modne nedelje

Post Moda

Ovo je najtvitniji modni brend u 2018. godini

Post Moda

20 brilijantnih naušnica koje će rešiti svaki dan lošeg kose

Post Moda

Kanie vest ieezi sezona 4 Nev Iork modnoj nedeli