Da li biste ikada nadograđivali vaš prsten za angažman? | RS.polkadotsinthecountry.com

Da li biste ikada nadograđivali vaš prsten za angažman?

Da li biste ikada nadograđivali vaš prsten za angažman?

Praktična ili materijalisti?

Ima toliko pritisak kada se bavi, kada planirate vaše venčanje i kada ste na kraju udala. Trebalo bi da izgledaju na određeni način, haljina na određeni način i osećaju na određen način. Nosite isti prsten svaki dan do kraja svog života je deo tog pritiska, samo jedna očekivanje društva. Ali istina je, vaš odnos treba da se uradi svoj put, sve do nakita što ima.

Ako vam se osećate sentimentalna o svojoj prsten, ali to ne pristaje više, imate opcije koji ne uključuju se u penziju. Mnogo zlatara će resetovati kamen, što znači da bi mogao ići na različitim mentalnim ili stila. Dodavanje kamenje na vaš prsten je druga opcija, kao što su novi trend za partije jakni "- Prstenje da nosite okolnih svoj verenički prsten da ga pretvori u koktel prsten. Ali šta god da odlučite da uradite, niko ne treba da se osećate krivim zbog ne žele da nose nešto. Padnem originalni verenički prsten ne znači da si bezdušan ili sentimentalan i sigurno nije odraz toga kako se osećate o svom angažmanu, partnerom ili vaš odnos.

load...

NE - Zabava urednik Lusi Pavia kaže da nikada ne bi promeniti njen prsten.

Moj muž će, kaže da svoj verenički prsten napravljen je jedan od najvećih stresnih stvari koje je ikada uradio. A ovo je od čoveka koji je sebe stavio kroz tri runde CFAs. Ovaj proces je trajao mesecima. On je izabrao kamenje iz viktorijanskog dijamanata broš koji je ljubazno donirao njegovi dedovi i babe. Zatim je specijalistički zlatara u Hatton Garden, koji je bio srećan da radi sa starim rez kamenjem i da su ih postavili u komplikovanom edvardovskoj oblika sa širokim ramenima, centriran oko nizu od tri dijamanta.

Nekoliko dana nakon što je predložio izvukao je snop papira sa više desetina različitih crteža na njih. Bio sam dirnut koliko puta je dizajn bio nameštena i prekraja dok ne bude baš kako treba. Shvatio sam proces bi bio mnogo jednostavniji za Volje ako mi ukus u nakitu su malo čistiji i jednostavnije, ali sam apsolutno voleo rezultat.

Starinski nakit može biti u modi sada - pogledajte Pippa Middleton je verenički prsten za više detalja - ali kao i svi trendovi Siguran sam da u nekom trenutku u budućnosti neće biti. Ja stvarno ne daju mari. Mnogo stvari može biti izabran za trend-driven razloga, ali ja ne mislim da je verenički prsten je jedan od njih, i nadam se da nosi moj dok sam u svojim kasnim 80-tih godina i to je cenjen od prste od gimlet -eied unuče.

load...

Razumem da u mom slučaju postoji nekoliko posebnih razloga zašto nikad ne bih "napreduju" (nisam siguran da se taj termin 'napreduju "- tako je plaćenik, kao prsten je zameniti roba, kao auto ili usisivač), tu je i činjenica da je to dizajnirao sam i tu čast da se traži da zaštiti kamenje koje su bile u njegovoj porodici već godinama. Ali, čak i ako je kupio prsten umesto da ga dizajnirao, a nije imao porodične veze, još uvek nisam sigurna da bih sebi da ga promenite.

(Osim, naravno, bilo je zaista odvratno. Govorimo o 'trgovanju gore ovde, ne prisiljavaju sebe da nosi nešto što mrzim od samog go.)

Moda menja - kao i ukus - ali je verenički prsten ne bi trebalo da bude obavezan da to. To je (za mene, u svakom slučaju) deo svog romantičnog istorije, otisak trenutak u vašem životu, kada oboje počinili jedni drugima za život - čak i ako je otisak može doći do izgleda pomalo zastareo, ili premali , ili je u hladovini zlata ste na kraju odlučiti zaista ne odgovaraju vašem skintone. Samo na isti način stare romantičari visi na stub karata od svog prvog koncerta zajedno (iako je bilo, neometan, Nickleback) ili potvrda iz Pizza Ekpress večere, ili smešna napomena ostao do frižidera.

Jer će uvek biti 'veći kamen ", ili oblik i stil mislite Možda ti sada bolje odgovarao samo delić, ali će biti samo jedan prsten koji je izabran od strane osobe koju volite u jednom od najromantičnijih - i nerava-vracking - pokreti osoba može napraviti. I na kraju krajeva, ako ti stvarno smeta, postoje i sedam prstiju na oblače...

load...

Slične vesti


Post Moda

To je ono što je zaista u Njujorku modna nedelja

Post Moda

Vaš vodič za Nev Iork modnu nedelju 2018

Post Moda

Uvođenje održive dizajnerske torbe sa pečatom modnog uređivača odobrenja

Post Moda

Ovaj tajni kod će vam dati dodatnih 40% popusta od prodaje

Post Moda

Kako pranje i čuvanje vaših Cashmere džempera

Post Moda

Kostimi serije 2 krune: Upoznajte dizajnera iza izgleda

Post Moda

Moschino najbolje ikada pješačice pokazuju trenutke

Post Moda

Ljetne jakne koje će vam pomoći u rješavanju vremenskih intervala

Post Moda

5 novih modnih dizajnera o kojima stvarno treba znati

Post Moda

Zašto su žene u Francuskoj tako prokleto hladne? Upoznajte 17 najbogatijih francuskih dama

Post Moda

1940. moda: Ikoničan izgled i žene koje su ih čuvale

Post Moda

Zašto je princeza Diana još uvek naša kraljevska modna ikona