Faza osam AV16 kako nositi kolekciju nove sezone | RS.polkadotsinthecountry.com

Faza osam AV16 kako nositi kolekciju nove sezone

Faza osam AV16 kako nositi kolekciju nove sezone

Od partijskih haljina, da VORKVEAR faza osam su svi ključni novi trendovi u sezona označiti.

Ovo je Mari Kler advertorijal.

The Silver Lining svim oblacima počinjemo da vidimo na nebu je obećanje uzbudljivih novih kolekcija udaraju prodavnice u narednim mesecima. Iz našeg go-u udobnim knits, da više trendova na čelu komada, nove sezone kapi ima sve što je potrebno za izradu savršen jesen / zima garderobu.

Prva stanica je bila faza Osam, koji je kolekcija jesen je moderan, elegantan i otkucava sve naše omiljene trendove. Od premijum kožne komade kao što su Michellejacket i Luciedress, povišenim VORKVEAR suštinu kao što su Abbibelted boja blok haljini, faza osam su svi krojačkih baze pokriven.

load...

Naš vd Senior modna urednica Ebi izabrao Luciedress kao njen heroj komad iz kolekcije jer je velika osnova za nanošenje slojeva do odjeću za svaku priliku, i da se prilagodi vašem ličnom stilu. "To je velika raslojavanja komad - možete ga tim sa rollneck kao što sam uradio danas, ili sa bluzu za kancelarije."

Glavni junak komada iz opsega takođe uključuju šik boje blokiran haljinu, koja nam je vd izvršnog direktora Moda Hana voli: 'To je super-prilagodljiv i to je odlična alternativa za male crne haljine ".

Pogledajte sve ostale delove naše modne tim voljene u videu ispod:

Poznati zato što je "haljina destinacija", ima dosta izuzetnih partija haljina previše, naša omiljena je stane i bljesak Midnight Blue AdalinJackuard Dress, za super-laska siluetu.

Sa velikom rasponu veličine od 8 - 20, postoji velika Mik za svačiji ukus i lične stilove. Ali, ako ti treba ruka odabiru pravih komada za vas, ili vam samo fensi pristrasno iskustvo kupovine, faza Osam nude po meri lični stil usluga u odabranim prodavnicama.

load...

Pogledajte našu izmenu deset ključnih dela iz zbirke, a ako nađete nešto što volite možete kupiti bez krivice sa ekskluzivnom 20% popusta. Samo unesite MCAV16 u kase trenutku za popust na mreži, ili citiram ga pomoćnika prodaje u prodavnici. Dok ova ponuda isključuje prodaju, Collection 8, svadbeni i kupovinu poklon kartica, može se koristiti na svim punu cenu fazu osam stavki samostalnih radnji do 14 - 09 - 16. Srećan šoping!

Slične vesti


Post Moda

Deset koraka garderobe detok vodiča za više pažljiv način

Post Moda

Ono što znači simboli na etiketama za odjeću. Briga za pranje

Post Moda

Crni petak i ciber ponedjeljak trener se bavi vašim uličnim stilom

Post Moda

Crni petak i sajber ponedjeljak dizajnira se previše dobro da bi bili istiniti (ali su, pošteni)

Post Moda

Faza osam AV16 uređivanje

Post Moda

Izvinite London modnu nedelju, sve je u pitanju sniffie dogvalk upravo sada

Post Moda

Neverovatno lepa šetnja u ormarima koji su bolji od Carrie Bradshavs

Post Moda

20 brilijantnih naušnica koje će rešiti svaki dan lošeg kose

Post Moda

Kako prodati vintažnu odeću dizajnera online i zaraditi novac

Post Moda

Kako nositi vrhove žetve. Najbolja žetva za proleće leto

Post Moda

Uvodeći liniju nakita, nosićete celo leto

Post Moda

Logomanija se vraća: Najbolje najbolje komade za prodaju