Givenchi šou u Parizu otkriva novu viziju Clare Vaight Kellerove 80-ih godina | RS.polkadotsinthecountry.com

Givenchi šou u Parizu otkriva novu viziju Clare Vaight Kellerove 80-ih godina

Givenchi šou u Parizu otkriva novu viziju Clare Vaight Kellerove 80-ih godina

Pa, mi ćemo vam dati trag. Ona je mekan, ali nervozan - i mnogo 1980. Pročitajte na za kompletnu priču o Pariskoj nedelja mode debi svi čekali da vide.

Prošle nedelje na Dior Shovin Parizu, dizajner Marija Gracija Chiuri počela postupak sa kopijom 1971 Linda Nochlin eseju "Zašto su tamo bilo velikih umetnica?" na svakom sedištu. Chiuri je, naravno, prva žena dizajner da vodi kuću, svoj prolećni 2018 debi u pratnji mećava naslova u tom smislu. U subotu u Paris Fashion Veek, moda je još jedan korak napred ka, hm, je (novine opsednut industrije čiji je cilj, platio i podržan od strane žena, ali bi muškarci? O, ironiju) 21. Veka. Još jedna moćna žena, bivši Kloi dizajner Kler Vaight Keler, predstavila svoju prvu kolekciju za drugi istorijski francuske kuće u Givenchi šou u Parizu. I dečak, bio je dobro potkovan skok. Ali više od toga u minut.

Vaight Keller je odvesti na lakom, vetrovitom Chloe devojka je bila uspešna, ali Giorgio Armani je mnogo finije, strukturirano stvar. To je kuća koja u osnovi izmislio LBD- Hjubertu besprekorne dizajn za njegovog bliskog prijatelja Audrei Hepburn u Doručak kod Tifanija su ikona kao i sama glumica. U poslednjih nekoliko godina, prethodna Gucci dizajner Rikardo Tisci nas je popustljiv sa željom za svoje mračno glamurozne, gothic dizajna. Tako Vaight Keler je njen rad iseći. A ona definitivno smanjiti - od ramena, da budemo precizni.

load...

Kombinovanje 1980-tih i 1960-ih reference iz arhive, novi Gucci šou je odrastao se na velika ramena 80s siluetu koja se pojavljuju na modnim pistama svuda, začinjena sa čudna trenutku čistih šezdesetih-Odri nebo - kao crni lace- rukavima haljina sa tri savršenom prikupljenim satena klanja front.

Bilo je prostrane rukava košulje, obložen na ramena da im daju trouglasti, 1980 silueta, košulje haljine upleteni sa delovima nožem naborima, Blouson jakne u farmerke i kože, tankim kožnim pantalonama sa podelama na zglobu i nekih divno dinastije grafiku.

 

Iskustvo Vaight Keller je sa Floati flouside stvari je kroz ogrlicom haljine, jednu u delikatnim nivoima nane zelene šifona i oivičena scarlet čipkom.

Standout plavo-na-plava prugasta pogled, okupili na ramenima, uspela da izgleda grafički, ali vaftili romantično u isto vreme - sasvim feat.

load...

Naravno, mi uštedu najbolje za kraj. Govorimo o pribora. Naime - covboi boots. Ali ne tvoja stara tukli up ten koža par iz Portobela, mais non. To su luksuzni, Pariz-šik hibrid - guranje u V u prednjem, ali sa uskim visokim pete, i urediše sa SnakeSkin. Crna ili karamel - ovo će biti naša dilema kada oni pogodio prodavnice. Ako ne svi prodati pre nego što zaista tamo, to je to.

Sa prednje strane jastuka, kutijasti minijaturne stilovi (neki vezan za pojaseve) sa tankim zlatnim dvostrukim lancima i kvadrat mesinga Gucci-logo kopče imaju 'It-bag-in-the-odluka' pečat preko njih. Ne bukvalno, naravno - Vaight Keler je previše šik za ironičnim parole.

Stai tuned for more Paris Fashion Veek akcije...

load...

Slične vesti


Post Moda

Plus dizajneri odeće

Post Moda

Ovaj promo promo kod će vam 50% popustiti u crnom petak

Post Moda

Vodopadi i PVC kišni mantil Sopstvena nedelja u Parizu u Chanel ss18

Post Moda

Faza osam AV16 kako nositi kolekciju nove sezone

Post Moda

Donje rublje Anine Bing: saveti za oblikovanje donjeg rublja dizajnera i instagram zvezda

Post Moda

Sandra Choi, Roberta Benteler i Susie balon će vam dati ozbiljan zavoj za cipele

Post Moda

Inspirativni instagram predstavlja letnji stil

Post Moda

Najbolje jumpsuite: Kupujte našu izmenu najboljeg dizajnera visoke ulice

Post Moda

Kako prodati vintažnu odeću dizajnera online i zaraditi novac

Post Moda

Najbolje su ikada momci u modnim prugama

Post Moda

Glamurozni trenutci iz arhiva Londonske modne nedelje

Post Moda

Najbolja moda #PlusSize: izmena Marie Claire