Kupovina hacks postaje ASOS vvip | RS.polkadotsinthecountry.com

Kupovina hacks postaje ASOS vvip

Kupovina hacks postaje ASOS vvip

Sve hakovanje koje treba da znate o

Da li ste znali ASOSVVIPs bili stvar? Ne, nismo ni mi. To je u suštini znači da si toliko važan klijent koji možete dobiti sve trostruki bodova dana, popusti, rani pristup prodaje i mnogo više.

Tako smo dobili više nego malo uzbuđen kada je narod u intugot u kontaktu da podele svoje hakovanje šoping o tome kako doći do tog nivoa, brzo. Ovde je sve što treba da znate...

Što više troše, više nagrade dobijate: za svakih 500 poena (100 € troše), dobijate 5 € ASOS A liste vaučer. A tu su i nivoi: nivo 1, nivo 2, nivo 3 i VVIP. Kao što otključavanje svaki nivo, dobijate više besplatne stvari. Evo šta dobijate:

load...

I ispostavilo se da postoji skrivena načina da skoci svoj put do VVIP status: Magazin Insajder pisca i VVIP ASOS kupac, Ciana O'Reilli, otkriva kako je to uradila.

Povremeno, ASOS ponuda bonus poene - ovo vam dati priliku da zarade više od standardnih 5 poena po 1 €. Možete zaraditi bonus poene preko posebne ponude preko svojih e-mailova je ASOS-Lister tabla je ASOS aplikacija i njihovi mediji računi socijalnih, tako da je definitivno vredi drži na oku ovo.

6. Zapamtite brend listu ASOS

ASOS stock opterećenja ulične brendova iz Nev Look i River Island do Mango i još stotine. Ako vidim nešto što želim da kupim jedan od tih brendova, uvek proverite da prvo vidimo da li ASOS stock ga. Na taj način mogu da koristim svoj premier nalog da biste dobili besplatne, sledeće dana isporuku i dobiti bodove u isto vreme.

7. Iskoristite Asos vaučera kodova

Ništa me čini srećnijim nego kada ASOS imaju popust dana; da uštedite novac, pazite na ove i druge kodova i ponude. Za razliku od kada kupujete neke od njihovih artikala za prodaju, i dalje možete sakupiti-Lister na ukazuje kada se koristi popust kodova. ASOS često kodove odakle ti pare na, u zavisnosti od toga koliko ćete potrošiti - na primer, 10 € akciju 50 € troše. To je napomenuti ipak, da je sa ponudama ovakvim, ti skupljati bodove na ono što zaista troše, a ne ukupne vrednosti vaše korpe. Ako želite da budete prvi koji će saznati kada ASOS drop kod popust, prijavite se na naše e-pošte i poslaćemo vam obaveštenja.

load...

Slične vesti


Post Moda

Ovo je ono što je potrebno da biste dobili spremni crveni tepih slavnih

Post Moda

Modne revije Louis Vuitton: Najbolji arhiv momaka

Post Moda

Najbolje venčane haljine Disnei: definitivno rangiranje

Post Moda

Crni petak i ciber ponedjeljak paze da morate kupiti sada pre nego što bude prekasno

Post Moda

1950-ih modnih ikona i trenutaka koji su zauvek definisali stil pedesetih godina

Post Moda

Kupujte najbolje košulje haljine. Visoke ulične i dizajnerske ponude

Post Moda

Kako se oblačiti kao pariski stil pravila francuski bloger zakuni

Post Moda

Zašto je princeza Diana još uvek naša kraljevska modna ikona

Post Moda

Kostimi serije 2 krune: Upoznajte dizajnera iza izgleda

Post Moda

Baletne pumpe: cipelu koju svaka žena treba u svojoj vardobi

Post Moda

Najbolji personalizovani i monogramirani modni pokloni

Post Moda

Neverovatno osećate dobro teksas, direktno iz visoke ulice. Marie Claire