Lekcije uličnog stila naučili smo iz Londonske modne sedmice ss17 | RS.polkadotsinthecountry.com

Lekcije uličnog stila naučili smo iz Londonske modne sedmice ss17

Lekcije uličnog stila naučili smo iz Londonske modne sedmice ss17

Od luksuznim majicama na besplatne oblikovanje hakere, to su trendovi koje treba da znate o

Dok se prikazuje na Londonskoj nedelji mode SS17are ključni katalizator za trendovima sledeće sezone, ulica je mesto gde treba tražiti u stilu osobenosti i neočekivanih obrta na glavnih trendova pisti. Ove sezone je predložio čitav niz novih načina da preispitamo naše garderobu namirnice, kao i afirmišu delove ćemo ulagati u ovoj sezoni.

Ovde su ključni izgleda treba da obrate pažnju na:

Ostale detalje

Zvali smo ga vratili u julu, a sada je vreme da obrati pažnju na sve ove priče o "kustos" uši. Više nije radnja - udariti u nekoliko bisera i ode, ili još gore, istrajati u tom malom titanijum stud si probio s - naušnice su sada ključni označitelj da si ispred igre ove sezone. Vi ne treba da bacimo bombu na Dinki namigivanje dijamanata, samo pokupi kutiju assorti vijaka (Topshop i Zara imati neke velike skupove Right Nov) i budite kreativni.

load...

Making Vaves

Ruffles su još jedan trend koji je vladao vrhovni od prošle sezone. Od kaskadno rukave na talasast detalje bib, Guči, Roksanda i Prada su zadržali živnite za jesen / zimu 2018. Visoka ulica je odgovorila sa nekim prelepim tumačenjima; pazi za romantične ogrlicom haljine i elaborate, Rippling košulje lisice.

Get vaisted

Ovo je mikro-trend adaptacija na corseted struku videti na AV16 modnih pista Balmain, Prada i Loeve. Hourglass siluete su se posle sezone obiman, Cocooning oblika. Super-ženstvena i suptilno seksi, činč haljine, Cardigans, kaputi i čak Hoodies sa jednostavnim kaiš.

Dip It Lov

Sećaš se kad smo napravili poziv na novi način da nose kaput? Čini što odeći malo bacanje je produžen do padobranaca i Cardigans. Ako Olivija Palermoand Veronika Heilbrunner imate nešto da kažete o tome da je, i kada je u pitanju trendovima street stile ovaj par su dva veoma pouzdani izvori.

To je to'

 

JV Anderson Piercebag je bio masovni ulični stil pogodak, ljuljanje od mnogih modernih ramena u kobalt plava, dove sive i crno-belo. Manji, logoed bag Irske dizajnera je takođe izuzetno popularan ove sezone, i košta 200 € manje. Jedan za Božić listu želja, možda.

load...

Ja sam sa bendom

U skladu sa povišenim sportske trenda, vintage komadi benda su poslednji skromni garderoba sortirano bi dobili visoke mode Makeover. Od Chanel do Loeve, daj ovim rok zvezda dizajnerima isto modnih vikati kao legendarnih muzičara sa super T-Shirt ukrašena sa svojim imenom.

The Midas Touch

Metallics da je bio ključni trend celo leto a oni ne pokazuju znake jenjava još uvek. Gilded torbe, cipele, bicikliste i bombarderi mogu pretvoriti inače prilično rezervisan odeću u nešto ekstra specijalan. Mi kažemo: podivljaju na ovome.

load...

Slične vesti


Post Moda

Njujork modna nedelja 2018: modni aktivizam, preživeli rak dojke i roboti

Post Moda

Dizajner cipele Sophia Vebster: Upoznajte ženu koja stoji iza živopisnog brenda

Post Moda

Najbolji vreće za kvačilo: 15 koje nisu samo za sezonu venčanja

Post Moda

Najbolji maki haljine: Najlepše letnje haljine ove sezone

Post Moda

Kako nositi trend iskorišćavanja odelo

Post Moda

Istorija cipela

Post Moda

Španski brend za nakit ima na svom radaru ovaj Božić. Marie Claire

Post Moda

Alessandra ambrosio je upravo rekla zbogom Adriani Limi u istinskom viktorijanskom tajnom angelskom stilu

Post Moda

Converse all Star: Kratka istorija iza ikonskih cipela

Post Moda

Vjenčanice od dohvata do highstreet-a: Kako pronaći savršenu haljinu

Post Moda

Najbolja pletena haljina za vrhunsku garderobu za odmor

Post Moda

Modne nagrade 2018: Najbolji crveni izgled tepiha i svi pobednici