Manu atelier: Sve što treba da znate o kesama dizajnera | RS.polkadotsinthecountry.com

Manu atelier: Sve što treba da znate o kesama dizajnera

Manu atelier: Sve što treba da znate o kesama dizajnera

Kada je u pitanju designer handbags, postoje veliki igrači koje vidimo na trotoaru u svakoj nedelji mode, kao što su Gucci, Louis Vuitton i Chanel. A onda su brendovi kao što su Manu Ateljea, koji su malo više nerazmetljiva još toliko isključivi, želiš da budeš deo bande.

Jer vidite, iako ima pokrenut pre samo četiri godine od sestre Najbolje i Merve Manastiru Manu je brzo postao je novi 'to' brend torbu, i broji ljude poput Bella Hadid, Sarah Jessica Parkerand Eva Chen među svojim vernim kupcima.

load...

Lako je videti zašto: torbe su šik, modernog ali bezvremena, i zrače potcenjena luksuz, sa razumnom trenutku cena, a ja sam ovisna. Dakle, šta je tajna? Pitao sam Beste i Merve da mi kažeš sve.

Šta je bio inspiracija za brend?

Pošto smo bili jedanaest godina smo bili izloženi u sirovi talenat našeg oca, jedan od najstarijih zanatlija Turske, koji su stvorili od kože ručno u svom ateljeu u Istanbulu. To nas je stvarno inspirisala da započne Manu Atelier brend. Naš je detinjstvo puno sećanja na nas koji kombinuju različite krpe i stvaraju svoje minijaturne torbice. Tokom ovog vremena, jedan od naših najboljih dragocenih uspomena gleda naš otac bio kreativan i mi pokušavamo da ga imitira i nauče svoj zanat.

Kako ste počeli sa?

Dosta vremena proveli smo u našeg oca studiju, ponekad bismo čekati naše torbe da bude završen, ili naš otac će doneti torbe smo napravili kuću za nas. Uvek smo verovali u njegovu i naše zanatske i dizajn veštine i naš glavni cilj je bio da se premosti jaz između stare tradicionalne talenta i modernog stila; otvara svoj talenat na svetu. Ovo je naš glavni želja, čak i pre nego što istražiti svoje strasti. Dakle, ideja Manu Ateljea je oko za dugo vremena, ali je postao biznis plan nakon Merve diplomirala.

load...

Prvo, oboje odlučili da steknu iskustvo i pomogao druge dizajnere da pokrenu svoje kože pribor kolekcije. Zatim smo radili na Manu Ateljeu za jedan i po godine pre nego što se pokrene.

Verovali smo da je postojala praznina na tržištu u smislu smatraju i pažljivo osmišljena proizvoda, ali sa više pristupačnom cenom. Živi u Turskoj, zemlji poznatoj po svojoj kože i ateljea, pod uslovom da nam se mogućnost da ponudi te cene za naše klijente.

Mi smo stalno zamah ide od organski raste kroz Instagram. Sara Džesika Parker nedavno je nosio našu Mikro Fernveh stil kasnim noćnim Shovvith Stephen Colbert koji je pravi vrhunac i još jedna prekretnica za nas.

Shop sada: Manu ATELjE Fernveh mikro somota kvačilo za 330 € od Net-a-Porter

Da li društveni mediji zaista utiče na brend?

Instagram je pomogao brend da ispriča svoju priču i viziju direktno kupcima. Pre izbacivanja brenda u 2018., mi smo uvek verovali u iskrenom odnosu između brenda i potrošača. Mora da postoji stvarna veza i društveni mediji su odigrali važnu ulogu u tome. Na primer, kada Eva Čen podržala brend je dostigao Manu Atelier na međunarodnom nivou.

Shop sada: Manu ATELjE Demi koža torbu za rame za 395 € od Net-a-Porter

Da li biste rekli društvenih medija je način da se sada proširili brend?

Efekat socijalnih medija na širenje brend ne može potcenio danas, ali morate da podrže virtuelna sa kvalitetom, funkcionalnošću i dizajnom.

Ko bi ti voliš vidjeti nosite svoje projekte?

Sara Džesika Parker nosio stil Mikro Fernveh nedavno što je veoma uzbudljivo za nas, mi smo sada raduju da vide naše dizajna na ljude kao što su Gvinet Paltrou.

Shop sada: Manu ATELjE Fernveh mini koni Suede torbu za 375 € od Net-a-Porter

Šta je sledeće za Manu Atelje?

Mi planiramo da uvedemo nove oblike i imamo i iznenađenje za predstojeću sezonu, tako gledati ovaj prostor! Mi ćemo nastaviti da radi naporno da se stvori renomirani internacionalni brend.

load...

Slične vesti


Post Moda

Kako nositi dungaree. Najbolji ženski dungarei

Post Moda

Raspon Lidl Heidi Klum: Pete su niže od mog ličnog ukusa

Post Moda

Online kupovina: pametni saveti garantovani da vam uštede novac

Post Moda

Ovaj tajni kod će vam dati dodatnih 40% popusta od prodaje

Post Moda

To je ono što modni bloger radi i kako možete postati jedan

Post Moda

Givenchi šou u Parizu otkriva novu viziju Clare Vaight Kellerove 80-ih godina

Post Moda

Mtv Europe muzičke nagrade 2018. Pogledajte sve najbolje crvene tepihove

Post Moda

Ešli Graham aktivno obeshrabruje devojčice da postanu modeli

Post Moda

Zašto je princeza Diana još uvek naša kraljevska modna ikona

Post Moda

Hoćete svaku torbu iz Mulberriove SS18 kolekcije

Post Moda

Sada je restoran Gucci i ne možemo se baviti

Post Moda

Ganni: Šta treba da kupiš da budeš deo bande #GanniGirl