Modni blogeri revolucioniše stilu trudnoće. Marie Claire | RS.polkadotsinthecountry.com

Modni blogeri revolucioniše stilu trudnoće. Marie Claire

Modni blogeri revolucioniše stilu trudnoće. Marie Claire

Najnovije vesti: Materniti ormari nisu ono što ste mislili.

Ami Levis

Jednom davno, materinstva plakari uključen šator poput haljine, mnogo elastičnih opasače i neizbežno, male stil pohvale. Ali, ako ste Fashion girl 2018, možete da zaboravite da se žrtvuje dobar stil tokom trudnoće.

Zahvaljujući mnoštvu Interneta je vrh modnih blogera, Instagrammers i Street Stile zvezde, trudnoća stilehas transformisana zauvek; i ova revolucija je bila više nego na televiziji.

Od Man repeller je Leandra Medine Koena i Instagram je Eva Chen, do Pandora Sikes, The Blonde Salad je Chiara Ferragni i The štedljivosti je Alek Stedman, ključni igrači Moda-a su svi u originalu svoj put kroz trudnoće kasno. Rezultati, kao što možete zamisliti, si besprekorna.

load...

Dressing svoje telo kroz devet meseci kontinuirane promene uvek ce biti vrlo tesko, ali će vam pomoći da oblikujete svoj put kroz njega, mi smo zaokružen neki neverovatan porodiljsko garderobe inspiraciju od žena koje su, na sreću, napravljenih Bump moda cela mnogo lakše.

Cue elegantan partivear, šik kancelarija izgleda i udobno-ne-Scruffi odeća od modnih blogera koji su u vlasništvu svoj porodiljsko stil.

Pandora Sajks

Modni novinar Pandora Sikesvell i zaista prikovan stil materinstva partija, zahvaljujući elegantnim BODICON haljine i prevelike jakne.

Alek Stedman

Neverovatno obučen urednik iza pristupačne način blog The štedljivosti, Aleks Stedman je već dugo ići do za lošeg garderobe ispravki. Kada je u pitanju trudnoće modi, da li su se udobno-šik na viši nivo.

Chiara Ferragni

Plavuša Saladfounder Chiara Ferragni se koristi za dovođenje glamura. Tokom trudnoće, međutim, modni bloger je prikovan na dužnosti porodiljsko preliv.

load...

Sofie Valkiers

Sofi Valkiers, osnivač Fashionata, otkrio moć uparivanja komotnu oblike sa strateški postavljenim pojasevima, da daju udoban materinstva VORKVEAR smart finiš.

Leandra Medine

Čovek Repellerfounder Leandra Medine Koen je poznat po svom uvrnut smisao za stil, a ona ne dozvoli da ode tokom trudnoće. Ključ? Držite otvoren um, i ne plašite se da eksperimentišete.

Eva Čen

Eva Čen, direktorka modne partnerstva na Instagram, već dugo se koristi društvene medije da dokumentuje svoj cool smart-casual stil. Nije popustiti sa neravnina u miksu ni.

Želite više trudnoća stilu inspiraciju? Pogledajte našu punu vodič za najboljeg materinstva clothesthat neće svoj stil slip.

load...

Slične vesti


Post Moda

Kupujte najbolje radne haljine za leto i zimu

Post Moda

Amazon prime dai 2018: Sve najbolje ponude za vaš novčanik

Post Moda

Tražite savršen Božićni poklon za njega? Sve je završeno sa ovim majicama koje su spremne za snove. Marie Claire

Post Moda

6 modnih pravila svaka žena veličina veličine treba da se probije

Post Moda

Moj mali poni, gigantsko cveće i tutus jap, to je Moschino ss18

Post Moda

Proljeće - leto 2018

Post Moda

Glamurozni trenutci iz arhiva Londonske modne nedelje

Post Moda

Kupovina hacks postaje ASOS vvip

Post Moda

Crni petak i ciber ponedjeljak engagement prsten prodaje za svaki budžet

Post Moda

Online christmas shopping hacks: Saveti koji vam trebaju ove zime

Post Moda

Nedelju dana nisam nosio grudnjak i to se dogodilo

Post Moda

Upoznajte modnog fotografa trenutka Tommi clarke