Najbolji momci Vivienne Vestvood i modna arhiva | RS.polkadotsinthecountry.com

Najbolji momci Vivienne Vestvood i modna arhiva

Najbolji momci Vivienne Vestvood i modna arhiva

Da proslavimo naš omiljeni plamen kose moda Maverick PFV shov, mi smo ucrtan najlepše trenutke Dame Vivienne igra menja.

1. Vreme je pobegao sa Rebel... Vivijen Svire je osnovna škola nastavnik koji ponekad voleo da haljine. Na 22, ona je podizanje svog prvog sina, Benjamin, sa njom usisivač fabrika šegrt suprug Derek Vestvood - a onda je upoznala Malcolm. The Sek Pistols "notorna menadžer zahvatila Viv sa njenih nogu, uvodeći je u ropstvo, biciklistima i drugim opštim badass-ness. Par je imao sina, Joseph Corre, koji je išao na nalaze Agent Provocateur i oca sledećeg Brit It Girl, Cora Corre.

(Slika: Versace i Malcolm Meklaren)

2. The Time Ona je izmislila Rock Moda... Vivijen i Malcolm otvorili svoju legendarnu Kings Road butik u 1971., promeni ime svakih nekoliko godina od Let It Rock, da prebrzo da živi, Too Ioung To Die i seks (caps lock, zaključan na ). U visini hipi-šik, u radnji je Elite je okretanje fetiše u modne trendove i nosio je privlačan motoa "rubbervear za kancelariju".

load...

(Slika: Versace 1974.)

3. Vreme je provaljena Istorija... Kada pank moda je postala mejnstrim, Viv znao da je potreban novi ugao. Poenta, na kraju krajeva, bio je da se pobune. Za svoj prvi ikada pista šou u 1981. Vivijen predstavljen Pirates - kolekcije koja kick-pokrenuo novu romantičnu izgled i dominirale 80-sub-kultura. Bilo je anti-Dinasti, šok-i-strahopoštovanje stajling, čitava mešavina istorijskih referenci pire zajedno u jednoj jedinici. Fanovi iz Boi George na Adam Ant voleo njen rad.

(Slika: Versace Catvalk Shov, 1981)

4. Vreme je zaboravila svoje gaćice... Vivijen stekla OBE od kraljice 1992. Godine - nosi bez gaćica. Nema problema, mislio našeg komandira komandosa, dok je odlučila da proslavi sa spin ispred čekanja fotografe u dvorištu Bakingemskoj palati. Je jedan zabavno? Kraljica lol'ed tako teško da je unapređen je u DBE 2006. Godine.

(Slika: Versace 1992. Godine)

5. Vreme je Fell In Love Vith A Vunderkid... Viv pao za čoveka pola njenih godina. Bukvalno. Austrijski moda učenik Andreas Kronthaler je 25, a ona je bila 50 kada su se sreli. "To je veoma teško naći studenta koji ćeš dati 100 Od 100 - možda je moguće, ali ja ih nisam upoznao. Ali, u slučaju Andreas, on je u potpunosti bio van skale, 'Vivijen bi kasnije rekao. Neobičan par žive i rade zajedno još i da je srećno udata za 22 godina.

load...

(Slika: Versace i Andreas Kronthaler)

6. Vreme je (skoro) Broke Naomi skočnog zgloba... Kada mlada Naomi Kembel je da padne u Viv je 1993. Pista šou, moda istorija je napravljen. Iznervirani dizajn? Par 11 inča ljubičaste platformi, ni manje ni više, od tada je smatra muzej dostojan.

(Slika: Naomi Kembel u Vivienne Vestvood platforme)

7. Vreme je postala eko-ratnik... Svaki pravi pank treba dobar razlog za prvaka i tokom godina Vivienne podržalo PETA, istraživanje AIDS-a, Okfam i više. Njen rad kao borac životne sredine, naročito, sada je poznat i ona i dalje naporno radi da bi nas više koriste održive materijale i zaustaviti nemoralne lanaca snabdevanja u modnoj industriji. Ona je čak obučena Lili Cole u ​​divljem gumenom haljini na pank-tematske MET loptu u 2017. "Haljina sa ciljem verovatno kao pank kao što možete dobiti, 'Lili kasnije nam.

(Slika: Versace 2013)

8. Vreme je zagrljaju pop ikona... Nakon godina vode borbu protiv mejnstrima, Viv odlučili u 2008. Godini koji, pod njenim uslovima, pop kultura mogla biti, dobro, super. U dva privlačnih poteza, ona imenovana joj neobičan BFF i kolega aktivisti Pamela Anderson da bude lice njene etikete i postigao veliki holivudski kostim udar projektovanje Carrie Bradshav venčanici u Sek and the Citi film.

(Slika: Sek and the Citi)

9. Vreme se obrijala glavu... Viv obrijao svoje čuvene brave u martu 2018, ali, za razliku od Britnei, naša omiljena dama je imao svrhu. Prema njenim portparola, 'Vivijen ošišala, jer svi moramo probuditi u klimatskim promjenama. " Skoro 50 godina nakon što je prvi razbio kalup, naš omiljeni modni revolucionar je još uvek u misiji da promeni svet na bolje. Pravi originalni, mi te pozdravljamo.

(Slika: Versace u martu 2014)

Pročitajte naš ekskluzivni intervju sa Dame Vivienne Vestvood, ovdje.

load...

Slične vesti


Post Moda

Znamenitosti na modelima: Ovo su najbolje slajdovi piste za slave

Post Moda

Vendi Iu nam govori o tome zašto i kako sakuplja modu

Post Moda

Najbolji momci u Parizu za modne sedmice: Revisit 14 ikonskih shov-ova

Post Moda

SJP na cipele, roditeljstvo i zašto ona želi da se poveže ne antagonizira na instagramu. Marie Claire

Post Moda

Zašto bicestersko selo i dalje predstavlja destinaciju za kupovinu božićnih ljudi

Post Moda

Kako ažurirati svoje čekove za proleće - leto 2018

Post Moda

Paris modna nedelja 2018: Vaš vodič do kraja modnog meseca

Post Moda

Najbolje francuske online prodavnice koje će vam učiniti izgled pariski

Post Moda

Hailei Hasselhoff nam služi izjave ove sezone izgleda sa reke ostrva av17

Post Moda

Dizajner cipele Sophia Vebster: Upoznajte ženu koja stoji iza živopisnog brenda

Post Moda

Glamurozni trenutci iz arhiva Londonske modne nedelje

Post Moda

#milifeinshoes: Camila Carril objašnjava zašto je prvo odabrati svoje cipele. Marie Claire