Otkrijte Scandi-stile pletenine koje se u ovoj sezoni srušimo. Marie Claire | RS.polkadotsinthecountry.com

Otkrijte Scandi-stile pletenine koje se u ovoj sezoni srušimo. Marie Claire

Otkrijte Scandi-stile pletenine koje se u ovoj sezoni srušimo. Marie Claire

Trans-sezonske hero plete trebaš u svojoj garderobi

Promotivni karakteristika sa Lindek

Nema sumnje o tome, Skandinavija je zarobljen jezik stila - i to ne pokazuje znake da utihne ove sezone. Kombinujući napora cool udobnost sa lako-to-vear osnovama i zanimljivih oblika, to je sve o siluete koje vikati o svojoj individualnosti uz minimalan napor. I niko ga poseduje više od Lindek - etiketi dajući nam sve Trans-sezonske #knitveargoals sada kada je vreme postaje hladnije.

"Naši jesen plete se fokusira na ženstvenosti i udobnosti, kaže Anika, Hedin, Lindek šef dizajna. "Inspiracija dolazi iz čistih izraza koji je veliki trend, kao i romantični folklor sa detaljima kao što su flounces i vezom."

load...

Mislim ikonske oblike i lepe Jevelled boje širom trikotaže kampanje, suočio se od tri najuticajnije koji su spremni da govore o ženskom osnaživanje kroz modu.

Poreklom iz Švedske, Norveške i Velike Britanije, Babba Canales, Maia Vik i Phoebe COLLINGS-James transformišu hladno vreme Oblačenje od razumno senzacionalno. Upotpunjena rasponu Lindek je održivih teksas i uspjeha odvaja, ova tri junak komada će to tek postati svoje novu garderobu namirnice...

1. Šenila JumperStockholm maternji i preduzetnik, Babba Canalesis mozak i lepota iza brenda marketinške agencije, Bi Babba. Prošle godine, ona je imenovan na Forbsovoj 30 ispod 30 listi, što joj je jedan od najuspešnijih preduzetnika u poslovanju. Ona nosi ove sezone moraju imati Šenilna skakač i nabranog tura suknju kombinaciju, koja će sigurno stalak komplimente u kancelariji, na vikend ručak i na Insta feed.

load...

2. BODICON DressMusic i moda idu ruku pod ruku - i nagrađivani pevač, tekstopisac i basista Maja Vikcommands kontrolu gde god da ode. Nakon vrećama za Spellemannprisen, norveški ekvivalent Grammi, ona ljulja ova cifra-laska BODICON haljinu sa steznik pojas - Naravno da se proda uskoro.

3. Proverite TrousersPhoebe COLLINGS-Jamesis savremenog umetnika iz Istočnog Londona, a njen opušteni nervozan stil sija kroz ovih širokom nogom proverava pantalone, što je ona udružio sa dečkom džemper i cipele sa platformom za stvaranje poslovnog pogled ozbiljno cool.

Kolekcija je puna standout komada da vas direktno sa svog stola do pića. Probajte uparivanja na-trend indigo denim sa Lindek je jednostavan cami za dan i tranzicije u večeri sa strappi petama i kićanka minđušama.

I nema potrebe čekati do Božića na poklon se sa jednom od ovih predivnih Garms. Koristite kod LINDEKSMCAV17 pre 31. Oktobra, kada kupujete online i dobićete 30% popusta! Mi se trkamo tamo...

 

load...

Slične vesti


Post Moda

Khloe Kardashian je stvorio materinske farmerke

Post Moda

Njujork modna nedelja 2018: modni aktivizam, preživeli rak dojke i roboti

Post Moda

Reci zdravo za haljinu koja ćeš nositi više od jednom

Post Moda

Cath Kidston proslavlja svoj 25. rođendan na najbolji mogući način

Post Moda

10 neverovatnih modnih ebai ponuda dostupno trenutno

Post Moda

Zašto je princeza Diana još uvek naša kraljevska modna ikona

Post Moda

Najbolje su ikada momci u modnim prugama

Post Moda

Kako napraviti vaš instagram izgledati kao modni bloger

Post Moda

Parićki modni blic Marie Claire: Tviggi i Leonard levis

Post Moda

Izvinite London modnu nedelju, sve je u pitanju sniffie dogvalk upravo sada

Post Moda

Crni petak i ciber ponedjeljak trener se bavi vašim uličnim stilom

Post Moda

Gucci pokreće Milansku modnu nedelju SS17 sa holivudskim pankama